Иначе за балкона, аз не бих го затворила от към спалнята, поне както го обесняваш...
Ако желаеш тук може да прочетеш повече за промените и развитието, което търпят гърдите - http://xedra.wordpress.com/2009/04/10/breast/

Винаги съм имала много кърма, но уви и двата пъти не можах да се справя много добре... Дано този път съм по-усърдна.
)
Основното е да започнеш да кърмиш колкото се може по-скоро и първите седмици да следиш да имате поне 8 кърмения, средно кърмачетата хапват на всеки 2-3 часа и имат между 8-12 кърмения за денонощие, като осем е минимума. Тоест кърми когато бебето иска, а ако не иска достатъчно често поне първите седмици го буди и всеки път предлагай и двете гърди. Ако то не желае и не е гладно просто няма да иска втората. Тези просто неща гарантират дълго и ползотворно кърмене. Един от проблемните моменти е когато се засекат установяването на лактацията, което се изразява в рязкото омекване изведнъж на гърдите и което в никакъв случай не означава, че няма мляко, със скок в растежа, а именно по-нервно бебе и желание по-често да суче. В този момент много майки ръководени от страха си бебето да не гладува и подведени от неправилни съвети пръстъпват към дохранване с шише. Единственото което е необходимо е да се кърми малко по-често обикновенно само няколко дни в периодите на скок в растежа, а това че гърдите омекват да се знае, че е нормално развитие на кърменето и не е проблем.
).
То варианта вече е измислен, над нас имаме 1 таванска стая, която даваме под наем и баткото се гласи като стане на 16 да се изнесе там и ще освободи едната спалня... Ергенски живот, да води момите на спокойствие...

Препоръчани теми