Канадска есенна тема № 44

• 28 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Калгари, Канада
Владко имаше тържество в прискула. В сряда идваше дядо Коледа и всяко дете получи по едно малко подаръче + чашка пълна с молив, кенди и някакъв прашец в пликче.  Бяха събрали 3 групи на едно и беше лудница, но всяко дете мина през дядото /той си беше чичко  Wink/ и дори накрая позволиха и на братчета и сестричета да се снимат с него. Та за 1 час свършиха всичко, много на бързичко предвид многото народ.
Днес пък бяхме на Коледен концерт, децата пееха /този път бяха две групи заедно/, а ние снимахме, пляскахме и всички се веселихме. Сменяха им коледни шапки и рогца на еленчета, звъняха с коледни звънчета, около 10 песни изпяха, беше страхотно. Големи образи бяха, напълниха ми душата.
Трябва да отбележа, че въпреки шареничката група от националности, всички се веселиха и всички участваха в тържеството.

За подаръците - не сме давали, само картички писахме на учителките и на децата от групата. Той им ги даде още миналата седмица, а после получи от две от момиченцата и дори една бисквитка елхичка в пликче от едно момченце. Та така, не е много прието дори за картичките май, но ние си подаряваме. Видях и една майка /може и други да е имало/ да дават на учителката нещо, вероятно подаръче, ама не съм сигурна.
Иначе за края на годината миналата година събирахме пари за подаръци за учителките и предполагам и тази ще е така.

# 616
  • Vaudreuil Canada
Местните май дават пари или гифт-карти. Ние по-предната година занесохме бонбони - никаква реакция. Миналата година така се случи че си изтървахме учителката и не я видяхме точно нея последните дни преди празниците - явно беше ваканция та нищо не дадохме а сега съм малко объркана коя точно му е учителка щото много се мешат през деня - имат някакви рокади та е малко смут на кого да дадеш подарък - миналата година го дадохме накрая при завършването - бяхме направили картичка и в нея сложихме гифт карта - мацката беше на върха на щастието че картичката е собственоръчно направена и дребния е участвал. Тогава четох по разни форуми - учителките казват че се кефят на такива ръчно направени подаръци - получавали твърде много бонбони. Иначе домашните детски градини - казваха че се кефят на материали за игра - фулмастри хартии и други от сорта - консумативи.
Иначе и нашия вчера си дойде с подарък от градината днес и много красиво писмо от учителките получихме. Имаме и малка книжка подаръче от едно от децата в групата им - та сега съм в лек размисъл какво да правя аз...... Но принципно едни правят други не .... който както го влече и сърдити няма.

# 617
Честит син, TarikMom! Да ви е жив и здрав и много поводи за радост и гордост да ви носи.

November rain, леко раждане.  Hug

# 618
Да, по принцип и в градина и в училище са си отбелязвали празниците с тържества и подаръци, но родителите не ни канят.

# 619
Честит син на TarikMom, да е жив и здрав и много усмивки да носи на мама и татко.  bouquet

# 620
  • Vaudreuil Canada
От вчера съм щъркелчето в темата  Heart Eyes та и днес съм със сходна новина
November Rain е родила дъщеричка. Честито бебче, да е здраво и усмихнато, много да ви радва и слушка. Бързо възстановяване на мама.

Ама какво ни е бебешко в темата ..  Heart Eyes

# 621
  • Лавал-Пловдив
Ехааа, честито и на Новембър рейн. И тя много е слушала тази година и дядо Коледа я е зарадвал  Hug

# 622
Честито :

Момченце на Тарикмом! (тук определено бях изненадана, тъйка беше месец по-бременна от мен)

Момиченце на Новембер Райн!

Да са Ви живи и здрави, послушни и яшни!

# 623
Ех,че хубави новини.
честито и на Тарик мом и на Новембър рейн Hug  bouquet,да са има живи и здрави бебчетата !

# 624
Дядо Коледа вече е дошъл за някои Peace

Честит син на Тарик мом и честита дъщеричка на Новембър рейн  bouquet
Много здраве и късмет на бебоците, бързо възстановяване на мамите Hug

# 625
November Rain, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО РАДОСТ ДА ТИ НОСИ

Шемет, ама и ти си една вестоноска  Laughing

# 626
  • Vaudreuil Canada
Шемет, ама и ти си една вестоноска  Laughing

Ей на да видиш ... с връзки при дядо Коледа и щъркелите (завеждам бебешкия сектор  Joy )

# 627
  • Калгари, Канада
November rain, Честита дъщеричка!
Много здраве и щастие и за двете мами и бебетата /и за целите им семейства/ Hug

# 628
Ехаа, страхотна новиби в темата!

Честита дъщеричка на November Rain! Много здраве и късмет за малката дама, а за мама - бързо възстановяване!  bouquet

Шемет, при толкова връзки с щъркелите, хайде и на теб една лентичка да ти пожелая Simple Smile

# 629
Наде, честита ти дъщеричка Hug Да ви е жива и здрава, а Раян много да помага Heart Eyes Бързо възстановяване на теб и те чакаме да разказваш и показваш Peace (снощи към 19ч гледах че си онлайн във форума, викам си, няма да е скоро, тъй че и ти ме изненада много приятно)

На мацките, които бяха на партито в църквата, предлагам да си разменим скайповете и да си разпратим снимките  Peace Моя е svilko_78  Peace

Общи условия

Активация на акаунт