ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 515
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Що бе, Альо тренира, глей к'ва поза е заел и как е изопнал фейса  Joy

# 241
Синеоч, честито.
Тази Лана прави чудеса. Аз цял сезон не можах да намеря малка снимка на Алонсо, че да си я лепна. Опитвала съм да намалям, ама нещо не мога или нямам подходяща програма, така като се замисля. Аз ги режа и тц  Naughty , не ставаше както трябва.
Обаче, ако Нандо стане трикратен, Лана ще трябва да помага и на мен...  Praynig или поне ще я помоля...  Simple Smile 

# 242
  • BG

Да, би, да (това "би" го краднах от Пламка, че ми харесва  Twisted Evil)...

Та - да, би, да, да ми се дзвери Альо от всеки втори пост, да се чудя кой е писАл, аджеба!
Не стига, че ще ме е яд на него, ако стане СШ, не че ако стане Вебер ще ме е по-малко яд...
Шегувкам се, бе! Альо поне е убавец. Ако не ми беше толкова скъп Майкъл и аз бих турнала Бастю, ама............

Гери, можеш да си направиш аватара сама. Не е сложно, глей са:

Избираш снимката, отиваш на пропъртис, копираш адреса и го поставяш между таговете за снимка. След това в първата скоба след  img  правиш една пауза и добавяш това width=160 - 160 пиксела  е максимално разрешената ширина на изображението за аватар, а за снимка в пост - 600 пиксела. This is it.

Peace

# 243
  • София
Брей, човек се учи докато е жив - прави са били хората Simple Smile
Гери, когато решиш - не я слушай Бени, ще измислим как да ни различава  Wink

# 244
  • BG
Брей, човек се учи докато е жив - прави са били хората Simple Smile
Гери, когато решиш - не я слушай Бени, ще измислим как да ни различава  Wink

Лане, не ми ли е правилен подходът, би? Ако твоят начин е по-лесен, метни го насам, плиййййз!
Ще ви различавам, разбий са, с пенджурите.... Laughing

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 09:59 от Benisima

# 245
  • София
А не, не казвам такова нещо. Аз по друг начин си ги правя, ама не мисля, че е по-лесен - твоят ми се струва по-бърз и лесен Намалявам снимакта и я качвам някъде и после поствам линка.

# 246
  • BG

Да, моят май е по-лесен......

Малко драматично отклонение: Ще спра да чета новините в нета, на какви страшни неща попадам, нелепи смърти и т.н. Не издържам, избухвам в плач на момента, ужасно е...! Добре, че сте вие, милички, с вас ми е весело и ведро! Извинявайте, че се полигаввам в повечето случаи, но с цел да се посмеем, защото житейските изненади могат да са жестоки. Свършвам и сори за офа!  Embarassed

# 247
  • Варна
дубрютру  Hug

п.п. Бени  Hug

# 248
# 249
  • София
Над пистата се е изсипал дъжд  Shocked преди час, но вече изсъхва...чудесата почнаха, ти си Хам!  Wink

# 250
  • КиТ

Да, би, да (това "би" го краднах от Пламка, че ми харесва  Twisted Evil)...

Та - да, би, да, да ми се дзвери Альо от всеки втори пост, да се чудя кой е писАл, аджеба!
Не стига, че ще ме е яд на него, ако стане СШ, не че ако стане Вебер ще ме е по-малко яд...
Шегувкам се, бе! Альо поне е убавец. Ако не ми беше толкова скъп Майкъл и аз бих турнала Бастю, ама............

Гери, можеш да си направиш аватара сама. Не е сложно, глей са:

Избираш снимката, отиваш на пропъртис, копираш адреса и го поставяш между таговете за снимка. След това в първата скоба след  img  правиш една пауза и добавяш това width=160 - 160 пиксела  е максимално разрешената ширина на изображението за аватар, а за снимка в пост - 600 пиксела. This is it.

Peace

tooth tooth tooth tooth tooth Кради няма проблем,аз го прихванах от една мацка от вампирските теми и ся като гледам доста хора се заразиха от мен Blush Joy Joy Joy Joy Joy

Ша га различаваме по имената би Wink Peace

Туй прабвала си го за аватар newsm78,аз си играя с фотошоп да ги намалям и да ги прикачвам Crazy Joy Joy Joy Joy или друг начин качваш ги тук tinypic.com/ и сайта ти качва снимката и ти излиза линка обаче като чукнеш от дясно тя си е малка и като я копираш пак е малка голям трик е Party Party Party Party,понякога за гифове гу ползвам тоя номер,щото нямам програма за смаляване Crazy #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Страшна карикатура Joy Joy Joy Joy Joy

Бениииииии Hug Hug Hug Hug,не гледай и не слушай новини тъй най-добре,аз само в тлитъра да прочета ко станало ими стига Peace
Като казах туитър снощи Хам си направи и веднагически го добавих,ша го следя да видим кво пише,че Дино не от най-пишештите Crossing Arms

# 251
  • Варна
Програмата за ГП Абу Даби:

12.11.2010   11:00   Първа свободна тренировка - Спорт Плюс *
                       15:00   Втора свободна тренировка - Спорт Плюс * / TV Плюс

13.11.2010   12:00   Трета свободна тренировка - TV Плюс *
                       14:55   Квалификация за място - TV7

14.11.2010   14:30   Студио - TV7
                                 14:55  Състезание - TV7

п.п. Бени, недей мила, разбирам те много добре.   action032

# 252
  • BG
Благодаря ви за утехата,милинки! Я да се стегна, начи..!
И да ви кажа  колко съм смотана, уфффф! Онзи ден като плащах Булсата, без да искам съм платила пълния пакет вместо вкъщи - на вилата. И сега нямам ТВ+, мъж ми - Ринг и разни други....Хубаво, че поне ТВ 7 е даже и ефирна, та я има на сите теуевизори. Айде да се скривам, че гледам Спас на балкона, сигурно пише чудесии...!   Peace

# 253
Програмата за ГП Абу Даби:

12.11.2010   11:00   Първа свободна тренировка - Спорт Плюс *
                       15:00   Втора свободна тренировка - Спорт Плюс * / TV Плюс

13.11.2010   12:00   Трета свободна тренировка - TV Плюс *
                       14:55   Квалификация за място - TV7

14.11.2010   14:30   Студио - TV7
                                 14:55   Състезание - TV7

п.п. Бени, недей мила, разбирам те много добре.   action032

ааааа ето това искаха да видят Очите миииии и то Синитееее  Whistling Whistling Whistlingне някоЙ други  Mr. Green

Бенииииииии, я не чети глупости, я не се рови пак за глупости, свиркай си радвай се на бебока и кеффффффф  Hug Hug Hug Hug Hug

Явор иска бебе.....ама кучешко бебе Crazy Crazy Crazy Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

# 254
  • КиТ
Бени то добре че се хваща и с антена тв 7 иначе до сега щях ритуално да се гръмна Crazy Joy Joy Joy Joy

Явор иска бебе.....ама кучешко бебе Crazy Crazy Crazy Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

Аз помислих човешко че иска,па той кучешко Joy Joy Joy Joy,ами действайте би 2 кучета,затваряте ги в една стая и се ще стане нещо Whistling Whistling Whistling Whistling

А верно Спас на балкона,чакай да не й пречим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт