Отговори
# 450
  • София

Да похваля този мехлем:

На малкя между пръстите на единия крак се появиха зачервяване и обелена кожа, незнам от какво или някакво подсичане или гъбички....намазах го с този мехлем към 3 пъти и всичко се заличи  Peace

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 451
Отзиви за този бифидус?

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 452
За пръв път поръчвам от тоя сайт,поръчката ми е направена на 04/11,парите ги драпнаха още на 05.11,но мисля че все още не е изпратена.В полета за статус пише -In Progress.Това значи че не е пратена,нали newsm78 EmbarassedИзвинявам се ,но ми е за пръв път и не съм много ориентирана Embarassed Laughing

# 453
Точно така, не е пратена. Когато ти пише Shipped Out тогава е вече пратена  Peace

# 454
Нормално ли е това забавяне.Вече почти седмица да са изтеглени парите,а да не е шипната?

# 455
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862Casual - "висококачествена тъкан от щитовидна жлеза": Преди години продаваха препарата Тироидеа секата - изсушена свинска щитовидна жлеза. Имаше отличен ефект, но го спряха поради злоупотреби (за отслабване).
Сигурно става въпрос за същото. (За сравнение - първия контрацептивен препарат на нашия пазар беше Овариа секата...)

Ау Пинки ако можеш да кажеш нещо повече ( за отслабването особено )
Или да дадеш някъде да попрочета  Praynig

# 456
  • Плевен
Нормално ли е това забавяне.Вече почти седмица да са изтеглени парите,а да не е шипната?
Виж си продуктите в поръчката, някой от тях не е наличен и го чакат да се появи най-вероятно.

код за 5$ отстъпка - NUV013

# 457
  • В най - голямото село
Виж си продуктите в поръчката, някой от тях не е наличен и го чакат да се появи най-вероятно.

код за 5$ отстъпка - NUV013

И при мен е така, заради една паста за зъби, не ми я пращат от 5.11

# 458
Последната ми поръча беше шипната на 29.10 и на 4.11 беше във Варна. Изтеглили са ми всички пари, а имам 1 отказан продукт, бях поръчала 2бр., а са ми изпратил 1бр., другата бройка канцелиран. Писах им и чакам обяснение.

Става въпрос за това: http://www.iherb.com/Now-Foods-BerryDophilus-60-Chewables/8659?at=0 което много ми хареса на вкус. Но сега като гледам май са много малко "организмите" в него. Как мислите?

# 459
Casual - тироидният хормон Т3 - трийодтиронин силно ускорява метаболизма и така предизвиква изгаряне на мазнини, респективно отслабване. Това е принципът на действие на т. н. стимулативен фетбърнър.

Другият хормон - Л-тироксин има по-слабо действие и го има по аптеките. А трийодтиронинът го спряха (купуват го от Гърция) Спряха и Тироидеа секата.

В момента експериментрам с препаратът Forskolin, който стимулира отделянето на тироидни хормони (здравословно!) и по този начин предизвиква отслабване. Влизаа в състава на повечето скъпи фетбърнари.
Впрочем, и други нетърпеливи го пият. Аз щe ви държа в течение.

Не препоръчвам да се правят експерименти с трийодтиронин. Опасно е.

# 460
  • София
.....

В момента експериментрам с препаратът Forskolin, който стимулира отделянето на тироидни хормони (здравословно!) и по този начин предизвиква отслабване. Влизаа в състава на повечето скъпи фетбърнари.
Впрочем, и други нетърпеливи го пият. Аз щe ви държа в течение.
...

Е, да ма проблеми с жлезата често предизвикват ниско кръвно , а Forskolin хем влияе на жлезата , хем сваля кръвно...нещо не ми се връзва  newsm78

# 461
  • София
Madameral"- "Въпрос към използващите този серум с хиалурон. к-на  http://www.iherb.com/Skin-Eternal-Hyaluronic-Serum-1-7-fl-oz-50-ml/11238?at=0
Силната сладникава миризма не ме притеснява,но забелязвам малки червени петънца по лицето,непосредствено след нанасяне.Някой да е имал подобни оплаквания и въобще да се похвалите с някакъв ефект?"
На мен не ми понесе този, така хвален във форума, серум.  Доста време се въздържах, но след толкова добри отзиви на 15.10 го поръчах. Пратката ми дойде на 25.11.
За протокола - поръчка от 22.10.2010, шипната на 23-ти дойде на 7.11.2010.
Та: Серумът ужасно щипе. Количество за цялото лице -  само едно натискане на капачката.
Цялото ми лице се  ми се зачерви, особено около устата и носа. Като се успокои ми останаха на места червени петънца, като възпалени изглеждат.
Упорито го ползвах няколко дни, докато не се появиха доста такива петънца и го спрях. Дала съм го на майка ми - да видим тя какво ще каже.
Кожата ми е суха и е чувствителна, но такава реакция до сега не съм имала от никакво мазило.
Ефект също никакъв не забелязах.

Код за 5$ отстъпка YUR492

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 17:26 от geos

# 462
Можете ли да препоръчате нещо за мигрена?

# 463
Една позната ползва това

Казва, че понякога помагало, понякога не  Rolling Eyes

# 464
  • София
Можете ли да препоръчате нещо за мигрена?
За мигрена магнезий, CoQ10, билката Чобанка(Butterbur),билката Танацетум Вратига Feverfew (Не се приема по време на бременност.)
Ето формул … 77;на
Ниния, твоята позната пие хомеопатичен продукт , който може да не действа, ако скоро преди или след прием е пила кафе или е приемала нещо ментово.

espy, избягвай всичко с аспартам!

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

Общи условия

Активация на акаунт