ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • КиТ
Е , Пламче , не съм чак кожа и кости ... 47 кг. съм  Laughing
Ама и аз трябва да съм във форма - с това гардже световен шампион , трябва да му подхождам  Crazy Crazy Crazy пък и като сложа сините лещи , малийййй ... само да ме види , няма да ме пусне  Joy

Ама колко си висока,щото аз съм 51 ама съм 173 Crazy Joy Joy Joy Joy
Тъй трябва да сме във форма за гарджета да сме убавички Flutter Flutter Flutter Flutter Joy Joy Joy Joy Peace

# 571
  • София
Цитирам мъж ми, който току що влезе в стаята: "Алонсо е първи на тестовете с гумите, следван от Дедо...и Внуче"

Аз понеже не съм кльощава, мисля да не товаря буса излишно и ще взема колата с крилата , и ще дойда да ви посрещна на входа  Joy Някой да се присъедини?

# 572
Е , Пламче , не съм чак кожа и кости ... 47 кг. съм  Laughing
Ама и аз трябва да съм във форма - с това гардже световен шампион , трябва да му подхождам  Crazy Crazy Crazy пък и като сложа сините лещи , малийййй ... само да ме види , няма да ме пусне  Joy

Ама колко си висока,щото аз съм 51 ама съм 173 Crazy Joy Joy Joy Joy
Тъй трябва да сме във форма за гарджета да сме убавички Flutter Flutter Flutter Flutter Joy Joy Joy Joy Peace

а пък тя и Анелка е къмто твоЙте 173 см, аз съм ситнежжж кат кака МадонЯ  Whistling Whistling

# 573
Лана, присъединявам се към тебе Simple Smile

# 574
  • BG
Олииии, колко ва ловяааааа!!!
 Hug

Немам време да драсна две думички.....Големи приготовления падат.

Нема страшно, мацки  Peace, като го цвъкна Себастианчо, го метаме на татко му и батко му да си гледат футбУл и аз си възвръщам набързУ 50-то кила и едеално се събираме в бусот ...Еееее, Пламиня, биеш ме по ръст, начи  Crossing Arms На друг, обачИ, ни съ давам.....
Не разбраФ къде ще ходим, обаче......

Цунк на всички!

Лане, колата с крилца ти е бонбон!!!!!!   Crazy

# 575
Гери чак сега забелязах,че си с нов ник,пак ли Саркс има пръст в това Crazy Thinking Joy Joy Joy Joy Joy[/b][/i]

Не-е-е. Сарки имаше пръст в името "Герца", но понеже не го харесвам много, за това го сложих с уговорка за три дни. От нея обаче остана да си махна цифричките, името ми е заето, както е и нормално, то не съм само аз я и накрая сложих още някое -а-а и така...  

# 576
Пламчееее , ами ти си по - висока от Дино бе  Laughing кво ще ви прайм сега ? Joy
Ама поне ще има кой да му натиска педалите  Joy
Аз съм по дребна - 163 см.съм , така че биеш по клъощавост  Simple Smile

# 577
  • Варна
Цитирам мъж ми, който току що влезе в стаята: "Алонсо е първи на тестовете с гумите, следван от Дедо...и Внуче"
Joy Joy Joy

Значи уреждате пътуването, а  Mr. Green
Аз ще съм у буса, може и на пода  Mr. Green. Синеочка, къде ма издължи толкоз до 173  Crazy, едвам фащам 160. Плами е клечо та дрънка  Mr. Green.

Фреш, аз останах с впечатление за английското чувство за хумор  Mr. Green, не ми се стори странно. Дори си помислих, как пък намира все да вмъкне нещо за приятелката си, дори и под предлог да се шегува. За мен, той е ама мнооого Увлюбен.  Mr. Green   

# 578
  • КиТ
Пипии аз като ти разправяммммммммм,ти ми викаш,че си кльощава никой не мой се конкурира с мен Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha,знам че съм по-висока от Дино нали за туй ша натискам педалите би Crazy Joy Joy Joy Joy

Аз ще съм у буса, може и на пода  Mr. Green. Синеочка, къде ма издължи толкоз до 173  Crazy, едвам фащам 160. Плами е клечо та дрънка  Mr. Green.  

Ето го и потвърждението Wink Peace Синеч тя Анелка ниска би,де я сложи 173,компактно джобно гадже си е тя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
  • Варна
йеееее Спас е на балкона, Спас е на балкона  Crazy ... ще имаме снимкииии и разказчееее, йеее

баси ква съм порта  Mr. Green Crazy

# 580
  • КиТ
Чакам,чакам ама нещо  изчаква да ни изненеда Crazy Thinking
Аз тука си прерових старите постове Mr. Green,видях че съм пуснала преди календарчето за новия сезон поогледах сайта и видях,че и сега излязъл Crazy

2011 FIA Formula One World Championship Race Calendar

01   2011 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX (Sakhir)   11 - 13 Mar
02   2011 FORMULA 1 QANTAS AUSTRALIAN GRAND PRIX (Melbourne)   25 - 27 Mar
03   2011 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX (Kuala Lumpur)   08 - 10 Apr
04   2011 FORMULA 1 UBS CHINESE GRAND PRIX (Shanghai) *   15 - 17 Apr
05   2011 FORMULA 1 TURKISH GRAND PRIX (Istanbul)   06 - 08 May
06   FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2011 (Catalunya)   20 - 22 May
07   FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2011 (Monte Carlo)   27 - 29 May
08   FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2011 (Montreal)   10 - 12 Jun
09   2011 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE (Valencia)   24 - 26 Jun
10   2011 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (Silverstone)   08 - 10 Jul
11   FORMULA 1 GROSSER PREIS SANTANDER VON DEUTSCHLAND 2011 (Nürburgring)   22 - 24 Jul
12   FORMULA 1 ENI MAGYAR NAGYDÍJ 2011 (Budapest)   29 - 31 Jul
13   2011 FORMULA 1 BELGIAN GRAND PRIX (Spa-Francorchamps)   26 - 28 Aug
14   FORMULA 1 GRAN PREMIO SANTANDER D'ITALIA 2011 (Monza)   09 - 11 Sep
15   2011 FORMULA 1 SINGAPORE GRAND PRIX (Singapore)   23 - 25 Sep
16   2011 FORMULA 1 JAPANESE GRAND PRIX (Suzuka)   07 - 09 Oct
17   2011 FORMULA 1 KOREAN GRAND PRIX (Yeongam)   14 - 16 Oct
18   2011 FORMULA 1 GRAND PRIX OF INDIA (New Delhi) *   28 - 30 Oct
19   2011 FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX (Yas Marina Circuit)   11 - 13 Nov
20   FORMULA 1 GRANDE PRÊMIO DO BRASIL 2011 (Sao Paulo)   25 - 27 Nov

Хващайте едно за ушите и да тръгвамеееее Crazy Party Party Party Party

# 581
Анелка, аз останах с впечатление, че си високА  Embarassed сори, е кво аз съм най големият ситнеж тука сЯ, ама бусинията си я карам одма. И товаааааа за Увлюбен да не го чувам, той може да е, но тяяяяя тц нИ е  Naughty Не са един за друг и тва си е, требе да им напраЙм една Синастрия  Crazy

мен това Истанбулското 2011 FORMULA 1 TURKISH GRAND PRIX (Istanbul)   06 - 08 May ми се вижда по наблизко, а пък и съм фенка на Станбула - града голям  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 582
  • София
Синеочке, аз съм 158-9 - в една категория ли сме?
Нюрбургринг, Спа и Сингапурето ме влекат мен  newsm78 И естествено финалето в Бразил, особено ако пак го докарат до последно състезанание - сто маймуни за титлата  Joy
Ама и Монца няма да откажа, ако някой ме изпрати  Naughty

Нема страшно, мацки  Peace, като го цвъкна Себастианчо, го метаме на татко му и батко му да си гледат футбУл

Лане, колата с крилца ти е бонбон!!!!!!   Crazy

Аааааа, не става - Себастианчо си е нас! Пък и знаеш ли колко ще ни харесат там с него...навсякъде отворени врати  Joy.  Не го давам за фен на футбола  Naughty, не че ме пита някой де.... Joy

# 583
Лана, няколко сантима си по висока  Mr. Green

# 584
Здрасти, банда!  Laughing
Надзъртам на няколко пъти, ама не стига време да пиша. НО напредвам! Най-после свалих всички снимки от апарататите - оказаха се 920. Започнах да ги сортирам по дни, но ще трябва още време да подбера тези, които стават за показване. Снощи седнах и малко да пиша. Върнах се към началото - искам да направя наново един цялостен "пътепис", който да ни остане за семейния архив. Няма да използвам откъсите, коиото правих на място. Но не напреднах много (сънят ме настигна по-бързо от очакваното) - успях да го докарам до пристигането ни в падока първия ден (четвъртък), а част от този разказ вие вече го знаете, така че няма да ви е много интересно до тук. Завърша ли поне един ден, ще го постна тук.

Но междувременно, ако искате някоя от снимките, котио пуснах до момента, в пълен размер, пратете ми на ЛС адрес, на който да я пусна и коя точно снимка искате и утре ще ги разпратя.

Хайде сега беж навън всчики, че времето е приказно и може да е за последно до пролетта! Аз пък съм хванала парцалите, че къщата прилича на запустяла от това мое хайлазуване  Laughing

P.S. Гледам, че пускате мерки тук, ама освен ръст, не виждам по-съществените (талия, ханш, бюст ...)  Laughing
За протокола - и аз съм 173 см. 

Общи условия

Активация на акаунт