Канадска есенна тема № 44

• 28 743
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Vaudreuil Canada
Благодаря на всички за поздравите.

Ароганс Честит Рожден Ден!
Да си здрава, щастлива, обичана и вечно усмихната.
Весел празник!

# 676
4естит РД на Mарти, весел празник на Ароганс!!!

Shemet,
я пусни на лични рецептата за сладките с пудра захар плс, утре съm решила да сладкарстваm най-сериозно и отговорно  Mr. Green честен кръст пред елхата  Wink

# 677
Да са живи и здрави рожденниците и да получат много подаръци!

Шемет, страхотна почерпка както винаги! Благодаря!

Днес от първи опит не пожелаха да ми върнат разликата в парите, но ми изтъкнаха като довод,че не сме го купили от същия магазин, което си е вярно. За Канадиан тайър става въпрос, на самите им бележки пише,че могат да ме рамбурсират в който и да е магазин, но казаха,че това било изключение. В петък пращам мъжа ми там, където го купихме, да видим там какво ще измислят. Ако не стане, наистина ще купим още един продукт на новата цена и после ще го върнем със старата бележка, след около седмица да речем...

Новембър рейн, разкажи малко за джуиш хоспитал, когато ти остане време Praynig

# 678
Шемет, честит ти рожденник! Да расте здраво и щастливо дете!

Ароганс, честит празник и на теб! Здраве, любов и много късмет!

За скайп четох, че имали технически проблеми. но сега мрежата бавно се възстановявала.

# 679
Честит Рожден Ден на Марти и на arogance  bouquet Бъдете живи и здрави Peace

Шемет, страхотни торти както винаги  bouquet И сладките изглеждат много апетитно Crazy

Аз си мислех, че проблема със Скайпа е в моя телевизор, ама по едно време успях да се конектна и в листата ми имаше само 4 човека онлайн, като обикновена са поне 15-20. Тогава разбрах, че явно проблема е глобален Rolling Eyes

Някой ги изоставят колите, а мен - микровълновата Sad Днес просто отказа да топли. Иначе свети, върти се, само дето не топли. И без това се чудихме какво да си подаряваме, е вече няма да се чудим Rolling Eyes

# 680
  • Калгари, Канада
Явно съм изпуснала рождениците.

Шеметке
, таз торта е като истинска кола, страхотна храна сте имали за партито пак, аз все повече съжалявам, че не си ми наблизо. Честит ти рожденик, да е здрав и много весел! newsm59
Ароганс  Hug, Честит Рожден Ден, много здраве и любов, много щастие и пари!

Скайпа не съм го ползвала много напоследък, но да, имаше и при мен проблеми.

November Rain, Аааа аз тук ще си раждам. Аз все пак съм си на работа, няма как да ида в БГ точно сега.
Плануваме да идем пролетта, след като им изкарам документите на децата от тук.  Пък и вече съм раждала тук и ми е познато и спокойно. Този път ще съм си и сама при раждането Simple Smile, но в друга болница.
denzul, как сама бре? Имаш предвид без половинката ли?

# 681
mamamia, да да.... това имах предвид Simple Smile

# 682
  • Калгари, Канада
mamamia, да да.... това имах предвид Simple Smile

Няма страшно ще се справиш  Hug Няма ли кой да гледа баткото?

# 683
Честит Рожден Ден на Марти и на Ароганс!    bouquet
Живи и здрави да сте!

Тортите на Шеметче са прекрасни. Направо не знам как не ви е жал като ги режете!  Heart Eyes

С удоволствие разгледах снимките от Коледната Монтреалска среща! Много сте хубави, момичета! Видях много щастливи детски личица! Много ведро настроение лъха от целия албум! Прекарали сте разкошно!  Hug

# 684
Бях обещала на партито да пусна линк къm виртуалния дядо Коледа -

http://www.perenoelportable.ca/visionner/qHLJ9LIWsgJ_8ni1i5rMAw

# 685
  • Монреал
Честит Рожден Ден на Марти - да е винаги усмихнат и мама да го радва с тортички  Hug  bouquet

Честито и на arrogance - много щастие и успехи!

Партито е било чудесно - впечатлена съм от дядо Коледа - много автентичен  Grinning

# 686
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Благодаря Ви!
Мен мъжа ми ме изненада с много хубав подарък и съм много доволна и щастлива Simple Smile И на 30 се чувствам като на 29 Simple Smile Брат ми каза, че съм преминала от другата страна вече. Той нали е на 23 Simple Smile Аз не усещам разлика Laughing Ще поживеем, ще видим  Laughing

Вики и тя ми направи изненада - имаме си зъбче Simple Smile

Аз вече съм предстартова треска за бъдни вечер.  Поканих приятели на  гости. Ама съм малко самарянка. Които от приятелите ми си беше останал сам в къщи, го поканих в нас. Simple Smile

Скоро и аз ще кача снимки от коледното парти само ден два ми трябват да се намоткам в нас  Embarassed

# 687
Малко със закъснение, но от сърце
Честит Рожден Ден на Марти и на Ароганс!
Много здраве и щастие!
   bouquet

# 688
Честит Рожден ден на Марти! Да е жив и здрав. Да е винаги усмихнат и много да ви радва!

Шеметче, ти си кулинарен виртуоз, всичко изглежда много вкусно и направено с любов.

Ароганс, Честит Рожден Ден! Желая ти много щастие и успехи! Да си на 30 е супер, не му мисли!

# 689
Честито на рожденниците които съм пропуснала! Да сте живи и здрави:)

Искам да ви пожелая една прекрасна Бъдни Вечер и Коледа! Ние тази година се събрахме семейно и се чувствам толкова щастлива, децата се на седмото небе че толкова надод им обръща внимание а аз съм като в отпуска:) много празнично!:))))
Отивам да пусна един козунак и да приготвям късметчета за баницата която ние традиционно си правим на Коледа Crazy

Общи условия

Активация на акаунт