Отговори
# 360
Сега си гледам последната поръчка имах поръчани 2бр. от един продукт, единият ми е канцелиран. Случвало ли ви се е?

# 361
След като чаках 2 дни да ми шипнат поръчка, това значи ли, че ще чакам повече от обичайното, за да пристигне? Има ли забавяния в последно време?
Простете, но чета под диагонал (изпити)  Sick

Не, не мисля че има забавяне - моята поръчка от 28.10 пристигна на 4.11, което е точно една седмица.

# 362
  • София
Filkam, благодаря ти за изчерпателното инфо   bouquet
Със сигурност ще поръчам  Grinning
Само още едно въпросче, колко ти е била максималната сума за пратка? ...питам , да знам колко
да се разпростирам...то е ясно, че после всичко ще е до късмет, но все пак какъв е бил твоя опит?
Още един въпос за Natural Energy , мощния ефект от препоръчаната доза на фирмата ли беше или
от 1-2 капсули?

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за … 4; мг

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 18:38 от Bobka

# 363
  • Припят, Украйна
Filkam, благодаря ти за изчерпателното инфо   bouquet
Със сигурност ще поръчам  Grinning
Само още едно въпросче, колко ти е бола максималната сума за пратка? ...питам , да знам колко
да се разпростирам...то е ясно, че после всичко ще е до късмет, но все пак какъв е бил твоя опит?
Още един въпос за Natural Energy , мощния ефект от препоръчаната доза на фирмата ли беше или
от 1-2 капсули?

Обикновено поръчвам за около 130-140 долара - 2 Total Balance и 2 рибни масла за мен и жена ми, както и рибено масло за малката. Ако има козметични продукти, стойността е отивала към 170 - 200 долара. Когато едната ми поръчка отиде на митница, беше станало голямо забавяне на една пратка покрай онзи вулкан и получих 2 пратки почти едновременно - едната в пощата, другата в митницата - може би наличието на 2 получени почти едновременно пратки е била причината? Другото, което ми направи впечатление, че пишат стойността на пратката отгоре с почти нечетлив почерк, а в случая с отишлата на митница пратка, почеркът беше четлив и стойността си се виждаше ясно. Въпрос на късмет... Мислех да им пиша един мейл и да ги помоля да пишат все така нечетливо стойността, ама ме досрамя и се отказах. Laughing

Natural Energy - започна да го пие жена ми миналата година, докато лежеше в болница с двустранна пневмония и вливане на антибиотик. Каза ми, че действа като да пиеш 1-2 кафета без да си привикнал към кофеина, но с по-продължителен ефект. За няколко дена се оправи (за което очевидно са помогнали антибиотиците, но на излизане от болницата беше много свежа и отпочинала, което не би трябвало да се очаква след такова преживяване). После ги пробвах и аз - наистина ако ги взема в 16.00 часа на работа и се чувствам гроги, веднага ми "просветва", съзнанието ми се прояснява и отново мога да работя на високи обороти. Ефектът се усещаше до към 21.00 - 22.00 часа. Пили сме минимума на препоръчваната доза от фирмата - 3 таблетки всеки ден. Мисля, че при 6 таблетки човек би имал проблеми със заспиването, особено ако ги е взел вечер Simple Smile Идеалното време за приема е следобяда, като започнеш да усещаш първата умора за деня. След като свършихме опаковките Natural Energy, които бях поръчал, минахме на Total Balance и така и до днес.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 15:37 от Filkam

# 364
Да помоля и аз за съвет, имам ужасни разширени вени и се чудя дали евентуално няма някакъв продукт и  за мен. Отделно днес сутринта се събудих набръчкана като чаршаф, явно имам нужда от някакви витамини за кожа. Мисля и на децата да давам рибено масло. Какво ще ми препоръчате?

# 365
Filkam i-Omega-та има ли дъх на риба, както таблетките от кофата?

Bobka нещо не те виждам .... Whistling

Уникат рибено масло да, Hyaluronic Acid също

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 366
  • София
Днес получих поръчка от 27.10.

За 5-НТР - Бях го спряла, защото страшно ми се гадеше от приема му. Наскоро намерих материал в нета, в който се обясняваше, че такова прилошаване, придружено с гадене и отпадналост могат да се появят първите няколко дни от приема на продукта. И реших да опитам пак. Сега си деля капсулата на две /моят 5-НТР е от 100 мг./ - половината пия сутрин, другата половина - вечер. В резултат спя чудесно, но не повлиява по никакъв начин апетита ми в посока намаляване.

ПП.: Имам излишно шишенце Now Foods, IGF-1+ LipoSpray - http://www.iherb.com/Now-Foods-IGF-1-LipoSpray-1-fl-oz-30-mL/651?at=0, ако на някого му представлява интерес.  Peace

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 15:03 от Reiny

# 367
  • Припят, Украйна
Filkam i-Omega-та има ли дъх на риба, както таблетките от кофата?

Има, да, но е чувствително по-слаб отколкото "аромата" на кофата. Simple Smile Предполагам (без да съм сигурен), че i-Omega-та е с по-добро качество.

От друга страна няма да я купя отново, защото съм чел, че рибното масло губи част от полезните си свойства при много висока концентрация на Омега 3.  i-Omega-та беше добър вариант за месец-два, докато малката се научи сама да преглъща големите хапове, че преди се бях видял в чудо да пробивам и изстисквам капсулите. Simple Smile

# 368
Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch

Filkam - прегледах "твоята фирма" и някои продукти. Направи ми впечатление, че са тъпкани с полезни субстанции.

Замислям се... newsm78

През април и поръчките на iHerb отиваха на митница.

Уникат - болката и възпалението от разширените вени се лекуват с ензимите. Но козметичният дефект остава...

Рибено масло - виж това:

http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fis … -480-ml/7908?at=0

Течно, за малки деца. 

Reiny - ако пиеш 100 мг 5-HTP сутрин на гладно, сигурен съм, че апетитът ти ще изчезне.

Поне при нас е така.

# 369
  • Варна
Моля и аз за съвет PraynigЗа мен и детото накупих вече коластра,сиропчето с бъз и разни витаминки,но искам да взема на майка ми нещо за болки в коленете.Диагнозата и е изхабяване на ставният хрущял и болката е ужасна.На година-две и бият хиалуронова киселина,но ефектът е много краткотраен.

# 370
Моля и аз за съвет PraynigЗа мен и детото накупих вече коластра,сиропчето с бъз и разни витаминки,но искам да взема на майка ми нещо за болки в коленете.Диагнозата и е изхабяване на ставният хрущял и болката е ужасна.На година-две и бият хиалуронова киселина,но ефектът е много краткотраен.

desssssi , майка ми е със същия проблем. На нея най добре и се отразява глюкозамин-хондроитин. Сега взима от тези http://www.iherb.com/Solgar-Glucosamine-Chondroitin-MSM-with-Est … ablets/22425?at=0 .

Код за 5$ отстъпка в iherb.com MEK015

# 371
здравейте, поздравявам ви за прекрасната тема. Много пъти се канех да намеря време, за да я изчета, досега не съм успяла. Моля ви да ми препоръчате нещо за безпокойство - съпругът ми има периоди, в които се чувства много изморен, поти се, пребледнява, по принцип много трудно спи .... и според лекар страда от безпокойство. Притесняваме се и че сина ни може да е предразположен към това....
Разбирам, че е голям труд да се синтезира информацията, но не може ли да се направи списък поне  на полезните за децата продукти?

# 372
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862

desssssi + tea23 - болката се дължи на възпалителен процес и ефикасно се подтиска със серрапептаза (3 х 1 на гладно).

Глюкозаминът и хондроитинът (заедно с MSM) служат за възстановяване на хрущяла.

Хиалуроновата к-на е част от синовиалната течност, която смазва ставата.(има на капсули)

Трябва да се прилагат заедно.

+бозвелия.

аглика - за мъжа ти (ако е на нервна почва) - 5-HTP:

http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Natural-5-HTP-100-mg-120-Capsules/14472?at=0

Ще спи като бебе.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 16:30 от PinkPanther

# 373
desssssi потвърждавам това, което Пинко ти е писал за серрапептазата. Peace

# 374
  • София
[
Reiny - ако пиеш 100 мг 5-HTP сутрин на гладно, сигурен съм, че апетитът ти ще изчезне.

Поне при нас е така.

От няколко дена обмислям варианта да пробвам цяла капсула и почти съм събрала смелост.  Laughing Пия го заради хронично безсъние, но изобщо няма да се оплаквам, ако ми намали апетита.

Общи условия

Активация на акаунт