Канадска есенна тема № 44

• 28 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Mоmичета, и аз да споделя, партито беше супер, а децата с успех изпълниха цялата зала...

честита дъщеря на November rain, желая ви спокойно и усmихнато бебче, леко възстановяване на mаmа!!!

# 646
  • Монреал
November Rain, честита дъщеричка - да ви е жива и здрава и винаги усмихната девойка!   bouquet

Благодаря на всички за милите пожелания - трогнахте ме!  Hug Бебчо доста ни изненада. Бях само 36 седмици, но ми изтекоха водите и нямаше връщане назад  Grinning Започнахме със намерения за Вбак, но след 12 часа контракции и никакъв прогрес, лекарите решиха, че най-добре за бебчо и мен ще е да е секцио пак  Cry Бебчо се роди на 16ти - ИЛИЯС е моят голям герой и борец! Храни се много добре, но понеже се води preemie, трябва да дохранваме мъничко, за да наваксваме с теглото по-бързичко. Батко Тарик реагира много добре с мъника, особено е нежен и любвеобилен, но пък си изкарва емоциите с нас с инатчета - но е нормално.  Wink Иначе е много горд и щастлив батко.

Като имам малко повече време ще разгледам снимките на партито и ще отговоря лично на съобщенията ви - пак ви благодаря много - бъдете здрави всички!  Hug

# 647
  • Canada
Тарикмам, честит ви син Илияс! Да е жив и здрав и много да ви радва! На теб - бързо възстановяване и много да те глезят и слушат тримата мъже у дома!

Благодаря ви за поздравленията, момичета, трогнахте ме! Hug
Бързичко стана, да, Laughing в 5 п.м. взех сина си от градината, а в 10 п.м. вече държах дъщеря си в ръце. Heart Eyes Нямаше време за упойка и изживях усещането за натурално раждане, мина супер бързо, това за трите напъна и бебето дето излязло не са легенди, да знаете. Simple Smile (вие може и да знаете, де, ама аз не вярвах досега на такива истории Laughing) Бебка засука още в първите минути, много добре се справя. Дълга е 53.5 см и се роди 3935 гр.
Раян е много щастлив Heart Eyes, а как се зарадва на подаръка от бебето не мога да ви опиша. Е, то и бебето се е постарало за хубав подарък. Mr. Green Сега сме в период на адаптация едни към други, какво може и какво - не и т.н. Раян е много доволен да помага, дано все така да е.

# 648
  • Лавал-Пловдив
как се казва малката Новембър рейн?

# 649
Тарик мом & Новембер Райн,

Страхотни истории. Да са ви живи и здрави!

То това за 3те напъна и на мен ми се вижда невероятно Simple Smile , но пък аз бях с много бързо раждане с Виктор ... сега се смея че може и в колата на път за болницата да родя Simple Smile

# 650
  • Калгари, Канада
Видях снимките от партито. Всички сте страхотни  Hug А децата ми се виждат многоооо пораснали, да са ви здрави и послушни.   bouquet

# 651
Момичета, не ми остава време да седна пред компа!
Благодаря за партито, много весело си изкарахме Simple Smile
Аз да се похваля, че си имаме гостенин, на мъжо брат ми пристигна в неделя и сега имаме още по-приятни емоции покраи празниците!

# 652
  • Канада, Монреал
November Rain, Честита ти дъщеричка! Много да ви радва и да има безгрижно детство!
Браво за бързото раждане, завиждам ти благородно Simple Smile)
nikolova, ще си имате една истинска семейна Коледа Simple Smile
Джули прихвана хремата на Сами и горката не може да спи, кашля като стар пушач. За токова малко бебе не знам какво мога да направя и как да разбера дали не отива към пневмония. Педито ще ни изгледа лошо, ако отидем при него да я преслуша за мое спокойствие...
И аз се разболях покрай децата, само таткото се държи.
kivitoT, не съм попълвала такива документи, но ето какво пише в гида: You must give information about your family members. Family members are your spouse or common-law partner, your own dependent children or those of your spouse or common-law partner and the dependent children of dependent children.  - поне това, което разбирам е, че се попълват само данните на съпруга на апликанта или на човека, с когото живее на доброволни начала, както и на децата под 22 год. или такива, които са зависими финансово от родителя. Според мен само на свекъра ти трябва да се попълнят данните.

# 653
Чета, чета и не мога да ви се нарадвам Laughing Прекрасни сте, бебешки, коледни радостни новини.

Тарикмом, и моята най-добра приятелка в България е родила точно като теб, момченце на 16 декември и след изтичане на водите се е стигнало до секцио /нейният термин беше за 28 декември/.

Не знам за трите напъна, но аз след 1 час напъни, накрая като родих и заспах на родилната маса от изтощение и един час никой не посмял да ме премести hahaha

При нас нищо интересно. Диди започна да се адаптира към градината, макар че ако се отвори възможност, сигурно ще я сменяме. Последните няколко дни Диди ходи с две десни ръкавички, защото в детската градина двете леви са изчезнали безследно Joy
Аз вече нямам търпение да дойдат празниците и тримата да си бъдем вкъщи Heart Eyes

# 654
  • Pierrefonds, CA
Страхотни новини ! Grinning

Честит син TarikMom !  bouquet

Честита дъщеричка November Rain !  bouquet

Да са здрави и много радости да ви носят !
На вас бързо възстановяване:)!

# 655
November Rain
Много се радвам че е минало толкова хубаво раждането ти! Много голяма вашата мома!

хаха не са легенди наистина и моята Ема излезна много бързо, второто раждане е доста по-леко ми се струва:) само си пожелавам и третото да е така;)

# 656
Момичета, ако съм си купила нещо от дадена верига магазини преди 3 седмици и сега същият продукт е с 50% намаление мога ли да очаквам да ми върнат разликата в цената? Някой пробвал ли се е?

# 657
Аз не съм пробвала, но мисля че може да се опиташ Simple Smile
В тязи страна всичко може.

Пък защо не го върнеш продукта, вземеш парите и го купиш на ново на 1/2 цена?

# 658
  • Калгари, Канада
3 седмици не са много, но зависи какъв е продукта и от кой магазин е, обикновено на бележката ти пише правилата за връщане и т.н., има си и срок, ако мине на разпродажба да ти приспаднат от цената, пробвай се задължително.
Може и да купиш новия продукт на 50% и да го върнеш със старата бележка веднага  Peace

# 659
  • Vaudreuil Canada
Може и да купиш новия продукт на 50% и да го върнеш със старата бележка веднага  Peace

Това ако те хванат се води измама - даже и полиция могат да ти викнат..

Но принципно можеш да го направиш само не го прави веднага.
А можеш да се пробваш в същия или някой друг магазин от веригата да ти върнат парите ако е в срока, в който приемат този продукт да го върнеш. Някои продукти са специфични и ги приемат само ако са неотваряни или имат по-къс срок за връщане.

Официално обаче са ни мачвали цена на уреди, които бяхме закупили ама бяхме заявили доста по-късна доставка ... тогава продавача каза че до 1 месец след като получим електроуредите можем да мачваме цената и така се случи че го направихме два пъти веднъж преди да ги доставят и веднъж след доставката.

Общи условия

Активация на акаунт