ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 194
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • КиТ

Естествено, той ще е поне 4кратен дотогава  smile3534

Ланаааааа,сънуваш ли или кво Crazy Joy Joy Joy Joy Joy,5кратен нещеш ли Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Бени, тия дни ша те помоля да се разписваш всеки ден, че да те следим изкъсо и да не оттървем радостния момент  Crazy :hug

п.п.
http://www.youtube.com/watch?v=l9dDXU098Lk&feature=player_embedded - Джиджо е участвал за 5сек в джапански филм - между 1:34 и 1:39  Joy

А тъй в съседната тема мацката постоянно се отчита,а е в началото,по тая логика ти трЕбва през 2 минути мининмум Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Peace

Анелка,аз като ти казвам,че и твоя трЕбва да влезе в бизнесе ти викаш да карал само и рекламките му стигат,ама виж Джиджо как напредва #Silly Wink

п.п Лелле Бърни Shocked #Crazy Shocked

# 706
  • Варна
Сантандер вероятно ще прекратят сътрудничеството си с Макларън , кой плаща, той поръчва  tooth

Алонсо очаква догодина и Мерцедес да се включат в борбата за титлата - ако тази година е имало двубои, за догодина ше гледаме "войната на пилотите"  Joy

Списък на отбори и пилоти за 2011 - хммм Индииите не са обявили пилоти  Thinking, Лотус са обявили Трули и Кова, а Испания Рейсинг, вече е  - Маруся Върджин Рейсинг   Joy Joy

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 18:27 от aneli_s

# 707
Маруся Върджин Рейсинг  Crazy Искам да се возя на Марусяяяяя  Joy помните ли го това филмче ?
Има шанс някакъв Хълк да кара за Индиите , твърди мениджъра му  Thinking

# 708
  • КиТ
Сантандер вероятно ще прекратят сътрудничеството си с Макларън , кой плаща, той поръчва  tooth

Списък на отбори и пилоти за 2011 - хммм Индииите не са обявили пилоти  Thinking, Лотус са обявили Трули и Кова, а Испания Рейсинг, вече е  - Маруся Върджин Рейсинг  Joy Joy

"Изключително сме доволни от работата с Ферари. Скудерията ще продължи да се бори за победата." ooooh! Ясноооооо и кристално казано Whistling Whistling Whistling Money Money Money Money

Маруся Върджин Рейсинг  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy,кой ги е купил и ги е преименувал така  tooth tooth tooth tooth
smile3555

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ай кога стана на 1 малкия сладуррррррррр
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 709
Пламче , кажи честно на кака си - Верно ли ти харесва Филъо ? Crazy
И защо пък точно той ... ?  Simple Smile Изглежда добричък един такъв , ама само толкова ... пък ти си мацка ... и си по - висока от него доста  Joy

# 710
  • София
Aааааааааа това за Маруся е стара новина, отпреди месец ще стане - забравили сте! Някаква руска! компания за спортни автомобили Simple Smile

Ей да е жив и здрав малкия Фелипиньо!

И защо пък точно той ... ?  Simple Smile Изглежда добричък един такъв , ама само толкова ... пък ти си мацка ... и си по - висока от него доста  Joy

Тя и жена му не е зле, пък си го е взела...нали знаеш на вкус и на цвет...

Това за Сантандер не е изненада  newsm78 все ми се струва че се говореше отдавна, но може и да бъркам.

# 711
  • КиТ

Принципно като външност ли newsm78 Mr. Green,не е мой тип ама хич да ти кажа Crazy,за самите му качества и изказванията по интервюта и всичко което прави ми допада и затова съм за него Wink Peace (не ми пречи като го видя да му се метна на връта,но само тава! Crazy) като външност-Фетелчо,Алгосоарко Mr. Green Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (на тея други неща им мисля Blush Crazy Mr. Green)

# 712
  • Варна
Маруся Върджин Рейсинг  Crazy Искам да се возя на Марусяяяяя  Joy помните ли го това филмче ?
Има шанс някакъв Хълк да кара за Индиите , твърди мениджъра му  Thinking
Joy Joy - искаааам на Марусяя  Joy Joy, ох не мога.
Знам, че е от около месец новината, но сега като излезна официално името и се заливам от смях  Mr. Green

Нелче как ша казваш някакъв Хълк  Mr. Green, това е Хулкенберг - дето спечели квала в Бразилия  Crazy. И ако мисли да ходи в Индиите, става напечено за Сутил и Люци. Аз бях чела, че според Вебер - мениджъра му, по-добре трети пилот в един от силните отбори, отколкото да кара титуляр в някой от опашкарите.

п.п. честито на Маса Джуниър, живо и здраво да расте детенцето  Crazy

# 713
  • Варна
Да споделя едни финални надписи на ББС и преглед на сезона+моменти с водещите на ББС

http://www.youtube.com/watch?v=xqiUzLRzTPo&feature=related

Значи може за 2:50 да се направи обзор, ама явно трябва и хора, които са наясно с работата си.
Очаквам с нетърпение останалите клипове за обобщение на сезона  Crossing Arms

p.p.
ето още един клип - преглед на сезон 2010 

http://www.youtube.com/watch?v=SUOjtj5zR8I&feature=related

страхотен!

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 12:59 от aneli_s

# 714
  • BG

Само да се разпиша....

Анелко, виж как слушкам !

# 715
  • КиТ
Анелка,който си го може,го прави,не бива да искаме прекалено много от наще,важното е,че се опитаха Wink Peace

Само да се разпиша....

Анелко, виж как слушкам !

Браво,браво  smile3501 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пише в стъклената тема,аааааааа  Crazy Flutter Flutter Flutter Flutter Hug Heart Eyes Hug

# 716
  • BG

Пише в стъклената тема,аааааааа  Crazy Flutter Flutter Flutter Flutter Hug Heart Eyes Hug[/b][/i]

Аха, и в здравната, за да не губя форма, и в бебешките и къде ли не..... Hug

Ко да правя с толкова време?  Thinking

# 717
  • София
ББС-то го гледах, но другото е много добро! Абе въобще много ми е гот да гледам сега такива клипчета Simple Smile
Казах ли ви, че нямам търпение  Joy

# 718
  • Варна
оххх не мога вече да търпя, изнамерих клипове за гала вечерите от 2006та насам и ги пускам като загрявка за предстоящата 2010  Crazy Crazy Crazy:

F1.2006.FIA.Gala.Official.Season
- страхотна година, невероятно пресъздадена ... а колко много го харесвах и Алонсо тогааааззз. ( музикалното оформление е върхЪ на сладоледа  Joy)

Fia_gala_2007_f1 - невееероятнооо. Годината на ледения, годината на един дебютант, бъдещ шампион, който няма да остане безразличен на нито един фен на Ф1  tooth. Година на една  двойка съотборници, превърнали се в края на сезона във "врагове"  Mr. Green (на не толкова смешна ситуация в Унгария - Макарената ме развесели за година напред  Joy ) .

FIA Gala F1 2008 - препратката към Сена и любовта на Хам към Сена, понякога наистина ме плаши  Rolling Eyes. Отново страхотна година, невероятни състезания,  а какъъъъъв фианааал. Амейзинг, джаст амейзинг  Crazy Crazy Crazy

F1 FIA Gala 2009 - не толкова оспорван шампионат, ноооо клипът е уникален. Имаше толкова нови новини и конспирации  Mr. Green иии Бадоер  Joy, пич та дрънка беше.

Клиповете мога да ги гледам многократно и няма да ми омръзнат. Моментите са пресъздадени много добре - лоши, красиви, смешни .. Шапка свалям на хората, които са ги правили!  

Очаквам с нетърпение новия клип за 2010!!!!

п.п. Бени  Hug, душа толкоз изпълнителна да си  Hug

# 719
  • София
Аууууу, Анелка, душа - страхотно!  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт