Отговори
# 135
  • София
Джулка, всичко е страхотно, ще се справиш, кога не си....Прегръдки от мен, остават 2 дни докато се "ВЗЕМЕТЕ" с любимия мъж.

# 136
JuliS великолепни неща творите... удивена съм. Не знам дали това е точната дума, но... не намирам друга. Оставам с широко отворена уста и не спирам да ви се радвам. И както вече казах, всичко ще бъде точно както си си го мечтала и планувала - приказка, изпълнена с вълшебство.

Честит имен ден на всички малки и големи Викита.  Heart Eyes
Пожелавам им - здраве и много слънце.  

Извинявам се на всички, които подведох - няма да дойда утре.  Cry

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 08:38 от klamerche

# 137
Кламерита моля, моля, моля, моля моля те............... Praynig Ако трябва доведи и двете кукли, все ще ги огледаме.....Моля те......
Аз пък мисля да не идвам, щото така сте се разхубавили всички, че само ще ви загрозявам  Crazy

# 138
  • Варна, България
Мили момичета,
днес почитаме Свети Мина като покровител на семейството. Името му означава "месечина, луна". Известен Чудотворец, покровител на сираците и бездомните. Свети Мина се смята за патрон и покровител на всички народни лечители, знахари, войни, както и на хората, поели на дълъг път. Св. Мина закриля и жените, затова на този ден те се молят пред иконата на светеца за здраве на децата си, за радост и благополучие на дома.

Честит имен ден на всички Викита!      bouquet
Пламка, не приемаме отсъствия! Знаеш как добре ще ти се отрази раздумката!
Наистина - има детски кът в заведението, ела с децата.  Hug
както казва Сами, а и Надито  Wink
Моля те, моля те, моля те
Имаме какво да си говорим...

Джулка, всичко ще е наред! Всичко, което сте сътворили, е чудесно! Но нали знаеш, че е най-важно да си спокойна, свежа, усмихната  Hug Намери време за себе си! Искаш всичко е да пипнато до последния детайл, да е минало през твоите ръце. А те са само 2, хайде +2 на Галин. Аз на твое място не бих се вглеждала чак толкова в детайлите, а бих обърнала внимание на себе си ( приятелски съвет!)  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 11:08 от voltage13

# 139
Пламка,съкровище...моля те само не си вменявай вина...това е много кофти чувство и мноооооого вредно!
...аз мисля,че разговор с психолог е добра идея,друг вариант е да седнеш и да напишеш всичко на лист хартия...ще ти олекне със сигурност и ще видиш нещата от друг ъгъл...
и аз казвам от тук моля те моля те моля те отиди на срещата!
гушкам те много,обичам те! Heart Eyes
когато не можеш да промениш обстоятелствата или човека е много твърдоглав,единственото,което ти остава е да промениш собственото си отношение към ситуацията или към субекта...опитай! Hug

Джулка,всичко е великолепно...просто перфектно...споко мацка вълшебството предстои,ще успеете с всичко! Hug

Честит Имен Ден на всички Викита в нашия отбор!
да са здравички!!!

# 140
Честит имен ден на Клерчевото Вики! Много щастливо детство ти желая, мило мъниче или както твоето майче преди време ви наричаше двете сестрички - толумбички Grinning Heart Eyes
Сватя, цели два дни имаш. Накрая ще ти остане време да се чудиш какви да ги вършиш.  Simple Smile Heart Eyes
Плами, в грешна посока развиваш чувствата си. Причиняваш си вреда.  Hug
Облаче, пълно изтрещяване ме гони, вярно е.  Embarassed

# 141
  • София
Честит имен ден на Виктор и Виктория, да са здрави и усмихнати деца!

Кламерита, не бягай, иди. Прегръдки. Говори с Аля да ти направи капки. На мен ми помогнаха, много съм доволна.

# 142
Пламиии.... ела! Първо, че ни трябваш, без теб агитката не е пълна, а и имаме нужда от твоето отношение към света... все пак, различни теми ще обсъждаме Simple Smile Второ... събирането помага. Знам, защото в ден, който ми се струваше край на света, се срещнах с вас, и презаредих... сигурна съм, че помниш. И да не помниш, аз помня. И трето... (Танчето ме дръпна за езика) - аз все пак съм насреща за капки. Разговорът не боли, а и не бърка толкова дълбоко, колкото с психолог, затова пък е много по-ефективен. Аз така и не намирам точното определение на баховата терапия за себе си, но най-общо е, че цветотерапията ти помага да бъдеш себе си, в най-добрата си форма. Балансира те, хармонизира. И ако се чувстваш необичана, защото грешката е в твоя телевизор, нещата ще се оправят. А ако наистина не си обичана, поне ще се чувстваш достатъчно спокойна, за да прецениш нещата, и да вземеш други мерки. В почти 100%, когато си в баланс, се оказва, че светът около теб не е толкова лош, че си обичан, но си бил загърнат в облак, през който не си усещал и не си могъл да комуникираш адекватно...

Боги, това Класико така и не го намерих в нета. Направо се потресох, когато осъзнах, че очаквам всичко да има собствен сайт. С адрес и телефон, снимки и впечатления... нищо де, явно е на червения площад, натам ще се ориентирам. Предполагам, някъде до фонтаните.

Въх, как можах да пропусна децата с победни имена... Честит имен ден на всички Виктории и Викторовци! Само във Варна си имаме цели 3... което ми напомня, Гале, пиши как сте в София, приспособявате ли се?

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 15:10 от Сребърен облак

# 143
  • Варна, България
Боги, това Класико така и не го намерих в нета. Направо се потресох, когато осъзнах, че очаквам всичко да има собствен сайт. С адрес и телефон, снимки и впечатления... нищо де, явно е на червения площад, натам ще се ориентирам. Предполагам, някъде до фонтаните.
Точно до фонтаните е. Отдалеч се вижда. Направили са и детски кът към заведението.

Резервацията е направих за вътре, но ако е хубаво времето, можем да сме с по-дебели дрешки и да сме навън! Мисля, че ще е чудесно!

# 144
Плами, и аз си мисля че среща с любимите дружки ще ти се отрази добре. Имам чувството, че и аз съм присъствала на срещите ви след разказите и снимките ви, и съм сигурна че имаш нужда точно от това.  Hug
Облаче толкова успокояващо ми действат постовете ти, имам чувството че винаги имаш правилен отговор на всички въпроси  Hug

Ние снощи пък правихме апликация от листа за домашно от градината и днес я занесохме, ето как изглежда:

Светославко беше много ентусиазиран, естесвено идеята я взех от интернет, но все пак не е съвсем същата.

# 145
# 146
еее.е.....това е....
остана само ден! Hug
И понеже утре не съм на работа и може да не се появя Embarassed искам да ви благодаря за подкрепата и за това че 2 месеца бяхте с мен и приготвленията ми! Hug Ще се видим в понеделник!!!!

Лека вечер мили приятелки!

# 147
  • до морето
Минавам да почерпя за здравето на моята Виктория!

Честит имен ден на всички именници празнуващи днес !Да са живи и здрави!

За утрешната среща почти на сто процента ще дойда и за това трябва всички да присъстват  Mr. Green Плами не се отказвай в последният момент ,много държа и теб да видя  Grinning

# 148
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро!

Джулс пожелавам Ви приказката да несвършва!    bouquet Стахотни неща сте направили!

_Svetli прекрасно творение!  newsm10 smile3501

Плами  Hug

Днес в работата включих сота  ooooh! Здраве да е  Mr. Green

Хубав ден!

# 149

... благодаря на всички. Знаете, че ви обичам много нали?!  Hug
Аз и затова си споделям, чувствам ви достатъчно близки за да си кажа какво ми е. И винаги ми действате като терапия... ободряващо.
За довечера ще направя всичко възможно да дойда.
Канени сме на вечеря семейно с баби и дядовци:crazy:
и като се разбра, че аз няма да присъствам... настана...  #Cussing out
Но ще се опитам да се измъкна... за малко там ще се отбия, после ще бързам към вас  Wink
Прегръщам вииии  Heart Eyes

п.с. ninanb, Royzi ... виждам че едно и също кафене посещавате...  Mr. Green с разкошна шоколадова торта... мммм.
Което ми напомня ... Надееее, ти говориш така, защото не си ме видяла как се съм се подула като плондер в последно време. Затова без фото довечера, мерси  Animal Pig Animal Cow

Общи условия

Активация на акаунт