Това, което имам пък от едно време може да се види и малко тук, някои се повтарят.

Имам съмнение обаче че е от неврологията в Пловдив, защото всичко беше наред с нослето и преди това
И по точно се съмнявам, защото 3 дена преди да ни изпишат в бокса до мен вкараха едно цигане с плевмония, т.к. нямало място в пулмологията
Веднага щом ни изписаха нослето на Ивана започна да хрипти от време на време и точно заради това пуснах секрета 
Аз не снимам за себе си
Самата фотография никога не ми е била кой знае каква тръпка, аз съм по скоро дизайнер и винаги съм работила за пари
Донасят ми материали, казват ми какво се искат и аз изпълнявам
Правя модели за клендари, картички, плакати по изборите, албуми на абитюренти, обработвам сватбени снимки, портфолия, визитки... Иначе Оле
Чудесна си! 
Всичко ще се нареди мила, няма страшно
, а като се направи и колажа ще бъде още по - хубава
бързо да се преборите с тази гадна бактерия
прегеда ни беше точно 5 мин и това имше повече писане ...
имали и други такива непослушни бебчета ? 

цунки от нас
Изписаха ни бактробан,антибиотик,който даже не се знае дали ще ни помогне.Докито каза,че когато започне да сяда,секретът ще изчезне.Успокоява ни,че е нещо нормално,но защо тогава ни изписва антибиотик?Още не съм купила лекарството,първо ще го проуча.

Акал е цели 5 пъти, като в единия памперс имаше нещо като слуз,но малко. Обадих се на докторицата му и резултата беше ,че така ставало като почне захранването. Един-два дни да не съм му давала нищо + три дни подред в млякото му да слагам по едно прахче Ентерол. Снощи му дадох първото и днес е акал "само" 2 пъти. Иначе на цвят акото е добро - жълто (кавам го,защото неговото отдавна е зелено и с не твърде приятна миризма) и съдържа доста бели "топченца" (за тях незнам дали е добре да ги има). Общото състояние на бебо е суперско - весел е,жизнен, но това дрискане ме притесни... 
Не знам какво му стана - в първите месеци много плачеше, но после като че ли порасна и започна да реве само ако е гладен, ако му се спи или му е скучно. Сега от няколко дни се е отдал на постоянно мрънкане, което се превръща в рев, ако го оставя в кошарата или на шезлонга. 
Изписаха ни бактробан,антибиотик,който даже не се знае дали ще ни помогне.Докито каза,че когато започне да сяда,секретът ще изчезне.Успокоява ни,че е нещо нормално,но защо тогава ни изписва антибиотик?Още не съм купила лекарството,първо ще го проуча.

Знаеш, имаш подкрепата на всички тук ! Ще мине и това ...
и не трябва да се пропуска мазане ! "Екстри" от родилните ни домове са това поне в началото, а после вече не знам.
Антибиотик е, но поне е за външно мазане, а не за вътрешно приемане. А пък стават опасни при някое вирусно заболяване, така мисля беше, затова трябва да се лекуват.
Не знам какво му стана - в първите месеци много плачеше, но после като че ли порасна и започна да реве само ако е гладен, ако му се спи или му е скучно. Сега от няколко дни се е отдал на постоянно мрънкане, което се превръща в рев, ако го оставя в кошарата или на шезлонга.

Вече лесно се отегчават, искат да изучават света, а телата им още не им го позволяват