МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 30 336
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Такаааа, да нахвърлям набързо новините от мен:
Докторът ме прегледа вчера, малко рано съм отишла, но все пак съм бременна Laughing, каза ми , че съществени основания за притеснения за сега нямам никакви.Стандартна терапия от Дуфастон, Но-Шпа и витамини.
 Реакцията на семействата е според очакванията- баба свекърва е ок, майка ми вероятно няма да ми говори поне година, каката леко се поопули, но после дълбокомислено завяи, че това е чудесен начин да бъде възмездена, щото сега и беба ще е кака и да видела какво е Laughing
Мъж ми е безкрайно щастлив, подозирам, че ще пусне обява във някой национален всекидневник да се похвали.

# 91
  • София
Inlexa все едно чета за нашето семейство преди 1година  Grinning. Сега момичетата са много щастливи , станали са още по отговорни и мили, но тати е в някакъв стрес  Crazy Нещо се побърква , че трябва да изкарва повече пари , дано скоро се успокои, все пак най-важото е да сме здарви.

# 92
Хей отких ви  Mr. Green Hug да сега стандартното форумско  Mr. Green запис
 Да се представя имаме трима сладкиша .. винаги съм искала четири сладкишчета  Heart Eyes Обаче късно узрях интелЯктуално че съм готова за размножаване  Mr. Green , и сега , сега  ще почакам още малко да ми доузреят някой идеи пък тогава ще видим ..

Мама Цоцоланка  Hug мноооого ми харесват мислите ти за теориите за отглеждане на деца  Hug така си е  Hug

Простете но още не съм наясно кой , кой е  Laughing връщам се за опит да ви изчета  Hug

# 93
Inlexa,обичайно развитие на темата....,радостното е,че таткото е щастлив,
здраве и спокойствие ти желая,

Здравей,Евита72,
децата ти са с много хубави имена,Ника ти дава ли информация за набора ти,ако да ,значи си си узряла тамън навреме.....

София преди една вечер повръщаше,овладя се положението,сега пък вдига малко температура,
Васко е с афта на едната дъгичка,предполагам,че е от замърсяване,сега говорим за миенето на ръцете,пръскам с "тантум верде" и туширах с "клеева тинктура"....някой ако знае друг лек,моля,да сподели
Усмихнат ден,момичета......

# 94
Момичета, съвсем ви изгубих от поглед...  bouquet
Хубав ден пожелавам на всички

# 95
  • София
Добре сте дошли нови мами на сладкишчета и сладуранки!  Hug Евита, ще се опознаем, ти само пиши и чети редовно  Laughing

Inlexa, радвам се, че вече сте спокойни и щастливи  Hug Това за реакциите на родата, не го коментираме вече, дотолкова ни е омръзнало... Изобщо нямат фантазия тези хора и си говорят едно и също ( сякаш се наговарят помежду си ). С нищо не можеш да ни учудиш  Hug Голямата ти кака наистина е била доста изненадана  Joy Но ще свикне.

# 96
Благодаря ви дами-мами  Hug  Еластина  Hug  да ника ми отговаря на агнешката ми възраст .. но не и но ранния ми пубер който не ме пуска  Laughing
Имаики предвид , че имам приятелка която е моят набор и е вече баба  ooooh!  Laughingи то орГинална
А аз със мераци за още чавета  Mr. Green Heart Eyes  То някои мъдри хора са с го казали - на колкото години ти е най-малкото дете на толкоз си и ти  Laughing е това си го доизмислих ама малко защо  си е така  Laughing
За имената ми е една от любимите теми само на бързо , че бозаиника ме издирава .. да разкажа за името на малкия бате Климент .. Та  преди мнооого отдавана  Mr. Green  Laughing една баба недоразбрала за името на чавето ме среща и пита - Как се казва ? И аз и отговарям ожлямбена- Климент .. И  бабата - Е да все некак трябва да се казва  hahaha
Е така си е няма да му викаме кучо или, ей  дете  hahaha
Хайде доскоро  Hug

# 97
Добре дошли, на кадима и евита! Радваме се на всяка нова мама и всяко ново бебе!
(Особено пък тези от нас, които напоследък бебе виждат само, като идат на гости!)

# 98
Никога не съм предполагала че има толкова много многодетни мами. Grinning Близнаците много почнаха да ревнуват от Йоана. Всеки път когато я гушна почва един рев и от двамата и кучетата почват да лаят. Laughing Вкъщи е пълна лудница.

# 99
  • Варна
Здравейте и от нас. Онзи ден вечерта у нас имаше дискотеката. Танцуваме с каката и баткото, голямо въртене, голямо търкаляне, смях. А бебчо си лежи в това време на дивана и ни гледа. По едно време като го поглеждам и той "танцува"  Joy, маха с ръчички и крачета.

# 100
  • София
evita72  Hug Добре дошла! Много се смях на разказа ти за Климент и името му Joy

Кабо Алма вие с пораснлали дечица сте ни опора и утеха , че децата все някога ще порастнат и както казва голята ми дъщеря:"Мамо ако родиш още едно бебе-  Ще има много места на които да ходиш на гости"  Joy

Flicka01 нашето куче поне е едно  Laughing
antonia да вече и аз се убедих , че веселбата е сигурна и гарантирана в многодетните семейства. Hug

# 101
Никога не съм предполагала че има толкова много многодетни мами. Grinning Близнаците много почнаха да ревнуват от Йоана. Всеки път когато я гушна почва един рев и от двамата и кучетата почват да лаят. Laughing Вкъщи е пълна лудница.
Флика,голямата ми дъщеря също е на две годинки и четири месеца,
забелязвам,че се чувства уязвима,откакто се роди Вяра,
поставям се на нейно място и я разбирам,нея си я гушкам най-много,повтарям я колко я обичам и ,че двете с Вяра са ми принцесите , а батко им моя принц.....
тя е разбрана,но свръх чувствителна----стигна се до там,че отвово пропи адаптирано мляко и си върна памперса.....,но здраве да е,мисля,че просто се идентифицира с Вяра.....

Кадима,здравей,....обърках се ,толкова много постове тези дни

# 102
Хей здравейте Hug
Пак съм само за секунда, че много работа имам, както и вие де Joy, така че сте наясно. Само да споделя с вас едно интересно нещо-поне за мене де, което намерих.
http://www.dailymotion.com/video/xfj8x2_make-a-difference_people
Приятно гледане.Не е дълго Laughing
ХУбав ден на всички!

# 103
Сузи,покъртително е.....друго не мога да кажа....

# 104
За съжеление не мога да отворя сайта,то с моя бавен интернет. Аз също имам две по- малки сестри и помня че много ревнувах от тях,защото като се родиха майка ми вече нямаше много време за мен. Но всичко минава с времето. И близнаците ще го преодолеят и твоята дъщеричка Еластина,просто трябва време. Simple Smile Таня аз никога не съм предполагала че въобще едно куче ще имам,камо ли две  Laughing Даже мислим за трето  Laughing Моя мъж се шегува,ама аз наистина за всяко бебче ще купувам по едно куче Laughing Както е казал народа " Без едно можеш,ама с едно неможеш" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт