Честит празник на всички празнуващи днес, както и на тази, която ще празнува в края на седмицата!

Волтажче,
дали няма да покажеш и някоя снимка? Видях, че си пускала, но иска парола. 

Утре ще разправям.
Най-красивият сезон е сега. 
Наде ти? 
За това пък се върнах в обедната почивка да почерпя Мишо 
така и не стигнах до измерване на Ели, явно не съм чак толко притеснена
Абе я да питам, твойта щерка с еластичните кости няма ли интерес към гимнастиката, танци или нещо от сорта? Това май са изключителни заложби, които има смисъл да се използват.
със сигурност повечето работа я свършихме с мъжа ми (аз - с крака, а той - с машинката и на ръка), но са документирани основно децата 
...т.е няма...
в отбора 

Оказа се, че сега по моята програма учат съвършено различни неща и съответно аз трябва да пиша по актуална тема. Направо не знам, мисля да се откажа, как да пиша за нещо, което не съм учила? Идеи никакви нямам, та поне да знам какво да търся в нета... Ужас просто.
Сладурка Йоана наистина може да се ориентира към някой спорт, дето изисква повече гъвкавост.

, никой не може да те успокои. Казвала съм и друг път - имам спонтанен аборт, преди да забременея с Наско. След това две успешни и леки бремености, но 9 месеца, само аз знам как съм се събуждала и как съм заспивала, всяка вечер мисъл за сутринта, дали всичко ще е наред, дали няма пак да пометна....Успокоих се, след изписването от болницата.
Ако има начин всяка вечер да ходя някъде, без да ми мърморят, бих ходила с голям кеф...