Отговори
# 165
  • София - Младост 1А
Юле всичко е невероятно, страхотно, просто думи нямам. А булката... какво да кажа. От нашето по-хубаво няма... ама и по-щастливо.  Обичайте се и бъдете щастливи!  Hug

# 166
Здравейте момичета,
Все не ми остава време да чета и пиша,но сега надникнах и какво да видя-красива и щастлива булка  bouquet.
Джулка,много красива сватба,много красива булка,много оригинални идеи и най-вече много усмихнати и щаслтиви лица,така ме изпълнихте с радост.
Пожелавам Ви все така да сте влюбени и да се обичате,да се подкрепяте и да сте си по-нужни от всякога и ако до сега сте мислили,че сте били щастливи,то сега наистина да познаете щастието.  bouquet Hug
Варненки,гледах сними от срещата Ви,много ми домъчня,но пък се радвам,че Ви виждам макар и на снимка Hug
На бързо да кажа,че с Вики сме добре,сега малко сме болни,но иначе сме ок.Свикваме в София,за жалост нямам много време за себе си,нито за излизане,но няма как.Радвам се,че Вики си харесва градината и ходи със желание,че това чудо не е било до сега.
Целувки и прегръдки от нас!

# 167
Ей, Юлче! Много вълнуващи мигове са запечатани! Много красота сте си надробили!   bouquet

# 168
  • Варна, България
Юлка, хайде честито!   bouquet
Горчиво, горчиво!  Mr. Green
Да се обичате, да се преоткривате и подкрепяте!

Чудесна булка си!
Всички са прекрасни - и младожеца, и децата!
И кръстницата - нали се познаваме с нея!  Wink
Всичко барнато до последния детайл  Laughing Чудесия!
Чакаме подробен разказ  Laughing

# 169
Джулс Г О Р Ч И В О  Г О Р Ч И В О   Г О Р Ч И В О!
много чаровна булка и младоженецът не отстъпва по обаяние! Wink
децата са прекрасни...въобще всичко е супер!
пожелавам да съхраните всичко това още дъъъъъъъъъъъъълги дългииииииии години...можете да бъдете само пример за всички нас! Heart Eyes
възхищавам ви се най-искрено!  bouquet
чакам разказа ти с нетърпение!
Hug

# 170
Хей, честито на Младоженците!
Джулка, Галине - да сте живи и здрави!
Да сте много влюбени, много щастливи, да остереете неразделни и вярващи в силата на любовта!
Нека голямото ви прекрасно семейство е все така сияйно и сплотено!
Възхищавам ви се!

Кака ви Гея я е стегнала шапката малко, ама ша се оправи, де. Не пиша, но ви чета понякога /то си е като кражба на време/. При нас всичко е .....горе-долу...

Хайде успешна и хубава седмица!

# 171
Джули, ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВИ И СЕ ОБИЧАЙТЕ ВИНАГИ!!!!!!!!

# 172
megan@ как е малкият ?Пожелавам му бързо да оздравява и повече да не се повтаря.Пожелавам го и на останалите болни  Hug
Ааааами, горе долу, вече 8 ден правим инхалации, много се е изнервил миличкия, а гърдичките още посвиркват, а има и секрети от нослето, абе гадна работа  ooooh! значително по-добре е, но според мен вече трябваше да е оздравял  Praynig
Аз се тръшнах събота и неделя, ужасни болки в гърлото и едва ставах от леглото, днес съм по-добре, ама днес сутринта Йони каза, че я боли гърло и я оставих вкъщи, взех спешни мерки уж, да видим. .... нямам думи, нямам сили......., нещо ни завъртя напоследък /кво ти напоследък,  2 месеца и повече  Sad и няма оправия  Tired/  ама ще се оправим де, няма да се даваме  Praynig Praynig Praynig

Целувки на всички!!!!!!!!!!

# 173
  • Варна, България
Бисерче от снощи:
"Мамо, благодаря ти, че ми купи тези джапанки (има ги от 6-7 месеца). Отиват ми на стила"
 bowuu

Меги, миличка, много прегръдки! Да оздравявате!

Аз започнах с фрешовете, които пие избирателно (сутрин все са му кисели, вечер ги харесва). Давам Имунокинд и марсианци.

# 174
Ами аз давам бронховаксом, витамини, 2 години не ми е боледувала, но сега какво стана незнам, някакъв затворен кръг......... но ще се оправим , ще излезем от този кръг и всичко ще си е супер!!!
Боги, благодаря ти!!!!!!!Знам, че винаги мога да разчитам на вас, мили приятелчета и затова ви обичам!!!!!!!!!

# 175
Бисерче от снощи:
"Мамо, благодаря ти, че ми купи тези джапанки (има ги от 6-7 месеца). Отиват ми на стила"bowuu
Joy
а вие знаете ли,че зодия "Близнаци" се казва така,защото  близнаците много ближат Crazy hahaha

Меги,прегръдки и от мен...къш на всички болести от ваш'та къща и от темичката ни изобщо! Praynig  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
аз преди месец-два правих Майчината хипноза за щастие на Васката,защо не опиташ? Hug

Мами,имам проблем Crazy...трябва ми голям плакат на... Индиана Джоунс естествено...обиколих всички бургаски репове,но уви ударих на камък,сега колегата ми обеща да попита приятел,който имал видеорент,но го затворил...всъщност търся  стари списания Браво или Хай клуб  Praynig

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 14:06 от bella_

# 176
Хелоу и от мен...

Юлка от снимките ви струи невероятна любов, красота и топлина, запазете тези красиви допълнения към живота и ги предайте и на вашите деца   bouquet

Меги бързо оправяне на дребния и дано каката пропусне  Praynig

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 14:44 от Nadina

# 177
Добър ви ден!!! Mr. Green
Все още сме в еуфория. Немога да си събера мислите и вълнинията. Обещавам да увековеча събитието с най- подробни размишления. Но като му дойде времето. Wink

Да ви разкажа за празника.
Слънцето ни се радваше през целият ден. Не ни смутиха дори пълният град с агитката на Берое и пияните фенове! Добре че биха...че можеше и проблеми да има. Но пък какво от това...полицаите ни вардеха и дори хотела беше заключен за да нямам никакви проблеми. В това отношение управата се справи блестящо като домакин!Да уточня, хотела и ресторанта се намират непосредствено до стадиона!

Естествено...натоварен от към програма ден. започнахме да украсяваме ресторанта в 10,30 и до 12 бяхме готови. Естествено Мирела помага плътно - иначе колкото да е малко...не беше за сам човек.
В 12 - фризьор. 2 часа... притеснението ми растеше и направо имах чуство че ще се проваля. Бегом към хотела. В това време Галин посреща гости, взима торта и наглежда децата. в 3часа дойде фотографа за фотосесията. Пак проблем паркът - пълен с хора. Другата половина от града , дето не беше на мач!Хубавото време беше изкарало на вън и стари и млади и деца..Е, ама в малък град като Севлиево всички се познаваме... познайте какъв панаир беше. Една жена дори се спря и ни подари четирилистна детелин.
Най интересното беше че едва успяхме да си направим самостоятелни снимки... Яни не ме пускаше нито за миг. И дори се скри под роклята ми по едно време. Изобщо панаири Mr. Green
в 16.30 бяхме пред църквата. Гостите започнаха да пристигат един по един.  И в 17 церемонията започна.
Няма нищо по вълнуващо от това да се почустваш венчан. Незнам как да го обясня... чувството е прекрасно. Изведнъж вече знаеш че това е човекът който ще е до теб за цял живот и в болест и в радост. Не че не си го знаел и преди - но това е като клетва за вярност. Като нерушимо обещание!
Връчиха ни Архиерейско Благословение, лично подписано от Великотърновският Митрополит Григорий , както и Свидетелство за венчание от местният храм!
В ресторанта бързо пренаредихме гостите Joy  и....купона започна.
Притесненията отпаднаха много бързо. Аз всъщност...единствените ми притеснения бяха с родителите , но те  го преодоляха скоростно и дори се включиха в танците -
Поручик Галицин -  за тъщата...
Сине, сине за свеките Joy
За да са доволни....
Татко дето не го държат хич краката се включи в хората и мисля че остана страшно доволен. Докато танцувахме ми каза
"Юко, знам, че много пари сте похарчили... ама  то това ни остава на нас хората. А приятелите ти са много хубави хора"
мирела ни направи страхотен подарък - изпя ни песен и събра овациите.
А Яни как не се умори до 4 часа да танцува, да пренарежда столовие и да се закача с гостите! Mr. Green
Днес дори съм го оставила в къщи да си почине и да се наспи. Че и на него емоциите му много.
Като ми остане време ще ви сканирам какво пожелание ни е написала щерката. Дето вика Галин - жена това дете не е от нас!!!! Joy Joy
Хубав ден за сега
Налага се да почна да работя!  bouquet

# 178
Джулка, красива булка си ти и младоженеца също  Hug! Чудесен празник сте направили. Бъдете щастливи ! Очакваме още снимки. Hug

Маги, бързо оздравяване на бебчето ! Hug

Да се похваля, шофирам от една седмица  Mr. Green. Малката няколко пъти се возеше с инструктора и от тогава при всяко качване в колата ми казва:
- Лекичко, мама, не се притеснявай. Трябва да се научиш да караш като тати.

На баща и показа, къде точно ми изгасна колата. А на приятелките ми обяснява, как мама не може да паркира  ooooh!.

# 179
Добро утро! Heart Eyes

Варна пропуснах да кажа нещо много важно...изглеждате перфектно всичките...много хубави! Heart Eyes Hug
LaValett-ка,браво на теб...всичко е практика и търпение! Hug
Светле,я поясни какво значи горе-долу т.е. кое е горе и кое долу при вас?! Hug

аз се залавям за работа,но съм тук и ще ви чакам! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт