Есента листата разпиля, Юнчето е шило в торба! - Тема №8

• 22 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Ех, момичета, пак някакви спорове се заформят тук.  Sad
За правописните грешки, напълно подкрепям. Има постове, които направо дразнят. Няма главни букви, няма точки, ни запетайки. Направо са трудни за четене.
За повтарянето на някои обсъждани теми, води, кашлици, хреми и тем подобни, подкрепям мнението, че дразни всяка страница да се задава един и същ въпрос. Един съвет от мен - който нещо го интересува, но няма време да го чете в момента - копи, пейст в уърдовски док и при нужда преглежда. Роси, си е направила труда и всеки път отговаря на въпросите за сребърната вода. Или пускаш търсачката и ти излиза инфо, за това което търсиш.
Все пак нека пестим място и да уважаваме труда на създателките на темите (мама заек, синя птичка  Hug) и да не я пълним с повтарящи се въпроси. Един, два пъти да се попита, ама има неща, за които се пита едва ли не във всяка страница.
И не на последно място, нека се опитаме да не се караме и спорим за неща, всеки има различно мнение. Все пак минахме през много трудности, перипети, сълзи и болки, тежки загуби  Cry (който е от началото на темите знае, които е по-късно дошъл, надявам се да е чел първите теми),  и просто не си заслужава. Нека се наслаждаваме на пиленцата, които ту ни радват, ту ни късат нервичките.  Wink
Щях да пиша за нещата, които Никол може и неможе да прави, ама ми стана тъпо  заради заформилите се спорове. Не бива така, макар и виртуално, всички ние сме толкова близки.
И по този повод за финал ще ви поздравя с една песничка, с която ви поздравих и в началото, когато се запознахме http://vbox7.com/play:9111b6a2
Лека нощ!

# 241
  • Варна
есма, много съжалявам за това, което ти се е случило! Бързо пълно възстановяване ти пожелавам! Явно наистина си много предразположена, че не ти се рамина и този път... Пази се! Целувки на сладкия Никола!  Heart Eyes

Павел не се обръща още. Не обича дълго да стои по корем. Веднъж го оставих повечко и той се обърна от зор. Не е повтарял. Като е по корем и му притисна крачетата отзад прави рефлексното пълзене и е много смешен и сладък. Понякога се надига да става, а друг път като му подам ръце и се опитам да го вдигна се отпуска като дробче. Най-много вдига дупето, направо прави мост. Вири и крачетата и от скоро ги гледа и им се чуди. Още не ги е лапал, но за сметка на това ръцете му са постоянно в устата, както и всичко друго, което докопа. Обича да правим гимнастика заедно, както и да го хвърлям нагоре - смее се с глас като онези смеещи се играчки.  Heart Eyes

Роси, направо пращай всичките си записки! Hug

# 242
хаха не искам да влизам в спор с никой  Laughing Laughing Само ще кажа -
ЕЙЙЙЙ голяма "ентелегенти" сме се събрали тука бе  Laughing Аз "пък" ще продължавам да си пиша с правописни грешки  Peace
Роси  Hug Hug Hug Няма мила, няма да забравям любимия форум  Crazy Трета, четвърта или 10 възраст да стане, аз пак ще си пиша и ще съм компетентна по всички въпроси  Laughing Laughing Laughing
Есма  Hug Дано повече никога не ти се случват подобни неволи  Praynig
_BLUE BIRD_   newsm10 Съвсем искрено ти се радвам, на искреността и позитивизма, който внасяш в темата ни  Hug

# 243
  • Бургас
Марчелка подписа ти е един път просто! Heart Eyes
Есма, ужасно преживяване! Hug Дано повече не се повтаря! Praynig

# 244
Имам друг проблем и моля за помощ. Бебето не признава друга метода за заспиване вечер освен да ме цока като биберон. Заспива само след като 20-тина минути ме поджвака ей така, за забавление. Сменях всякакви видове залъгалки от силикон до най-меката възможна каучукова (някаква нова на Нук). Не и не! Уж се е унесъл, но само като се опитам да извадя зърното от устата му и той се ококорва и започва да търси. Няма спасение ви казвам. Аз съм голям ходещ биберон  Crossing Arms

Ако ще те успокоя и аз съм така, не 20 минути, ами по цял час си откарва понякога така ... На мен обаче това не ми пречи, използвам това време да си чета нещо или да гледам някой филм, приемам го като почивка Wink

Есма, добре че всичко вече е минало и дано не се стига вече до такива ситуации Praynig

Марчелка, това ли е снимката на Паф за документите? Ей много е сладък Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 21:56 от десито

# 245
Десито, не става дума за самия акт на кърмене. Той хич не е гладен по това време, но кеф си му прави да ме дъвче. Схемата повечето вечери е следната - кърмя го порядъчно (колкото си реши), изчаквам го да заспи и след това се опитвам да го сложа на леглото. Както можеш да предположиш, щом го сложа на чаршафа и веднага отваря очи и започва да мрънка. Чак след това започват изпълненията с цокането  Laughing

# 246
jj okocha, и при нас е така. Обаче след като се е успал, хваща биберон. Като го сложа в леглото се ококорва, но като му бутна биберона веднага и затваря пак очички. Е, някой път пак повтаряме цицата и после пак биберона, ако се наложи.

На това отгоре се дразни и не може да се приспива, ако аз правя нещо. Трябва да сме на тъмно, да съм съсредоточена в него и евентуално да го люшкам...  

# 247
И аз бутам, ама тц! Явно е ценител човекът. Не ще силиконови цици  Laughing

# 248
jj, точно така е и при нас. Аз вече започнах да го изчаквам сам да пусне гърдата и тогава го слагам в креватчето и той не се буди, но това ми отнема понякога час и повече ...

# 249
  • София
Здравейте!

Признавам че съм чела само последните три страници.  Embarassed Няколко дни ме нямаше, а откакто сме се прибрали Светлозар не се е кротнал и за минута. Спи малко, през останалото време скача в ръцете ми и крещи. Вече неиска в люлката .  ooooh! Луда работа, времето съвсем не ми стига. Хем му се радвам , хем се чудя как ще е караме . На първо време мисля да се сдобия с едно бънджи . Някой има ли такова : http://family-bg.com/prX_4042.htm ? Иначе не се обръща, само се върти като пумпал като го оставя легнал.

Есма   Hug и през това мина, а?!  Hug Дано не се повтаря.

# 250
jj, и при нас е така да не говорим,че е абсурд да я преместим в кошарата без да се сьбуди.Затова я оставяме да спи на спалнята а останалите сме по другите стаи Simple Smile.
Кошарата ми в момента на практика е неизползваема.

# 251
На малката обувам едни обущенца,ама много се събуват,и днес купих космонавт отдолу с цели чорапи,и с шапка и шал я обзаведох.И сребърна вода купих(че баткото е болен Laughing)

На мен не ми пречи през страница да чета за сребърната вода ,и правописните грешки не забелязвам,просто ми е гот да вляза тук и да намеря съмишленици в отглеждането на непослушните ЮНЧЕТА   Wink.Поне мойта лигла е такава-крива,текат лиги,не се обръща,ревлива,спи по малко,от време на време удря по някоя усмивка за да ме омилостиви.
В тоз ред на мисли да питам-на 4 месеца и 10 дни е вече,да я слагам ли полуседнала в количката?

# 252
Esma бързо възстановяване и дано не се повтаря в бъдеще, страхотно е, че пак кърмиш! Hug Hug Hug
Относно обувките: На бебчо слагам термочорапки и бебешки маратонки, в много студено време – космонавт с терлички към него, а у дома термочорапки с ходилца или плетени терлички от баба.
jj okocha,  предполагам, че бебо, най-вероятно, търси начин да е близо до теб, защото това го успокоява. Peace
Възможно е да се дължи и на недостиг на сребърна вода...

# 253
На мен не ми пречи през страница да чета за сребърната вода ,и правописните грешки не забелязвам,просто ми е гот да вляза тук и да намеря съмишленици в отглеждането на непослушните ЮНЧЕТА   Wink

newsm10

Денито, за седенето e много индивидуално и си зависи най-вече от бебето. Най-добре се посъветвай с ортопед или поне с педиатър. Назад също вече има доста писано по темата.  Peace

Таня, да ти е жива и здрава рожденичката на патерички ! И дано много да те радва !!!   bouquet

# 254
  • С-я
Виждам, че включването ми е било абсолютно на място, след като има такова оживление във форума и определено се е повишила употребата на споменатия бутон.
Включвам се по по теми, само по които съм компетентна и съм достатъчно смела да твърдя, че имам добра езикова култура. Затова и не се притеснявам да правя забележки. Умните хора си вземат поука. Не търся лечение на детето ми от интернет, а идеи и съвети за отглеждането му. За лечение си има професионалисти, които са учили за това, а не са гледали д-р Незнамсикой по ТВ.
Аз следя Юнската отчетна от самото й създаване и мога да твърдя, че определено сме се сближили по някакъв странен начин. Но докЪто ни текат сУполите, няма да намеря мира.

И формата на форума ми позволява да си пиша, колкото си искам, стига да спазвам правилата. Някой дами напуснаха обидени, но аз съм сеирджийка и ще продължавам да дразня, когато е необходимо.

Есма, поздравявам те за упоритостта Simple Smile
По темата: Синът ми също вече се обръща от корем на гръб и обратно, което доведе до полет от дивана и последващо тичане по доктори. Ако някой се интересува от физиотерапевт- мога да препоръчам този, при който водихме Филипа.

Общи условия

Активация на акаунт