Канадска есенна тема № 44

• 28 762
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Vaudreuil Canada
Идвам с хубави бебешки новини - TarikMom си има бебче - ЧЕСТИТ ВТОРИ СИН! Да е здрав и послушен, а мама да се възстановява бързо!
Подробностите ще си ги каже тя като се появи на линия.

# 601
  • Лавал-Пловдив
Най-хубавият коледен подарък за Тарик, мама и татко  Hug Hug Hug

# 602
  • Калгари, Канада
Страхотна новина!
Честото второ момченце на Тарикмам!   Hug

Не беше ли малко рано? Дано всичко е минало добре  newsm78

# 603
  • Vaudreuil Canada
Добре са - тя точно е влязла в 9-ти месец мисля.

# 604
TarikМом, и тук да ти честитя  bouquet Дано всичко да е наред и двамата с бебко да сте добре (не че се съмнявам в думите на Шеметката). Чакаме те да споделиш с нас името на малкото съкровище и да разказваш подробности Peace Бързо възстановяване ти желая и дано бебенцето да е спокойно, папкащо и спинкащо Hug

Брех, не мога да се нарадвам на тая бебешка новина Blush Хайде и November rain сега Peace

# 605
Тарикмам, честито! Да е жив и здрав новия член на семейството! Щастие и радостни мигове на всички ви пожелавам!  newsm51 family

Относно RBC- ние сме доволни от тях. А като има някакво разминаване в думите им, разговорите се записват и можете спокойно да си търсите правата. Плюс това много е важно какво пише във всичките онези договорчета, които идват с разните карти. И ние сме имали леки недоразумения, но след преговори, резултатът винаги е бил в наша полза.

# 606

честито на Тарикmаm и коmпания! Саmо положителни еmоции и леко възстановяване!

# 607
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Честито и от мен! Laughing
Бързо прибиране у дома им желая! Дано бебчо разсте здрав и спокоен!   bouquet

# 608
Честито бебче и от мен, Тарикмом!
Да ви е жив и здрав, много послушен и много да ви радва! Надявам се всичко да е минало добре и ти пожелавам леко възстановяване  bouquet Hug

# 609
Честито бебче на Тарикмом и от мен!
Да е здраво и засмяно. Мама бързо да се възстановява, че да изкарат весело празниците! Hug

Между другото се сетих за един хомеопатичен продукт, който ми беше препоръчан за възстановяване след раждането. Казва се АРНИКА, сигурно го знаете. Аз лично си го бях купила и започнах да го приемам още в родилното. Много съм доволна, смятам, че имаше добър ефект.

# 610
Тарикмам, честито! И ти се вече в групата на майките с 2 момчета   Hug
Това е най-хубавия коледен подарък!
Бъдете живи и здрави всички!

# 611
  • Канада, Монреал
TarikMom,

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! Да ви радва много, да папка и да има малко колики.

Чакаме да разкажеш как е минало раждането.
November Rain, желая ти едно хубаво раждане. Сега ти погледнах лентичката - то не останало време Simple Smile)
Ние с Джули сме добре - общо взето е много спокойна и сладка - само за целуване и гушкане.
Днес Сами имаше тържество в детската градина. Всичките деца бяха много смешни -като ни видяха нас, родителите, взеха да реват - всеки искаше при мама и тате и се забравиха всякакви стихчета и песнички. Имаше една много мила песничка специално за родителите  Heart Eyes А леличките ни бяха подготвили филмче как се занимават децата през деня. Много се бяха постарали.
Сами май беше единственият, който не плака при Дядо Коледа - беше му интересно, че се раздават подаръци и не искаше да си тръгва.
Вие подарявате ли нещо на леличките от градината?

# 612
Честито на Тарикмам!! Да ви е жив и здрав:) Heart Eyes

November Rain, леко раждане!

# 613
Тарикмам, честито! Да е жив и здрав новия член на семейството! Щастие и радостни мигове на всички ви пожелавам!  newsm51 family

Относно RBC- ние сме доволни от тях. А като има някакво разминаване в думите им, разговорите се записват и можете спокойно да си търсите правата. Плюс това много е важно какво пише във всичките онези договорчета, които идват с разните карти. И ние сме имали леки недоразумения, но след преговори, резултатът винаги е бил в наша полза.

Засега съм съгласна с това Peace

Нас никой не ни е казвал за тържество в детската градина, вероятно ако има нещо, ще бъде само за децата. За подаръци, не съм мислила Blush

# 614
В градината никога не са ни канили на тържество, освен при "завършването" им. Имаха много хубава програма и след това шведска маса. Подаръци дадохме на 2-те учителки и директорката. Но забелязах, че не е масова практика, особено от страна на местните.

Общи условия

Активация на акаунт