Отговори
# 120
Оххх и аз искам на Зумба денс...
Добро утро! Heart Eyes
ще пием ли кафе?

Мириндич,вече ми е трудно да намирам достатъчно силни думи...много готини снимки...Алекс става все по-голям сладур...сладкиш...нацелувай и него и чаровната Нена от мен! Heart Eyes
Облаче, и аз така, приключих вече с децата. И за да няма изненади си сложих спирала, да съм спокойна  Peace
...моята колежка е забременяла точно със спирала Rolling Eyes...така,че изненади винаги могат де се очакват! Mr. Green
Ади,къде се затри пак?! ooooh!
Пламба и със Златото какво става,чувала ли си я скоро?

Инди вече си е в Бургас...йееее слънцето изгря за мен!

# 121
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Така от де да почна   newsm78

Бела благодаря за каЙвето. Гълтам го наекс и продължавам.   Hug

Йоана наистина е много пластична. Ходи в градината на художествена гимнастика и много ме изненадва всеки път. Имам проблем, че немога да намеря цвички 24размер. На фирмите, които отклих почват от 25. Ако можете помагайте.
Никола е по-добре според пулмолога и ще намалим флексотида, но ще включим и сингулер.

Облаче и двамата ми бяха с огромни пъпни хернии. Слага се Tegaderm без централна марля. Това е силиконова лепенка. Педиатърката ни я слага ще е малко особено поставянето. Сменя се всеки месец. Йоана изкара 8м. с такава, а Никола 6. Сега вече нямат проблеми.

Миринда, прекрасни деца!  Hug Нагледах се на снимки...  Laughing

Може би имаше още нещо дето исках да напиша, но шефа влезе 100пъти и ми е неудобно вече! Бай до после

# 122
  • Варна, България
Здравейте, милички!
Ей, тази зумба е много готина! Сигурна съм, Ели, че е страхотно зареждащо!

Както за мен в момента са народните танци.  Laughing

Златото я четох във Февруарките - гледах и снимки. Правили са кръщене на Кати - истинска принцеса.
Мириндич, страхотни деца! А малкия за пореден път казвам, че е твое абс копие  Laughing
Аля, ще се пропиеш с това вино  Wink Много забавни снимки  Laughing

Айде после пак

# 123
Златото я четох във Февруарките - гледах и снимки. Правили са кръщене на Кати - истинска принцеса.
...а то т'ва е стара работа преди повече от месец...Катрин наистина е приказна,много нежна и красива...съвършена!пу пу пу!
Джулкаааа,готови ли сте?

# 124
Добро утро,

мерси за кафенцето!

Момичета  -ето малко снимки от РД -то и на Ива - там се вижда прекрасно батута. На някой от тях може да видите на заден план и хамака Simple Smile
http://zoroto.snimka.bg/holidays/rd-iva-2010.548062
Батута мисля че струва около 250 лв - на някаква промоция го взе Петко. Но ви трябва пространство за да го монтирате...

Облаче - пиши ми малко за баховите и доколко работиш със хомеопатията - ако искаш и на лични. Интересно ми е - като гледам си по напред от мен - може да набера челен опит.
Разгледах и снимките - страхотни са - много са хубави с есенните листа Simple Smile А ти си прекрасна - искам и аз да поотслабна и да заприличам на човек - пиши как го направи... А за хернията - не мога да помогна. Ива има малко по изскочило пъпче - но то се оправи от само себе си. Не съм слагала нищо.

Нинка- стига с тези болести - хайде оправяй се.
Миринда - радвам се че си на линия. какво правим със срещата?А за дипломната работа - ще се справиш. Или като Спокойната - намери някой да ти я направи.
Спокойната - винаги ти се възхищавам на идеята за третото. И аз като Облачето - много ме кефи да гушкам и да ги гледам, ама трета бременност - Не благодаря. Казала съм си - само ако много , ама много ми се прииска бебче. Кога ще се обадиш за кафенце - поне си ми наблизо до мен..

Мишленце - отивам да гледам какво е това Зумба денс. А ти къде го ходиш това?
Кламерче -впечатлих се на това Аспарухово и този парк. Кажи къде  е или дай линк за него.

аз свършвам - че пак прескачам и се само се дразня.

# 125
Зори, аз ходя в зала Фестивална, там се подвизават Денс Академи, но има и на други места ако не ти е удобно. По 8лв на посещение е, повечето си ходят по 2 пъти в седмицата, но аз нямам как заради английския. Нещо като смесица на латино и аеробика е.
Много са хубави снимките, батута със сигурност много ще се хареса на Рали, но си трябва двор. Ние имаме един от тези големите надуваеми, но ми призлява като иска да й го надуем, заема ни много голяма част от стаята, а в един момент като й мине мерака, се превръща в място за хвърляне на дрехи и играчки.

Плами, наистина звучи много интересно това в Аспаруховия парк, постоянно ли е, или само в момента има такива възстановки?

# 126
  • Варна, България
ИСКАМ И АЗ НА БАТУТААААААА

# 127
и аз и аз

# 128
Имам си аз едни комшии дето имат батут ама с диаметър 6м. та Йоана като ме изврънка и аз намазвам покрай нея.  Mr. Green

# 129
Геооо виждам те!

# 130
Така съвсем лекичко да ми завидите - в неделя скачах на него Wink
И моя мъж ми завижда щото той е 110 кила, а някъде прочел че батута е до 100 кила Wink

Мишленце - и ние имаме такъв надуваем - и при нас беше така . Последно беше монтиран на Гурково - обаче като ни дойдоха едни прители на гости с децата - общо 6 броя и като му наскачаха - щяха да се изпопребият и аз го спуснах. много опасен беше за повече от едно да играе на него.

та ви разбирам напълно с тези надуваемите - доста място заемат Simple Smile

Нинче - а този с 6 м диаметър - явно е мечта Simple Smile виж там какво скачане може да стане............

# 131
А там и мъжо 122кг. скача... Joy

# 132
... садистки!  Naughty

И аз искам на батут пък!

Мириндооо, много красиви тез деца... особено Алекс, като те погледне с тия очи... За дипломната работа - май ще е най-добре да платиш някой друг да я направи? Естествено, най-добре е сама, ама явно няма да се получи баш така...

# 133
  • Варна, България
Мацки, резервацията е направена на името на Табакова-
Класико - 19 часа петък 12.11.
Запазила съм маса за 6
Пламка
Аля
Надя
аз
евентуално
Роси и Мира

Мириндичка, казвай да помагам. Аз нали съм в уни и при нас има Публична администрация. Давай темата да видя дали мога нещо да направя.

# 134
девойки... Mr. Green
2 дена само останаха. Исками се да кажа че нищо ми няма...ама ми има. Притеснена съм. Стресната съм и все невярвам че ще се справя!!!Имам още работа, а време не остана.
На всичкото отгоре пуста рана на ръката не зараства. Не намерих ръкавици които да ми харесат. Нямам боя за тату с която да се нарисувам...и време за маникюр няма да намеря Joy
Но пък вече намерих фризьорка, избрах прическа... и дори поръчах торта! Естествено - полуфабрикат. Ама не се доверих да ми направят украсата - и ще си я правим ние Joy откачалки!!! Ще я направят правоъгълна със захарно тесто. Цвят шампанско. Аз ще си направя орнаментиката от черен шоколад и инициалите ни. Надявам се да се справя!
Не съм ви показала етикетите за ракията. Включват бандерол, етикет и заден етикет.

бутилките са тези http://www.meik98wines.com/img/OBIAVI/BIG_IMG_1231790418864.jpg вижте покрай оригиналният етикет орнаментиката - пясъкоструй, много нежни и ефектни. Тук шишето е снимано на силна светкавица... но като цяло  са много тъмни.
отделно направих шампанското за масите -  също в тази тема!
http://media.snimka.bg/7562/021378512.jpg
на тази снимка не са лакирани и са без контур. Те ще бъдат аранжирани в кошници с шоколадови букети...които са такива
http://media.snimka.bg/7535/021324625.jpg
естествено това е пробна аранжировка..и тук шампанското дори не е нарисувано. Композицията е
шампанско, шоколад и рози!Ако не виждате розите... вижте шипките. Mr. Green И те рози...ама не съвсем. Напълно в унисон с бодливият ми нрав! Joy
та така.
Сега съм зациклила яко....искам да имаме брачни обещания...ама като използваш целият си заряд за всичко останало...не ти идва музата!!!Искам да кажа толкова много неща...а не намирам най-хубавите думи... Confused

Стига толкоз...
2 дни!!!!
Ще се справя ...сигурно!

Общи условия

Активация на акаунт