и от мен. Наистина си герой и аз на твое място нямаше да издържа. 
, колкото и често да проветрявам. Тази нощ не спаха и двамата- баткото от запушен нос, а бебето...просто от кривотия. Аз съм....себе си няма да коментирам, просто ще ви кажа, че съм на път да лудна, мъжО съвсем спокойно може да ме освидетелства и да ми вземе децата. Нервата яко ме тресе и не ме пуска, избухвам от нищото, ходя и забравям за какво съм тръгнала. Вчера например от две бурканчета с храна съм сложила пълното в мивката, а празното в хладилника
. Ядосвам се на съпружето и тайно му завиждам, че излиза сутрин и се прибира вечер, без хал хабер да си има какво е в къщи. Връща се от работа и започва да ме залива със служебна информация, а на мен ми се иска да му изкрещя да замълчи
. Писна ми да си седя у нас, да бърша носове и дупета, да храня, да обличам, да събличам, да приспивам, да се правя на клоун, докато отвътре душата ми е като в менгеме....Искам и аз дрехи, прическа, социални контакти
...
....Май трябва да взема мерки за нервите си...
.
. Отивам да меря температури
...
Та, Криси, мен лично хич не ме шокираш, аз съм с нагласа като теб по въпроса! 

. Иначе двамата с него почти не можем да се видим насаме – тя Диди спи по 9 часа някъде нощем и аз се тръшвам с нея а) за да се наспя, щото ме чака нощен маратон по кърмене и б) малката усеща, когато не съм до нея и се буди. 
). Да знаете, че ви чета и се вълнувам наравно с вас! 

! Балеринке и Любезна – за вас двойно количество гуш!

За съня ти- аз онзи ден пак го изживях кошмара с падането от леглото. Дано не ви се случва отново! Алето цял ден ходи с червена подтина на челото, но й мина без да посинее, слава Богу!
И Аля понякога доста мрънка и нищо не й задържа интереса, като тази сутрин например. Аз го отдавам на зъбките при нас, че нали вече 3 месеца сме в застой и чакаме номер 3 и 4. 

Тъкмо по-дълго ще си в празнично настроение. 

Целувки за вас с Диди! 
Довечера съм на танци, а сега мисля малко да полежа, докато Аля спинка. Приятна ви вечер!
част от твоите признаци на изтрещяване ги има и при мен
Ясно е, че социланите ни контакти страдат, ясно е, че на миОто няма как да му е ясно през какво минаваме, но се надявам да прояви рабиране и да се похвалиш с нова прическа !

Ще ги набия и двамата вече
и тримата 
М/у другото имаме много общи познати във фейс-а,не форумки
не се ядосвай
По тоя повод от утре пак ще му взимам,но този път ОЗИ.

Ей ще се самоубие това дете,незнам какво да го правя

успявам само да ви изчета,но като тръгна да пиша,решавам,че ще минете и без моето 'плешиво'(дума за постно,малко,неинтересно и каквото друго си помислите) мнение.
Никакви ви няма, никой не пише, и ще спирам аз вече, да са знай
то моето не плешиво мнение много вълнува някого, ма виж аз как тъпо и упорито го поствам по 3-4 пъти на ден
Да ви е живо и здраво момченцето! Пък за постното мнение- не ти е оправдание да не се вясваш.
То и моето е такова, ама гледам чат-пат да се явявам. Не, че си мисля, че ще съм от полза някому- по-скоро вие сте ми от полза и в помощ, ама като имам време ми е гот да си споделя с вас туй-онуй.

, та...Фръц кАжи душо подробности 
За фейса, гледам, че не само аз имам проблем с разпознаването 
Я да драснете кой къде, кога се разхожда, от тези които излизат в студеното, та да се впиша и аз някъде...ако може
ЗаписаАх те при майките героини!