ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 255
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • BG

Пипче, честито аватарче! Мноо яко!

Анелко, и на теб за същото!

Пламиня, добра идея да си яхнеш личния Дино и той да те вози с 280 км/ч....

Peace

# 601
  • София
Аууууу, честити нови визии на всички!

# 602
А , мерси , мерси ... и аз си го харесвам аватарчето ...
Сега съм замислила и ника да си сменя , че нещо много Пипинки и Пепинки взеха да щъкат из този форум ... Laughing

Смених го  Laughing

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 17:54 от Нел

# 603
  • BG
А , мерси , мерси ... и аз си го харесвам аватарчето ...
Сега съм замислила и ника да си сменя , че нещо много Пипинки и Пепинки взеха да щъкат из този форум ... Laughing

Смених го  Laughing

А ся, де..!  newsm78   Хм  Thinking !   И как да ти викам сига, Пипче?
Ша мисля, щот малко ще се дублирате с Анелка.

# 604
  • София
Лелеееее, ама много смени - ще се объркам! Първо Гери се префасонира няколко пъти, сега ти... Party

http://www.youtube.com/watch?v=6xgnkHaAenM

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 18:39 от Lana

# 605
Бени , пак си ми викай Пипче  Hug

# 606
  • BG
Бени , пак си ми викай Пипче  Hug

Дубре!  Peace

# 607
  • София
Анелка, за туй поредно модно аксесоарче на Лу не съм виновна аз  hahaha
Кака ти Никол ще да е...(откраднах снимката от Звездни компромати, да ги кредитна хората  Joy)

# 608
  • Варна
 Joy, адашкеее, тамън си викам, а, имаме нова членка ... а то нашто ПипиНелче  Mr. Green  Joy . Ама си фиешън ша знайш с тоз твоя шампион  Crazy
Изобщо с Бени сте мнооого вървежни  Mr. Green Joy
 Hug

Лана, ш ма умори тва мойто. Сега и за поп ша са цани  Mr. Green. А Николинка, станала и актриса - появи се в последния епизод на - How I met your Mother  Mr. Green

p.p. Лана, клипчето е невероятно, тръпки ме побиха докато го гледам, има невероятно кадри ..и Франк Уилямс ... харесами - "We are here for a good time, not a long time" ...

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 20:11 от aneli_s

# 609
Joy, адашкеее, тамън си викам, а, имаме нова членка ... а то нашто ПипиНелче  Mr. Green  Joy . Ама си фиешън ша знайш с тоз твоя шампион  Crazy
Много сладко това Пипинелче Peace Мерсаж за шампиона  Hug Готин е той , особено когато не си носи идиотските очила ...
Ето виж Хамчо - хванал си кака и колко е фешън - кръстчета , елеци разни  Joy
В този смисъл - и аз съм му кака на световния шампион и знаеш ли как ще му оправя стила  Crazy Crazy Crazy както и други работи  Joy

# 610
  • КиТ

Пламиня, добра идея да си яхнеш личния Дино и той да те вози с 280 км/ч....

Peace

Налииииииии Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,се пак трябва да се отдаде нужното внимане на Дино би Sunglasses bowuu bowuu bowuu Sunglasses

ПипиНелче,баш ти тича,така  Wink Peace Анелка добре ги измисля прякорите Mr. Green Peace Joy Joy Joy Joy

Хам с туй кръстче и идолен,след малко ще видя клипчето на някоя рекламаааааааа Whistling Whistling Whistling Whistling

Анелка кажи като се разбере коя е майката,моля ти се Flutter,че ми писнаха 1 и също да дъвчат Crazy Rolling Eyes

# 611
  • Варна
интересно: Сезон 2010 в снимки  Crazy
http://www.formula1.com/gallery/other/2010/538.html

п.п. ох, бе Плами, чудя се за коя майка говриш и се дзверя в монитора като коза в афиш  Mr. Green, обаче се досетих  Mr. Green.

# 612
  • София
Тази на Луис пред логото на Водафон е страхотна! Много хубави снимки - страхотен сезон!   bouquet 

# 613
  • Варна
мацки, не го знам този кой е ... обаче останах очарована   Crazy Crazy Crazy

брех, тия моторни татковци  Crazy Crazy Crazy, евала  Crazy

# 614
  • КиТ
п.п. ох, бе Плами, чудя се за коя майка говриш и се дзверя в монитора като коза в афиш  Mr. Green, обаче се досетих  Mr. Green.

Абе знам,че ще се досетиш Mr. Green Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug,вярно че не го обясних както трябва Thinking Rolling Eyes

Ой ко е сладко туй Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт