ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • BG

Лане, дУбре, зимаме го дребчо, и той ще е рус и бял кат батковците (някои, де) и ше мине я за немче, я за някво скандинавче......Като пропуск.

Спасуня, и ти ме уби с тези 2 санта, дет ме мина.Само за бивуст ще обявя мерки (-) минус 85  hahaha Joy

И моята къща фунти на боя, лак и препарати и вече ще припадам..... Crazy

Цунки!

# 586
Бреййй, аз се оказах средна височина с моите 170 см.... Wink

# 587
  • София
Здравейте,мацки!
Минавам набързо да честитя Деня на християнското семейство!
Да са живи и здрави децата ни !
По традиция днес се купува нещо за дома , а довечера трапезата не се раздига,както на Бъдни вечер,за да дойде Богородица през нощта, да си хапне и да благослови дома.

За протокола - водя ви по ръст 180 см  Joy hahaha

# 588
  • Варна
 Shocked

Mr. Green

Mr. Green Crazy

п.п. Спас, аз ще чакам търпеливо и разказа и останалите снимките  Crazy

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 15:27 от aneli_s

# 589
  • BG
Здравейте,мацки!
Минавам набързо да честитя Деня на християнското семейство!
Да са живи и здрави децата ни !
По традиция днес се купува нещо за дома , а довечера трапезата не се раздига,както на Бъдни вечер,за да дойде Богородица през нощта, да си хапне и да благослови дома.

За протокола - водя ви по ръст 180 см  Joy hahaha

Е, нееее, няма да го преживея и това, Рехаб! Плиййййз, само клекнала че пишеш у форумот....

Благодаря за хубавите пожелания и честит празник и на теб и семейството ти!

За първата снимка - просто се чудя как му е все още на място главицата на Дедо....

Спасуня, ади, гледам, че си на терасата, чакаме те...!!!     Peace

# 590
  • Варна

Е, нееее, няма да го преживея и това, Рехаб! Плиййййз, само клекнала че пишеш у форумот....
Joy Joy Joy Joy Joy
Бениии, рууулз душа, рууулз  Joy

# 591
С риск да досадя с вече разказани неща, пускам готовата първата част от историята на моето Абу Дабско приключение отново, но написана от една седмица разстояние. Предупреждавам, че в нея на практика не присъства състезанието, така че можете да я пропуснете и я приемете само като увод.

И честит празник на всички вас! Господ да пази семействата ви, в които да царят любов и мир!

Дори сега, седмица по-късно емоцията от преживяното не е избледняла. Разглеждам за първи път всички снимки, които направих и всяка от тях ме връща към 5 от най-вълнуващите дни в живота ми.

Четвъртък – пристигнахме в Дубай в първите часове на деня. Хотелът се оказа близо до летището и зашеметяващо пищен. Определено е най-големият и луксозен хотел, в който съм била до сега. Обещаващо начало въпреки смутителното объркване,- заради грешка в резервацията, направена от  туристическата агенция, ни очакват пет дни по късно. Персоналът реагира светкавично и любезно ни намира стая, в която да пренощуваме, а на следващия ден ще ни преместят в друга, в която ще останем до края на престоя ни.

Шест часа по-късно, не съвсем наспали се, но въодушевени от това, което ни очаква, слизаме на закуска. Посреща ни разточително изобилие на храна – бар с приготвяна в момента индийска кухня, друг бар за класическата английска закуска, трети с 5-6 вида мюсли и още толкова корнфлейкс, придружени от кани прясно мляко – от обезмаслено до пълномаслено. На третия бар са сирена и колбаси, няколко вида прясно изпечен хляб, кроасани и други висококалорични изкушения. И накрая откривам и отделен бар, отрупан с любимите плодове – манго, папая, маракуя, пъпеш, диня, грозде, банани, ягоди ... Просто не знам от къде да започна. Вроденото ми любопитство към храната е безмилостно провокирано и неизбежно ще има тежки последици. Поне 2 килограма тежки ...

Половин час по-късно вече сме в колата на път за Абу Даби. Мисълта, че всеки ден трябва да пропътуваме 150 км в едната посока, за да стигнем до пистата, малко ме притеснява. Скоро обаче осъзнавам, че нямам никакви основания – магистралата е внушителна. Строена е както всичко друго, което видях до момента – с размах, без да са пестени никакви пари. 7 ленти в едната посока, идеален асфалт и маркировка. По пътя обратно ще установя че е и напълно осветена, при това по-добре от която и да е централна софийска улица. Което само по себе си не ме изненадва ...

Трафикът е спокоен, всички спазват доста стриктно ограничението от 120 км/час. Колите не са малко, но за задръстване и дума не може да става. По радиото в колата хващаме програма на английски език – оказва се радио 2. Страхотна радиостанция! Чудесно съчетание между музика и кратки включвания на водеща, която разказва любопитни и полезни неща, провежда игра с награда два пропуска за луксозно парти в петък вечер. Уикендът в Емирствата е с един ден по-рано от нашия – там не работят в петък и събота, а неделя е нормален работен ден.

Докато се усетим се появяват и табелите, указващи посоката за остров Яс и за пунктовете за транспорт за Формула 1. Т.нар „асембли поинтс“ представляват огромни пространства в пустинята, организирани като паркинги, където можете да оставите автомобила си и да ползвате специален безплатен транспорт до пистата автобуси. Ние обаче продължаваме, защото на пистата ще имаме пасове не само за нас, но и за колата ни.

Вече сме на Яс и следваме специалните знаци, указващи отделните сектори на пистата – златната и сребърната трибуна, ВИП зоната, медиа центъра за месни и чуждестранни журналисти (сред нас има и такива). Почти по цялото продължение на този участък от маршрута се движим покрай изумителното нещо, наречено Ферари Уърлд. Червеният му покрив се забелязва отдалече и няма да се учудя, ако се вижда и от космоса. Надявам се, че в някой от следващите дни ще успеем да надникнем вътре.

Стигаме до пункта, на който ще получим пасовете си малко по-трудно от очакваното. Постовете, които отговарят за сигурността и нивата за достъп са много, но все още хората на тях не са съвсем обучени и ни дават противоречиви указания. След три преминавания през едно и също кръгово кръстовище и неколкократни опити да достигнем до въпросния център, най-сетне попадаме на човек от постоянната охрана на Формула 1 и минути след това вече сме допуснати до мястото, на което ни чакат скъпоценните пасове. В света на Формула 1 тези пасове са това,  което е заклинанието „Сезам, отвори се!“ за пещерата със съкровищата, в която попада Али Баба. А аз наистина се чувствам като Али – попадам на място, което е мечта за милиони хора по света, а е на практика недостъпно за повечето от тях. Вълнението е неописуемо!

Оставяме колата на определения паркинг, откъдето ни взима един от автомобилите, постоянно кръжащи до пропускателните пунктове и обратно. Докато гледам през прозореца, осъзнавам колко буквален е всъщност израза, че арабите са направили от пустинята градина. Както в Дубай, така и тук, около пистата, навсякъде има големи зелени площи с перфектно поддържана трева и много цветя, засадени така, че да оформят красиви пъстри ивици и фигури.

Преодоляваме и последния пункт за проверка и влизаме в обетованата земя – падока.

... следва продължение  Wink

# 592
  • София
Гледате ли в момента по БНТ дават Владо Арабаджиев за тестовете в Дубай?

# 593
  • София
Честит празник, момичета! Да са щастливи и закриляни семействата ви!

Спас, ти пускай нищо, че някой неща ги знаем...така по-дълго ще ни държи "сезона". Аз вече започнах да преодолявам чувството на загуба и гледам с надежда в бъдещето...

Рали сезонът и той ли е свършил, че Кими е с чашка?  Joy Ама с тая коса хич не ми харесва, остарял ми се вижда Sad

Лане, дУбре, зимаме го дребчо, и той ще е рус и бял кат батковците (някои, де) и ше мине я за немче, я за някво скандинавче......Като пропуск.

А така, къде ще го оставяме да го "развращават" с футбол  Joy

# 594
През седмицата пак ще съм на бач, така че само ще ви чета. Дано много не ви липсвам  Laughing

# 595
  • КиТ
Честит празник и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

P.S. Гледам, че пускате мерки тук, ама освен ръст, не виждам по-съществените (талия, ханш, бюст ...)  Laughing
За протокола - и аз съм 173 см.  

Ето не съм,сама Crazy Party Party Party Party Рехаб обаче ни бие Shocked tooth tooth tooth tooth Shocked Peace
Спас те са нормално големи снимките дето ги беше постнала,колко по големи да са Thinking Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Бени взима го я Mr. Green Peace,цвъкваш го и тръгваме Crazy Party Party Party Party

Спас невероятно,тръпна за ощееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 21:22 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 596
  • Варна
дубрутру  Crazy
чета първата част от разказа на Спас, все едно чета приказка  Crazy. Страхотно е ...
чакам продълженията   bouquet

Да пусна няколко статии за една новинка, Фетелчо се е прибрал в родния Хепенхайм. Но града вече е прекръстен на Фетелхайм  Mr. Green, сладури  Joy
Хепенхайм се превърна във Фетелхайм за ден
а тук има и повечко снимки
Себастиан Фетел в родния му вече Vettelheim (снимки, видео)

и по още един начин, поднесена новината  Mr. Green
Алонсо още не бил поздравил Фетел за титлата  tooth (това започва да се превръща като в шекспирова дилема  Mr. Green)

# 597
  • КиТ
и по още един начин, поднесена новината  Mr. Green
Алонсо още не бил поздравил Фетел за титлата  tooth (това започва да се превръща като в шекспирова дилема  Mr. Green)

tooth Joy Joy Joy Joyшт,тихо че Сапс няма да довърши приказката Mr. Green Rolling Eyes

# 598
Анелка - много ти благодаря за снимките на Себастианчо   bouquet

Голяма любов между Фетел и Алонсо гледам кипи  hahaha

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 14:12 от Pipinka

# 599
  • КиТ
А нееееееее,влезте във фейса да видите кво сложих,като снимка на профила си hahaha hahaha hahaha hahaha
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Пипи честит нов аватар  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

За такива като Бени и Спас(които нямат фейс или Спас се спотайва Thinking) поствам тука картинката Crazy
Но като линк  Mr. Green  :
  http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1156.snc4/149823_1 … 807_6549722_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт