Ако една жена е грозна за вас, бихте ли й дали шанс или не?

• 13 151
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
Няма нищо лично...просто доволно съм пътувал и доволно имам  контакти с кви ли не чужденци, за да ти кажа че хеле пък фанариотите ем са грозни, ем са тотални смотльовци! Ама тотални! Женките верно са им зле, ама в Солун има някои проблясъци...все пак там и нашенска какалашка доста в вършала Whistling Whistling Whistling
Сеа за тука, аз от мъже не разбирам мноо,мноо и не знам дали сме убавци, ама мога да ти кажа че сме много по-пичове и мъжкари от 99% от чуждоземците. На секви нива. Hug

# 136
Няма нищо лично...просто доволно съм пътувал и доволно имам  контакти с кви ли не чужденци, за да ти кажа че хеле пък фанариотите ем са грозни, ем са тотални смотльовци! Ама тотални! Женките верно са им зле, ама в Солун има някои проблясъци...все пак там и нашенска какалашка доста в вършала Whistling Whistling Whistling
Сеа за тука, аз от мъже не разбирам мноо,мноо и не знам дали сме убавци, ама мога да ти кажа че сме много по-пичове и мъжкари от 99% от чуждоземците. На секви нива. Hug
Много точно Дев ...

newsm10 smile3521 smile3508 newsm10

# 137

Нито на Вас  Peace

# 138

Може. Не споря. Говоря единствено за външна хубост, и то не такава каквато да е под въпрос и да зависи от личния вкус, а просто първосигнално се забелязва. Имам впечатление, че хубавите жени у нас значително преобладават като брой над такива мъже, и затова могат да си позволят да подбират от готини мацки, което не може да се каже за нас, горките, чисто статистически. Примерно в метрото, или пък в някой бар, в университета, в офиса, на десет красиви мадами се пада криво ляво двама хубави мъже.
   Който си е пич, той не е задължиелно да е Брад Пит, но понеже от нас се изисква да сме женският еквивалент, затова ви обърнах внимание на тая географска несправедливост.

# 139
По тоя повод нали знаеш какво е казал бай Тошо? "Може да избира само тоя дето има паре,бе!" Щото не знам дали убавите се дефицит, но виж богатите тук наистина са доста по нарядко, та ако ще и 100 готини мацки да се падат на двама, ако нито един от тях не е кинтаджия,изборите се отменят поради липса на "бюлетини" Crossing Arms Naughty

# 140
Здравейте, господа Simple Smile, въпросът ми е следния: намирате една жена за непривлекателна визуално, но виждате, че е забавна, интересна, жизнерадостна и т.н., бихте ли примерно искали да имате нещо повече с нея? Например бихте ли я поканили на среща? Или не? Изобщо споделете вашето мнение по казуса.
Благодаря за вниманието.  bouquet

От 100 години ме няма в този форум! Благодаря на всички Админи и Модове, че са ми запазили акаунта!
Сега по темата!
От суровия материал стават най-добрите произведения!
Щом има всичко изброено най-лесно е да се оправи визуалното!
Знаете ли колко мъже съжаляват заради тази своя допусната грешка само няколко години по-късно?

# 141
Почнаха да си обясняват колко били велики българските мъже,а според мен те са груби и въобще не знаят как д се отнасят с една жена.Имам някакъв интернационален опит и мога да кажа,че дори поляците са по-внимателни и приятни отколкото българите.За италианците е вярно,че са грозни и шумни и с някакво огромно самочувствие,но някакси това ми напомня за държанието на българския мъж,което още по-зле - се смесва с ориентализма...

Общи условия

Активация на акаунт