Отговори
# 210
Честит празник!

Роузи, на съседското момиченце, набор на Валерия, вече падна едното зъбче.

Браво на Сами, важно е да знае какво иска  Grinning. А аз мислех, че нашият списък е дълъг  Laughing.

Ние написахме писмо до дядо Коледа, отидохме до пощата специално да го пуснем, след ден ни го върнаха  Crazy. За щастие малката не забеляза. Поиска три рокли - на Аврора, на Бела и на Ариел (задължително с опашка). Понеже всичко съм приготвила и ми стана някак мъчно - та един подарък дядо Коледа и даде вчера. Радост безмерна - роклята на Аврора се обръща наопаки и става на Бела, икономичен вариант  Mr. Green.

Мишленце, и аз с молба за задачки за календара. Днес взех от Джъмбо много симпатичен, но 24 идеи  не ми ражда въображение  Embarassed.

# 211
Здравейте,

И аз искам списъка да го видя...
Аз съм си на същото ниво от миналия понеделник. и то понеже не остана - ще има пак някоя безсънна нощ...
Момичета - пожелавам на всички да оздравяват стига ви толкова болести.

Ние вчера ходихме извън софия - децата изкараха прекрасно. До Пасарел има малко язовирче - ходихме около него , по едни тесни пътечки - абе беше много много весело. После хапнахме подобаващо в една кръчма на тиферич и то деня свършил. Но събрахме с децата шишарки, малко борови иглички и да видим дали ще има време да ги понаправим на украса Wink
Мишленце - дава ми че не мога да видя тази страница. може ли пак линкчето - и името ти точно как е да те аддна

Приятна седмица момичета и дано само хубави новини да чуваме Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 09:08 от zoroto

# 212
  • София
ММЗ, ЧРД и тук. Желая ти животът ти да е изпълнен с много любов, здраве и щастие!

Света, откъде е тази рокля/икономичната???

# 213
Честит Рожден Ден, ММЗ! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

Танче, от еbay. Роклята е абсолютно същата като тази - M&S 7-8 г. http://cgi.ebay.co.uk/REVERSIBLE-DISNEY-PRINCESS-DRESS-/17056847 … sh=item27b6ac6fc0

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 09:59 от LaValetta

# 214
Честит Рожден Ден Миме!

Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание - любов,която е достатъчно добра цел в живота!
Весел празник и наздраве! Hug Heart Eyes

# 215
Зори, може би като те добавя като приятел ще ги виждаш - Elitsa Sirakova май беше, но тук не мога да отварям фейсбука, довечера ще те добавя.

Задачките са ни свързани с научаването на азбуката, не знам дали ще ви устройват и за да се ползват от друг трябва да се попроменят, защото майка ми е включила цялата рода  Laughing Има и няколко дрпуги неща де - стихче да научи, да направи картички и разни такива. Няма проблем да ви ги пратя, само ми напишете мейла на ЛС и ще ви ги пусна.

Света и мен ме заинтригува роклята, пиши от къде я взе.

Ние водихме Рали на зъбболекар в събота и ... кошмар - 4 кариесчета. Верно, че само единия беше по-голям, останалите са само като точици, но направо се шашнах, преди 7-8 месеца я водих на профилактичен и нямаше абсолютно нищо, даже я похвалиха какви хубави зъбки има. Сега направихме 2 и другата събота ще ходим за другите 2. Добре, че зъболекарката беше много внимателна, обясняваше й всичко и на Рали много й хареса. Даже бяхме в детския кабинет, целия е като в океан, с рисунки и лепенки на Немо и Кори, Рали направо беше възхитена.
Лека и успешна седмица!

# 216
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИМЕ, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ И МНОГО УСПЕХИ!    bouquet

# 217
  • София
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания!   bouquet
Тази сутрин Преслава ми честити РД и я виждам, че нещо ми се мръщи. Вече ще излизаме и тя: "Ти с бонбон няма ли да ме почерпиш?!" Почерпих я, естествено и веднага и се оправи настроението. Голям образ! Ха-ха-ха!

# 218
Мименце, честит рожден ден!

Пожелавам ти да си здрава, щастлива, много влюбена и по-спокойна!
Пожелавам ти да се радваш на всеки ценен момент от този живот!
Весел празник, добро настроение и много прегръдки!

Дилянче, как е Васето?
Боги, а Сами как е?
Нинче, а твоите юнаци как са?

Утре вечер е тържеството в градината послучай деня на християнското семейство, та купихме бяла риза и черни гащи ( всички момчета ще пеят и трябва да са облечени официално).

# 219
ММЗ, Честит Рожден Ден   bouquet  bouquet  bouquet
С пожелание за любов, усмивки, здраве и много добро настроение !!!

Мишленце като си подхванала здравна тема и аз да се оплача.....

След нашата среща предната седмица и разговорите за тикове при деца и светофарни очни проблеми, Коко се метна с едно лудо мигане с очите...До тук нищо лошо, тик - начална фаза ще мине, ама си викам, я да го заведа на очен, да не би проблема да е реален...И ооо, чудо - детето ми е с астигматизъм и с по един диоптър и на двете очи, на него ще му сложат по 0.50 и на двете.....признавам си не го приех добре....Нищо лошо, както каза лекарката от най-малкото зло, най-възможно малкото. Никога не съм се замисляла за подобно нещо, не заради друго, но нито аз, нито таткото имаме проблеми с очите, баби и дядовци сложиха очила на възраст нормална - след 45 години....Вярно брат ми е с такъв проблем, ама нещото си било наследствено и генетично и вродено и ....

Той милия веднага - ще ми се смеят ли децата.....

В началото ще носи очила само в къщи пред телевизор, комп. при писане и рисуване, а ако се наложи ще почне и в градината вече....Признавам си, че ми е криво, знам, че не е нищо, дет се вика изобщо не си е за коментар, ама....нали си е моето детенце... Tired

За календара и аз подобно на Мишленце съм наблегнала само на задачки свързани с писане и познаване на букви....Нещо от типа 1,2,3 бързо цифрата на числото 3 - 10 пъти напиши....сега 5 пъти клекни и носа си докосни и от този род закачки...Купих книжки образователни и ще има и оцвети картинката на страница 7 примерно. Наградите са химикали, острилка, шоколадово яйце, филмче за дядо Коледа, магнитче от Данонино и подобни. Решила съм да ги пиша в движение и да го чакат след градината - с идеята например " Днес разбрах, че не си/ или си слушал затова задачката ти е .....
Идеята ми е на 1- декември да получи плик по пощата от Дядо Коледа и там да има обяснение, че неговия приятел джуджето ....ще гледа дали слуша и от тук до 24 декември ще има всеки ден по една задачка....Задачките ще бъдат в подаръчни торбички малки с изрязани и залепени цифри на тях. Така и не намерих подходящ календар, който да ми хареса....Разбира се, че все още не съм измислила пълния текст на писмото....Има време, т.е. аз имам време....

Оплаках ви се и изобщо....
Приятна седмица на всички  Hug

Болничките как са ?

# 220
Честит рожден ден ммз   bouquet
Пожелавам ти здраве, любов, вдъхновение и цветни трепети.
Бъди щастлива!

Наде наистина неприятно, много при това. Стана ми адски мъчно за мъничето, че ще трябва да носи очила.  Confused

На болничките от темата, а те за съжаление никак не са малко, пожелавам бързо оздравяване  Hug

Относно желанията на децата за подаръци, аз пак съм в чуденка.
Вики си е поръчала списание на Уинкс, а Кики - шаблони за рисуване  ooooh! В петък Вики написала двете писма и ми ги дадоха запечатани, но все още не сме ги изпратили на добрия старец, с цел да си пожелаят нещо по-интересно  Wink.

# 221
  • Варна, България
Мила Миме,
честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве, спокойствие, положителни емоции в семейството и на работа!

Ние сме по-добре - всеки по местата си - аз на работа, Сами на градина. Докторката ми каза, че ако не вдигне температура  пропускаме АБ и ходи на градина, като си пие сиропа за кашлица. Вече кашля епизодично, спи спокойно вечер. Ох, надявам се, че се разминахме...
Гласът ми звучи по-добре, еротично-прегракнало  hahaha

Вчера сутринта Сами отиде да види дали са му взели писмото иииииии изненада - оставен химикал с лампичка  Wink Голяма радост беше. Казах му, че сигурно джуджетата оставят такива подаръци на децата, които са се постарали и са написали сами писмата си. Много иска да пише с него Grinning
Аз мисля като се върне баща му (някъде към 1.12) да му оставя писмо от Д. Коледа (идеята е от блога на Бу) и много ми допадна
"Детето вероятно много ще се радва да получи отговор от добрия старец. В писмото (което ще напишете вие или ваш познат с дар слово) можете да изброите постиженията на детето през изминалата година, да го похвалите подходящо и да наблегнете на черти, които бихте искали да развива, под формата на препоръки и доброжелателни пожелания („Скъпи Ясене, моите джуджета ми разказаха, колко си бил послушен през тази година и колко добре си се представил в изучаването на бойни изкуства. Това е много хубаво! Също е много добре, когато помагаш на мама и татко, подреждаш си играчките и си оправяш леглото сам. Много се радвам да науча колко добър си бил през цялата година и не се съмнявам, че през следващата година отново ще бъде така!“) Не вдигайте летвата твърде високо – искате да зарадвате детето и нежно да му подскажете какво бихте искали да прави повече или по-усърдно, не да го карате да се чувства неспособно да изпълни препоръките в писмото. Пак в това писмо дядо Коледа ще може да обясни подходящо на детето защо не е било възможно да получи мечтания подарък (ако въпреки всичко не сте се преборили с летящата чиния)".

Аз още не съм започнала с календара. Само имам събрани рула от ТХ и ще влязат в действие. Ето и линк към предложенията на Бу за календара - има доста интересни попадения:
http://missby.wordpress.com/2007/12/20/christmas/
Нади,  Hug Не знам какво да кажа... Важното е, че е открито навреме и се вземат мерки.
Малко задачки, после пак

# 222
Честит Рожден Ден, Миме!!!!!!!!

# 223
Наде, много неприятно наистина и вероятно неочаквано за теб, дано няма проблем с децата, че...... те понякога са лошички  Confused На Йони в  началото на лятото и се появи бяло кичурче на косата отпред на бретона и аз доста тежко го приех, когато дерматолога каза частично витилиго и много ми стана гадно  ooooh!  пуснахме дълъг бретон и не се вижда, но..... от какво се появи е се знае  Rolling Eyes Crazy  

Коки през нощта доста плака, зъбките ли са какво ли не знам....... и от това реване носа му сега похърква и посвирква, ако пак слезе надолу ще се гръмна  Sad почнах веднага инхалации с физ.разтвор, дано помогне.........

Боги, Сами пише много добре, браво!!!!!!!!!   bouquet

Само Йоанка ли не може да пише и чете, моля успокойте ме  Hug Тя познава всички букви, но като почнем да пишем и много бързо се отказва, ако някоя не стане хубава  ooooh! много ми е трудно, днес ще пишем писмото за Дядо Коледа, дано го напишем, стимула ще е , че ако не го напише няма да има кукла Марипоса  Crazy Mr. Green
С рисуването е същото, ако нещо не и хареса как го е направила и се отказва  Rolling Eyes а аз все си мисля, че не и отделям достатъчно време покрай бебо и се чувствам......кофти  Flutter Уф.........

Целувам ви, мили приятелчета и болничките да оздравят бързо!!!!!!!!!!!!!

# 224
Меги спокойно, Коко познава буквите - но не всички и не пише съответно, пише цифрите обаче без проблем - разбира се, че са грозни все още....Понякога, ако види някоя цифра и не може да каже коя е, ами почва да брои от 1 до 10 и като стигне до цифрата и я казва....
На очния преглед имаше букви и цифри и картинки, докторката се опита с буквите, но той на А каза Б, и веднага ги замениха с картинките.., а иначе и А познава и Б, така че....Коко също не се слави с невероятно внимание и концентрация, когато е нещо негово си доста време откарва, но ако е по моя инициатива и съответно не много любимо за него е непрекъснато въртене пипане - виж мамо, какво има там мамо и все в този дух...

А чувството за вина покрай бебето и каката си го избий от главата, едва сега когато вече Боби е на година и ....успявам да се уединя с Коко в неговата стая и да се занимавам с него, допреди това беше вечно мрънкане и ако не го държа аз, беше кошмар...

Общи условия

Активация на акаунт