МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 693
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Да , така ще бъде, двете по-големи в детската, а бебето в спалнята при нас, поне година. Ама сега ще поръчвам, мебели за детската, понеже, там почти нищо няма. Има едно гардеробче и една кошара 140/70 , на която сме махнали част от пръчките, и която вече отеснява на 6 годишния младеж. Малката за сега спи при нас, но преди да се роди бебето искам да я преместя.  И е крайно време, да се направи детска като хората. Още повече, че ще имаме първокласник на есен.
А като поръчваме мебели сега , трябва да се има предвид и бъдещото попълнение и да се предвиди място и за него. Няма да сменяме мебели през две години, я.

# 736
Добър ден,момичета,
Ванче,мерси за любовното кафе,отчет до този момент-една кутия бонбони,една кутия сладки и още дреболии от този род-всьо изконсумирано Sick-отбелязахме първият празник,
следва една бутилка вино и цър-пър от фурната Rolling Eyes-това да не засегнем втория Laughing
диетата е в забрава,но и утре е ден....,

аз какви планове правя за апартамента ooooh!не ви е работа,
едната спалня за баткото,другата за девойките,мъжът ми иска  дрешника и част от кухнята да стане трета спалня-за нас,но аз категорично отказвам,не си го давам това помещение,толкова дрехи е прибрало....,
ще преградим кухнята от хола с параван някакъв и ще го мислим,или разтегаем диван или от онези италианските мебели,дето вече и в България ги правят
http://www.vidarbg.com/bg/furnishing_and_interiors/gallery/9/142
естествено всичко това е в моята глава,Боян все отлага Crazy Joy
Усмихнат ден,момичета....

# 737
След малко ще пусна нова тема, ако съм пропуснала нечии данни - да ми ги прати на ЛС, благодаря!

# 738
Здравейте, май и аз съм за тук. Третото ни детенце се роди на 11.01. 2011. ПЛАНИРАНО, винаги съм искала 3 деца.

# 739
  • София
Antoaneta Simple Smile, добре дошла! Разбира се, че си за тук. Разказвай как я карате, а може и снимки да покажеш, та да ви видим  Hug

Относно разпределението на стаите, у дома е малко сложно. Холът ни е преходен и не можем да измислим начин как да отделим поне големите от малките, да не говорим Мони да е някъде сама. Май така ще си преживяваме в задушевна обстановка- 4 деца в една стая  Wink

Хайде да пийнете по чашка довечера и да ви е много обичливо  Hug

# 740
Пишете на воля в НОВАТА ТЕМА, промените ще ги правя в движение, имам 24ч. за това.........

Общи условия

Активация на акаунт