ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • BG

Пипче, диъл!

# 211
  • КиТ
Плами, не ти го ща Дино и да ми го даваш, верно габаритно ми е идеален (аз харесавам ниски мъже), ама нещо не ме влече...иначе е сладурче.
С Гери и Спас ще си разделим Нандо, съвсем по братски, вие се оправяйте с останалите!

Лана аз тая гледна точка,щото ти  е идеален на ръст PeaceЗа 2кратния ще убиех едни високи обувчици и си готова Mr. Green
Само са оправяте как ша го делите Crazy,аз Дино ще го деля само с мен си Flutter Flutter Flutter
 Joy Joy Joy Joy Joy

Гви глупости дрънкам newsm78 Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 212
# 213
  • BG

Защо е сърдито синеокото ни приятелче?

Ми то твойту най-снажно, би! Глей:

# 214
аз заради онзи ден  Crossing Arms

мдаааа знам че е височък, ама е по нисък от Кубица  Laughing

# 215
Идеално е нашето гардже  Joy

# 216
  • Варна
йехооооо  Mr. Green
тука нещо "десертчета" си раздавате, а Mr. Green? палавници, с палавници ..., че и си ги разменяте ... вие сте за разследване бре  Joy

Четвъртък е мацки  Crazy, днес ще има конференция с четворката вече претенденти  (тооо Хам, къде са бута, ама ади  Mr. Green) плюс Хълк, така че да очакваме лИбовни прегръдки отново  Mr. Green Mr. Green
Това, че преди няколко дни Калпазанчо се беше развихрил в "любовни обяснения" към Нандо, не ме учудва. В крайна сметка, това че са съперници за титлата, не би трябвало да пречи да уважаваш противника си.
А това, че малко по-късно се е изказал "за" Уебър, ме навява на мислълта, че пак нещо са се сдърпали с Нандолинко  Joy , ама така е кат се обичат двамата  Joy и хър-мър ще има от време на време Mr. Green

Синеочеее,  Hug, ай нИ са сърди де ... виж как арно си са чоплим една друга, то не може само рози и усмивки, някой друга оскубана плитка за цвят в темата требва да има  Crazy Crazy Crazy

п.п. Плами душа, кви са тия бразилиеро сънища  Joy, горкия Дино  Joy.

п.п. Лана, за Хокенхайм продължавам да съм убедена, че ситуацията не е същата. Не оспорвам, че е имало е пропускане - това и малко дете би трябвало да го разбере, но и без заповед Хамилтън щеше да го отвее Кова. Жалко, че нямаме комуникацията на Хам и Кова, но  вярваш ли, че Хамилтън нямаше да изпревари Кова тогава?  И кой нареди на Маса и Пикет да го пуснат да стане Първи? Ако ще говорим за пропускания на съотборници като такива, примери бол  Mr. Green, но идентична ситуация е тази в Австрия 2001/2.  
Така са преценили от ферари, така направили, ОК. Но да се биеш в гърдите за честна игра предното състезание, и след това да правиш на по-глупави фенове от колкота са  Mr. Green, еми тъпо беше. А още по-тъпо е да обвиняваш всички други, а себе си да изкарваш неивинен и по-благороден.
Единственото по-умно и по-хитро, което направиха е привличанети на Пат Фрай. Колкото и да ми е гадно, че такъв специалист отиде в този отбор, това си е удар в десетката. Дори си мисля, че благодарение на него болида на червените има по-добро представяне втората половина. Гадно!  Crossing Arms Но "скрадването" на специалисти и инфо са част от бизнеса!

# 217
  • Варна
Фетел ще натиска до край, Алонсо избира тактиката в събота  Mr. Green

- пак са двамцата един до друуг  Whistling

p.p.
http://www.formula1.com/news/features/2010/11/11498.html  - едно добро резюме за пилотите претенденти.

п.п. http://www.formula1.com/video/ - клипчето за Корея е готово, добро е   Crazy

# 218
  • София
Амаа защо няма снимки - влизам аз да видя нещо...а то пустош почти! Naughty
Това, че преди няколко дни Калпазанчо се беше развихрил в "любовни обяснения" към Нандо, не ме учудва. В крайна сметка, това че са съперници за титлата, не би трябвало да пречи да уважаваш противника си.
А това, че малко по-късно се е изказал "за" Уебър, ме навява на мислълта, че пак нещо са се сдърпали с Нандолинко  Joy , ама така е кат се обичат двамата  Joy и хър-мър ще има от време на време Mr. Green
Така е, но може и други мотиви да има...напослесък много жално гледа към червения гараж  Wink

А за Хокенхайм - няма две според мен напълно идентични ситуации никога, все нещо ще е различното. Но понякога резултатите са отчайващо еднакви  Sunglasses...а дали е щял Хами да отвее Кова - е няма как да разберем вече 50/50...точно както няма как да знаем дали Ало нямаше да изпревари Маса.
Не знам какво имаш предвид с
Така са преценили от ферари, така направили, ОК. Но да се биеш в гърдите за честна игра предното състезание, и след това да правиш на по-глупави фенове от колкота са  Mr. Green, еми тъпо беше. А още по-тъпо е да обвиняваш всички други, а себе си да изкарваш неивинен и по-благороден.
А това последното, да не искаш да кажеш, че е само на Ферари и Алонсо приоритет?

ПП Докато изтипосам поста и вече снимка! Браво...хубавци!

ППП Те са един до друг, Анелка, защото може да се наложи да го играят матадори на биковете....

# 219
  • София
Имало е конфуз

Синеоч, внимавай като гледаш снимки - корейските са се барнали в червено, не можеш да ги пропуснеш  Wink

Догодина ще викам за Маруся Върджин  Joy

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 15:26 от Lana

# 220
  • КиТ
Четвъртък е мацки  Crazy, днес ще има конференция с четворката вече претенденти  (тооо Хам, къде са бута, ама ади  Mr. Green) плюс Хълк, така че да очакваме лИбовни прегръдки отново  Mr. Green Mr. Green
А това, че малко по-късно се е изказал "за" Уебър, ме навява на мислълта, че пак нещо са се сдърпали с Нандолинко  Joy

Верно че,четвъртък Mr. Green Party Party(май се очертава да гледам квалификацията на село Crossing Arms,още от сега всички са предопредени че ще има номиниране за изгонване точно в 3 часа tooth tooth tooth)Ихи просто много съмнителни верно стават,да не стане Хам скоро с черевн гещиризон,само не знам как Анелка ще го понесе Crazy Joy Joy Joy

п.п. Плами душа, кви са тия бразилиеро сънища  Joy, горкия Дино  Joy.

Blush Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Повече никви сънища от мен Crossing Arms Joy Joy

п.п Клипчето го гледах 3 пъти,щото нета ми беше слаб и 3 път без звук в бибилиотеката,добър е наистина Peace

Синеоч не ти ли мина бе душоооооо Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 221
  • София
Специално за Синеочка

Не се сърди!

# 222
Лана тенкс, ама коЙ снимки....аааа там дет са корейските трийтеееее  Whistling Whistling Whistling

# 223
  • София
Спас, видях те - докладвай!  Crossing Arms Wink

# 224
Ланааааааа, намали ми снимкатааааа  Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт