Ако една жена е грозна за вас, бихте ли й дали шанс или не?

• 13 210
  • 141
  •   1
Отговори
# 30
[quote author=Умница - Хубавица link=topic=538010.msg16833602#msg16833602
с ум и разум  tooth tooth плюс отношението им към мен и чувството им за хумор. Ако не ми е забавен няма начин да му обърна внимание, пък и ако е мил към мен и ме глези, ще го обожавам нищо, че не изглежда като модел.
[/quote]

Как намираш този жентълмен, уважаема?

# 31
Ако не ми е забавен няма начин да му обърна внимание, пък и ако е мил към мен и ме глези, ще го обожавам нищо, че не изглежда като модел.

глез глез глез глез  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 32
Абе де да знам...  аз винаги по хубост ги избирам...  ако е и умен ми идва като бонус  Joy

# 33
Както е казал Фройд, в крайна сметка мъжът ч*ка грозна жена. Но май напоследък, в някои отношения, почват да го отричат (Фройд).

# 34
 Единствения ми критерии е тежестта в слабините. Случвало ми се е не веднъж, да не е привлекателна по общи критерии, обаче усетя ли физическо привличане - всичко е наред. Дето се вика - Никой не е по-умен от онази си работа. Ма това серизоно Simple Smile

# 35
Единствения ми критерии е тежестта в слабините. Случвало ми се е не веднъж, да не е привлекателна по общи критерии, обаче усетя ли физическо привличане - всичко е наред. Дето се вика - Никой не е по-умен от онази си работа. Ма това серизоно Simple Smile

Е това звучи много грубо.Simple Smile

Немо, и без глез, глез си ми любимец!:-)

# 36
Немо, и без глез, глез си ми любимец!:-)

ооо взимам си го обратно тогава Crossing Arms

зелг зелг зелг зелг зелг зелг зелг зелг   Mr. Green

# 37

Виж какво, аз имах един познат дето викаше, че на теория всички искали кльощава жена с големи цици, ама им ставало от по-едричко дупе. Да не е същия случая?

# 38
Взе ни за мезе... дори няма да се сетя за секс ако няма визия ....инак за привличането си прав !!! newsm78

# 39
Взе ни за мезе... дори няма да се сетя за секс ако няма визия ....инак за привличането си прав !!! newsm78
Все ми е тая за визията ако не ме привлича сексуално : -)))) Говориме за свалка, нали така ?

# 40
Да... свалката.... трудната част... гониш недостижимот....като стане достъпно ,някак си съм претръпнал.... Laughing

# 41
Ако е сексапилна, няма да забележа, че е грозна.

# 42
Слънце, много сложни въпроси задаваш  Laughing

Как от една страна ще му е симпатична, а от друга- грозна?
Може да има недостатъци- примерно несиметрично тяло или лице, но това съвсем не значи "отблъскваща".

Аз съм виждала "грозни" хора с правилни черти т.е. симетричен външен вид.
А знеш ли, че има хора, които си мислят, че красивите външно са и красиви вътрешно.
Има и един специален вид- контактуват само с красиви хора...  За тях ли се пита в темата?
Ако е така, кажи и ще умуваме те пък какъв проблем имат. Вътрешен ще да е  Wink

# 43
Бих и дал шанс - да тича.... може и да не я настигна.
Съгласен с Лабрадор.

# 44
не мога да й дам шанс,
защото няма да я видя.

Общи условия

Активация на акаунт