Канадска есенна тема № 44

• 28 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Калгари, Канада
Шеметке, ми аз съм си тъкваз -  измамница голяма Wink

Нямах предвид от касата на другата каса, ама както и да е, де, важен е резултата, може да го играете комбина със съпружието -единия взима, другия връща.

Аз пък съм чувала, че може само веднъж да се мечва цената, ама карай - кой както се уреди.

# 661
  • Vaudreuil Canada
Нямах предвид от касата на другата каса, ама както и да е, де, важен е резултата, може да го играете комбина със съпружието -единия взима, другия връща.
Ееее ние излязохме от магазина и пак влязохме ама настана вой и врява ... добре че пропуснаха момента с полицията ... в крайна сметка си взехме парите с по-сложна схема - ставаше въпрос за 200 долара и таксите им  Wink

За мачването нямам никаква идея какво е правилото - само споделям нашия опит (може да е било и късмет)

# 662
Камбанка, ако продуктът не е хранителен и си в срока за ритърн полиси, ще ти мачват цената и само с касова бележка без да представяш продукта според мен.

На нас в Айкиа ни мачваха за мебели, които разбира се не им представихме, а само бележката!  Wink

# 663
  • Лавал-Пловдив
Пролетта купих онлайн  една мп3 от фючър шоп и след седмица я намалиха с 20 $ .  Тя още не ми беше дошла по пощата, аз се обадих на кастъмър сървис и казах, че искам да ми върнат разликата и ми я върнаха в кредитната карта без проблем. Когато получих мп3 имаше дефект и не работеше и отидохме и я върнахме в магазина. Пак ми върнаха цялата сума, защото на касовата бележка пишеше по-високата цена. Така даже малко изкярих - 1 път ми върнаха цената и 1 път намалението  Crazy

# 664
  • Canada
shemet_neveroiaten, честит рожден ден на Марти! newsm59 Да е здрав, все така чаровен и буден, много любознателен и весел! Честит празник и на теб!  bouquet Желая ти един изпълнен с много положителни емоции ден!
Lady Cherie, E&M, Гаргамелчо, благодаря за поздравленията!
Lady Cherie, пожелавам ви бързо излекуване! А за Джули не е ли вариант например късно посещение на спешното? Идеята ми е да ги няма хората, ходещи с гр.тр-рт, а и Джули е малко бебе и ще е с предимство. Или детска клиника - знам, че Тайни Тотс отвориха втора клиника някъде по Декари, виж в нета, ако искаш.
E&M, как е Мария? Hug
Гаргамелчо, да задам отговор Laughing: Ти вкъщи ли ще раждаш, живот и здраве да е, през март? Със същата дула?
Дензъл, аз пък с Раян имах дълго раждане и сега затова съм толкова изненадана. Сигурно си писала, но не си спомням, бебка тук ли ще я раждаш или в България? То май няма време за пътуване, всъщност...
Кака Дора, бебка няма още име, колебаем се, като решим окончателно, ще пиша.

# 665
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден на Марти ! Да е здраво, палаво и усмихнато детенце !

shemet_neveroiaten, Весел празник !  bouquet

Честит Рожден Ден и на Arogance !  bouquet Здраве, щастие и сбъднати мечти:) !

November Rain, добре е Мария Simple Smile, иска на мореее ( бяхме преди 1 мес., беше й за 1 път и е много впечатлена Laughing) да ходи и на самолети да се качва....това по цял ден ми го говори... Иска пилот да става Crazy
Бързо приспособяване към новия ти режим , а и като имаш много помощници ще е по-лесно Wink

# 666
ШЕМЕТ, честит ти рожденник  bouquet
Да ви е здрав и весел, да ви радва много Hug
Весел празник Hug
И да влезеш да ни почерпиш Mr. Green

# 667
Честит Рожден Ден на Марти! Да слушка мама и тати и да порасне голям!
Шемет, Честит пораснъл мъник!  bouquet

Честит Рожден Ден на Ароганс!   bouquet

November Rain, Аааа аз тук ще си раждам. Аз все пак съм си на работа, няма как да ида в БГ точно сега.
Плануваме да идем пролетта, след като им изкарам документите на децата от тук.  Пък и вече съм раждала тук и ми е познато и спокойно. Този път ще съм си и сама при раждането Simple Smile, но в друга болница.

# 668
  • Vaudreuil Canada
Ето ме да почерпя Simple Smile
Тортата за днес

И една сборна картинка от партито ни..

# 669
Мерси за почерпката Hug
Важното е рожденникът да е щастлив, а той като гледам е доволен Laughing

Я, кажете работили ви скайпа newsm78 В една тема смело се изказах, че работи, но май има проблем?

# 670
  • Pierrefonds, CA

Я, кажете работили ви скайпа newsm78 В една тема смело се изказах, че работи, но май има проблем?

Izma, при мен не работи, сутринта се появяваше и изчезваше, сега никакъв го няма.. Дано го оправят,4е накъде без него Laughing..

Шеметка, страхотни вкусотии и торти.    bouquet  bouquet  bouquet Отдясно на целувките какви сладки са? Blush

# 671
Досега неработеше, но преди 1мин се включих.... Дано не е временно явление

# 672
  • Vaudreuil Canada
Отдясно на целувките какви сладки са? Blush

Ореховки по твоята рецепта  Wink наскоро я дъвкахме в темата  Simple Smile

Скайпа работи на настроение - предимно не работи обаче... пак заби.

# 673
На мен ми работи скайпа.

Честито на рождениците!

# 674
  • Лавал-Пловдив
Честито на всички рожденици.
Шемет и тортата и сладките си ги бива, чакай ме на гости  Crazy
Колата ми направи "хубав" коледен подарък, като ме облекчи с 500 $, но поне пак имаме кола  Crossing Arms Лошото е, че тези пари хич нямаше да ми дойдат зле за празниците  ooooh! #Cussing out #2gunfire
Аз чакам родителите ми от Щатите да пристигнат утре и ще имаме семейна коледа. Затова съм в предстартова треска всичко да е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт