Ако една жена е грозна за вас, бихте ли й дали шанс или не?

• 13 185
  • 141
  •   1
Отговори
# 15
Та така, в единия случай, понеже опира до вас му викате претенции, в другия не са никакви претенции, а някой ви е длъжен  Peace

Не се сърди ... отдавна сме заедно тук .. сигурно си забелязала че всеки път когато прочета за претенциите на някоя съфорумка към мъжъТ с който тя би предпочела да бъде задавам горе долу един и същ въпрос , а именно ' какво предлага след като иска това и това от него ' и да си кажа право до сега не съм получил адекватен отговор т.е. всички жени смятат че имат всичко необходимо т.е.

п... има ли - има ... цици има ли - има ... че какво повече искат мъжете  Whistling

Аааа и да може да готвиии Joy

# 16
... задавам горе долу един и същ въпрос , а именно ' какво предлага след като иска това и това от него ' и да си кажа право до сега не съм получил адекватен отговор т.е. всички жени смятат че имат всичко необходимо т.е.  ...

Да. Забелязала съм. Но явно около мен са други примерите, защото тези, които предлагаха най-много, бяха заменени с такива, които предлагат по-малко, така че принципът от икономиката, че голямото предлагане води до спадане на цената важи с пълна сила Mr. Green

# 17
Да. Забелязала съм. Но явно около мен са други примерите, защото тези, които предлагаха най-много, бяха заменени с такива, които предлагат по-малко, така че принципът от икономиката, че голямото предлагане води до спадане на цената важи с пълна сила Mr. Green

Това е от твоята камбанария ... нЕма мъж ..  или айде нЕма Немо  Sunglasses който да смени нещо повече за нещо по-малко ....  Whistling

# 18
Да бих.... но ме почакайте да си взема чувалчето.... бъзик разбира се!!! Laughing
Та колко грозна е тази жена.... има грозни, но поносимо.... но има изключително грозни.... да не показвам.
Имам колежка с проблем на лицето си... има белег по рождение и постоянно си крие лицето горката... но се знаеме от години, добра душа, дори приятен събеседник, с перфектно тяло... има си дете жената, явно е имала този шанс... на такава жена и аз бих дал шанс !!!!
Но виждайки хората покрай мен... има такива крайности че се захласвам чак..... но всеки си намира това дето търси!!!! Laughing

# 19

Но виждайки хората покрай мен... има такива крайности че се захласвам чак..... но всеки си намира това дето търси!!!! Laughing

Еми Соте, повърхности хора винаги ще има.

# 20
Една мъдрост гласи, че няма грозни жени, а не достатъчно пияни мъже  Mr. Green
Иначе грозната за един е идеал за друг, но за поканата ми многоо зависи. За да оцени качествата и трябва да я опознае, което ще рече да са се срещали достатъчен брой пъти. В един такъв момент външния вид може и да стане второстепенен. Но покана в дискотеката не вярвам да получи от някой, който не я харесва

# 21

Да Умнице... но не винаги външния вид е определящия фактор!!!!  newsm78

# 22

Да Умнице... но не винаги външния вид е определящия фактор!!!!  newsm78

За мен никога не е бил определящ. Мъжете с които съм била са много далеч от идеала ми за красота, но са ме привличали с друго.

# 23
Мен пък много ме учудва придирчивостта на някои мъже към външния вид на жените, при положение, че самите те са далеч от категория "красавец". Имам някаколко познати, които са с такива претенции при избора на гаджета, а самите те ако се погледнат ... оплешивяващи темета, провиснали шкембета, никъде релеф няма, космища стърчат като храсти от всички места Sick, обаче пък са с претенции  newsm78

Те специално тези, дето описваш само сънуват красивици. Е, ако имат пари са мечовци, не свине (имаше виц).

# 24
разбира се ,веднага и давам шанс ,тей като аз самия да кажем приличам на Брат Пит и Джони Деп Simple Smile ,тоест симпатяга съм по мое мнение ,но в същото време имам някво неприятно акне ,което ме загрозява мисля,не знам.Та това пък ми дава възможността да знам какво е да си нехаресван

# 25
Е колко грама да  е грозна?!?! newsm78 newsm78 newsm78

# 26
Е колко грама да  е грозна?!?! newsm78 newsm78 newsm78

Aми сам прецени Simple Smile тази тежи около 800 грама

# 27
Една мъдрост гласи, че няма грозни жени, а не достатъчно пияни мъже  Mr. Green

пияния изтрезнява  Mr. Green Mr. Green грозната жена ..  Thinking Thinking Thinking май не  Mr. Green

За мен никога не е бил определящ. Мъжете с които съм била са много далеч от идеала ми за красота, но са ме привличали с друго.

с ум и разум  tooth tooth

# 28

[/quote]
пияния изтрезнява  Mr. Green Mr. Green грозната жена ..  Thinking Thinking Thinking май не  Mr. Green
[/quote]

Така е, тя може само да се гримира  Mr. Green

# 29

с ум и разум  tooth tooth

с ум и разум  tooth tooth плюс отношението им към мен и чувството им за хумор. Ако не ми е забавен няма начин да му обърна внимание, пък и ако е мил към мен и ме глези, ще го обожавам нищо, че не изглежда като модел.

Общи условия

Активация на акаунт