Канадска есенна тема № 44

• 28 757
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Аз вече писах в другата тема колко много ми беше приятно на събирането, а и на малкия също, нищо,че беше доста срамежлив. И тук да поздравя специално чудесния дядо Коледа, а и Снежанка! Бяха страхотни! Аз снимки не съм правила, но ако някъде ни има ще се радвам да ми пратите - скайп lydia2379

# 631
  • Калгари, Канада
А като за нас някоя снимка от събирането няма ли да покажете?   Wink

# 632
mamamia, ще покажем, ама не веднага, че не съм ги качила на компютъра още Rolling Eyes

# 633
  • Canada
Ех, голям кеф, едно коледно и бебешко...
Честити бебчета на Тарикмом и на Новембър рейн! Да са здрави и много послушни! Бързо възстановяване момичета и ви чакаме да разкажете повече за щастливото събитие  Hug
Тарикмом определено ме изненада, защото получих Коледна картичка с 20$ и страхотни пожелания. Влизам в темата да се похваля и хоп - изненада, още по приятна   bouquet
Налична в мен сума към 18 декември - 240$
Обща стъбрана сума към момента - 2270$

Както помните бях пратила по Гери в БГ 170$, тя е прибавила към тях още 10$. Парите са предадени на момичетата от ДБМ отдавна и ето цитат от темата "ДБМ - БЛАГОТВОРИТЕЛНИ АКЦИИ 2010 - ДАТИ И ОТЧЕТИ!"
ПОлучено дарение от Канадските мами! Снежи, момичета, благодарим ви!   bouquet
Средствата ще бъдат използвани за младежи, които ще бъдат участници в проекта "САМ“.  
Когато парите бъдат усвоени, така да се каже, ще пиша точно за какво.

На мацките, които бяха на партито в църквата, предлагам да си разменим скайповете и да си разпратим снимките  Peace Моя е svilko_78  Peace
Хайде разкажете как мина и чакаме снимки  Hug

# 634
November rain, честито! Да ви е жива и здрава дъщеричката!   bouquet

За снимките от днешното парти имам предложение: тъй като повечето бяхме с фотоапарати, да ги качим в един общ албум с парола и там всеки от темата хем ще може да хвърли едно око, хем който иска, ще си запази дадена снимка.

# 635
Честито на ТарикМам и November rain!

Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви носят много щастие и любов!   bouquet

# 636
  • Лавал-Пловдив
идеята за албум е ОК, знам как става в албум.бг утре сутрин ще направя 1 профил и ще ви дам паролата
За всеки случай си давам и скайпа, който е kaka_dora ( of course )  Stop Party Naughty Whistling Whistling Whistling
Събирането беше на ниво, писах и на Тарик мам да ми се обади като има време да и дам капарото и кученцето за Тарик.

# 637
Честита дъщеричка на November rain.   bouquet
Да е здрава и да има късмет в живота!

# 638
Честити предколедни подаръци на ТарикМам и November rain!   bouquet Да са Ви живи и здрави, а на Вас бързо възстановяване.

# 639
Чудесни новини виждам макар че четох набързо!

Честити рожбички на Новембър рейн и Тарикмам! Да са ви живи и здрави малките слънчица и много радости да ви носят! С нетърпение очакваме да ни запознаете с малките душички!   bouquet  Hug  Heart Eyes

Тарикмом, днес получих картичка от теб! Толкова й се зарадвах. Благодаря! Почувствах се като, че получавам писмо от непознато другарче като в детството!  Hug

Каролинка, утре ще гледам да те разпозная в църквата и ако е удобно да ти се представя!  Wink

Монтреалските мами, разкажете и покажете снимчици от днешното събитие!  Simple Smile

# 640
November Rain, Честито! Да ви е жива и здрава, а баткото много да помага:)
колко хубаво и бебешко стана в тази тема:)

Чакаме снимки от новите бебета и пожелавам бързо възстановяване на мамите:)

# 641
  • Лавал-Пловдив
http://www.album.bg/montreal_ladies/albums/149888/

ето да погледате снимки. Иначе за мамите, които искат да качват снимки
username: montreal_ladies
password: пишете ми лично съобщение да ви я дам

# 642
И аз качих снимки в албумчето Peace

# 643
Здравейте моми4ета!

Искам да попитам дали някой е попълвал документи за удължаване на виза за свои близки?
Чета апликейшън формата и нещо не ми е ясно,ако някой може  моля да ми помогне.
Свекървата е тука сама, в първа 4аст " А" от формуляра си попълвам нейните данни,а втора част "В" е за My Family Members. E за тази част ми е въпроса? Дали трябва да попълвам имената на мъжа и и децата и или да не попълвам нищо.Едно от децата и/моят мъж/ е в Канада,него сте го напиша ама за другите които не са,да ги пиша ли или да не ги пиша-това не ми е ясно.
Дано да ме разберете от толкова обяснения.

# 644
  • Торонто/София
TarikMom, NovemberRain - ЧЕСТИТО И ОТ МЕН - ЖЕЛАЯ И НА ДВЕТЕ МНОГО МНОГО МНОГО РАДОСТ!

Общи условия

Активация на акаунт