Есента листата разпиля, Юнчето е шило в торба! - Тема №8

• 22 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Както се разбра, всеки има право да пише, каквото и както си иска. Не виждам какъв е проблема.
Няма да адвокатствам на никого. Правя си изводи за хората от участието им в нашата тема. А Джей няма нито едно изказване не на място, а още по-малко пък лицемерно. Така, че...
Приомите на светата инквизиция не ми допадат.
Лека вечер на всички  bouquet
Ето тук вече направо ме разби от смях. Светата инквизиция ли изтри два килограма  коментари от теб и jj okocha? Толкова необосновано, непоследователно и хаотично поведение отдавна не бях срещала.  
Не адвокатстваш на никого…  А защо ти правиш коментар, а не jj okocha? Ето това не би било адвокатстване. Направи ли си извод за jj okocha, когато си изтърва нервите и започна да „бърка” никнейма ми…, от което се получиха интересни неща…  Нямала нито едно изказване, което да  не е на място, а? Няма след нечия намеса…
Хайде да не мажем по стената повече, става ли?
Проблеми вече няма, всеки може да си пише каквото иска, където си иска.
Доколкото разбирам, си фен на твърдия, безцеремонен тон. Що се отнася до мен – няма проблем.
Имам въпрос : къде ти е пълният член в „Не виждам какъв е проблема.”?  
Имам и друг въпрос: Когато някой започне да те модерира, не е ли знак за теб, че трябва да си тревисто зелена и тревисто висока?
И нещо наистина сериозно… как става така, че аз пиша на теб,  а jj okocha си вдига кръвното и започва да ме обижда? Разбирам, че се криеш зад свободата на словото, но в твоя случай  това си е загубена кауза.
И хайде стига вече! Не държа да отговаряш, дръж се зряло!  
 bouquet

_BLUE BIRD_ , а къде можем да видим тези 1001 снимки на малкия сладур???
Киди, при първа възможност ще кача малко снимки в албума.  Peace

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 22:14 от _BLUE BIRD_

# 406
Софи,Николови Честит рожден ден!Бъдете много обичани майки и съпруги!  bouquet  bouquet  bouquet

# 407
Аз пък не мисля, че в цитата на Джей има нещо обидно Wink Както сте забелязали, на нея и е такъв стила на писане/изказване - закачлив. "Майчунгела" е обръщение измислено от една наша съфорумка преди години, не като обида в никакъв случай. Впоследствие се използваше известно време за обръщение в някои теми. За "мазохизма", не можем да сме сигурни какво е имала предвид, може би по - добре да я попитаме първо. А за сребърната вода, не може да не признаем, че определено се преекспонира в нашата тема /даже в няколко поредни/. Подчертавам, че моите изводи са само от поместения тук цитат, не съм чела публикациите на Джей Джей и също не взимам ничия страна. Просто от опит съм се научила, да не си правя прибързани заключения. Peace

Софи, Николови, желая ви много, много здраве, щастие и късмет!!!

# 408
Ох, момичета пак спор се заформя. Много неприятно.  Sad Да, и аз погледнах коментарите на Джей в друга тема и не ми стана приятно, но хора разни, различни.
Дано занапред имаме по-малко поводи за спорове, че от тия нерви смисъл няма.  Hug
Ние преди малко се прибрахме от последното гости за днес. Е, накрая Никол беше бая кисела и си порева. Ама пиленцето искало да се приберем вкъщи, да я изкъпем и да си заспи сладко, сладко в леглото. Сега прицоква бибката и спинка  Heart Eyes
Роска, кашите на Милупа много ми ги хвалят. Ще ги пробваме и другите. Още повече, че и сме на тяхното мляко, така че няма проблем и с млечните . В едно магазинче близо до нас, жените са много отзивчиви и добре обясняват. Споменаха ми и за друга хубава марка каши, мисля, че бяха на Милсан (не съм много сигурна и ще поразпитам по-подробно и ще дам отчет). Отделно по-натам, ако девойката ми започне да се буди по-рано сутрин (признак, че млякото не й достига) ме посъветваха да добавям към вечерното хранене 1 лъжичка от гранулираните бисквитки Плазмон (вече има и такива, а не само цели бисквитки). Безглутенови са, за бебчета над 4 месеца и са страшно вкусни.  Peace

# 409
варненки, да имате отзиви за БалевА, ортопед в Темелков Thinking

# 410
Честито на всички рожденици!Да сте живи и здрави!
Да споделя за консултацията вчера.Иван е 7250 кг./+600/ и + 4см., но да си призная не запомних точно, че много се притесних с поставянето на ваксините и почти не ги слушах- докито и сестрата.Сестрата така му ги сложи този път  #Cussing out, че вчера цял ден имах пищящо от болка дете.Крачето, където му поставиха Пентаксима е с една огромна буца и огромно червено петно, но не концентриран кръг , а огромно и разлато във всички посоки.Не може да търпи ританки, камо ли компресите, дето му слагам, не мога да го нося, не иска легнал, направо пощурях, ама не заради детето, ами заради тази дето си мисли, че като може да бие инжекции, може да ги бие както й дойде  #2gunfireСега не знам, ако я е поставила подкожно, а не мускулно, дали въобще се брои, че имаме сложена ваксина?
Мама Жея кажи как даваш безмлечната?Разтваряш я с АМ, или даваш мляко след нея?Гранулираните бисквитки и аз ги видях, даже се чудех за какво могат да се ползват толкова рано, че са без глутен.

п.п.На мен също не ми хареса това изказване на Джей, чак не вярвам, че тя го е писала.Винаги тук е пишела толкова позитивно и всеки неин пост ми е допадал и като оригиналност даже, някак по-различни и забавни.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 21:57 от ketti

# 411
Роска, кашите на Милупа много ми ги хвалят. Ще ги пробваме и другите. Още повече, че и сме на тяхното мляко, така че няма проблем и с млечните . В едно магазинче близо до нас, жените са много отзивчиви и добре обясняват. Споменаха ми и за друга хубава марка каши, мисля, че бяха на Милсан (не съм много сигурна и ще поразпитам по-подробно и ще дам отчет). Отделно по-натам, ако девойката ми започне да се буди по-рано сутрин (признак, че млякото не й достига) ме посъветваха да добавям към вечерното хранене 1 лъжичка от гранулираните бисквитки Плазмон (вече има и такива, а не само цели бисквитки). Безглутенови са, за бебчета над 4 месеца и са страшно вкусни.  Peace

Ние сме на оризовата каша, но с AM на Милупа вече от 2 седмици. Вече започнах да прибавям към нея различни плодове и зеленчуци. Кашата е чудесна основа за въвеждането и на плодове и зеленчуци. Аз съм също доволна, щото малкият е доволен.  Wink Много си я харесва.  Grinning
След няколко дена ще почна да давам вместо каша бисквитките пак на Милупа - тe ca една интересна алтернатива на традиционното захранване и не предполагат заместване на млечно хранене - от 4-ти месец - разтварят се в AM-а.
Cъдържат картофено и царевично нишесте.  Peace

Улла, това далеч не беше единственият И коментар. От мeн по темата толкова.

# 412
Варненки, ех, че ви завидях, дано да сте се топнали и вие...
Синьо птиче,  жалко, че си ми далеч, бих искала да те познавам и лично, допадаш ми много Peace

Слънчев лъч, благодаря ти още веднъж, внесе мир в душата ми Hug

лека нощ и сладки сънища!!!!

# 413
След няколко дена ще почна да давам вместо каша бисквитките пак на Милупа - тe ca една интересна алтернатива на традиционното захранване и не предполагат заместване на млечно хранене - от 4-ти месец - разтварят се в AM-а.
Cъдържат картофено и царевично нишесте.  Peace

Слънчев лъч, а по кое време даваш кашата и съответно бисквитките?

# 414
...совите не са това, което са Mr. Green
нямам време и сили да задълбавам, но често във форумите нещата далеч не са такива, каквито изглеждат Crazy Joy
често човек иска да каже едно, но написано излиза съвсем друго... да не говорим, и че всеки си интерпретира както му е удобно Laughing

мойта пръдла от една седмица не се спира Crazy то е обръщане, пълзене по корем и други трикове разни... а малкия като я гледа почва и той да се сурка по леглото hahaha Joy

# 415

... а малкия като я гледа почва и той да се сурка по леглото hahaha Joy

Еми нали е батко, трябва да показва как се прави  Joy Joy

# 416
Ketti, по обяд ги давам - между 11 и 1ч., както дойде. Идеята е (също като при ваксините) ако има реакция на организма, да бъде отчетена преди края на деня.  Peace
Много кофти с вашата ваксина !  Close Според мен трябва да се върнеш при нея още утре сутринта ... милото бебче  Hug

Алексова,  Hug

Sophie, весело е при вас  Joy

# 417
Блу Бьрд,бяхме днес по плажната алея сьс семейството ми но не се заглеждам по колички Laughing Laughing,май не сьм виждала твоя снимка.Количката ми е цикламена.Май нямам тел.в пощата но ще ти го дам на лични.Ние сьщо му дрьпнахме голяма разходка днес а вечерта бяхме на гости.Дават го такова цяла седмица така,че се стягайте варненки за разходки Hug

# 418
Слънчев лъч, благодаря ти.
Върнах се аз, днес бях при доки да го погледне, сестрата я нямаше.Първо призна, че наистина са сложени малко по-високо, щото при предните пък, не можех памперс да му сложа, беше направо в свивката горе и пак пищеше от ластиците.Казах, че следващия път ще си я взема и ще ми я сложи моя съседка, пенсионирана детска сестра, дето цял живот е работила това.Да, ама, оная щяла да се обиди  ooooh!Значи мойто дете да пищи и реве, щото някой да не се обидил.И пак се чудя, дали, ако е поставена подкожно ще има ефект.Според моята съседка, все едно не ни е бита ваксина  #2gunfire

# 419
Какво следва ако се получи реакция от храна (например обрив)?

Общи условия

Активация на акаунт