Канадска есенна тема № 44

• 28 940
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден на Шемет! Бъди здрава и не спирай да твориш.   bouquet

Како Доре, направо не можах да те позная, но пък разпознах ритуалната зала, там кумувахме. Пожелавам ви още много дълги и влюбени години заедно, пък ако ще и с още деца.

# 76
Честит Рожден Ден Шемет! Simple Smile Tada

# 77
Шемет, честит рожден ден! Здраве, щастие и все така да успяваш да реализираш таланта си!   bouquet

Трябваше да се оженим много бързо, заради кандидатсването за Канада и взехме първата свободна дата. Сватбата я организирахме за няма и месец и всичко беше много скромно.
Заподозрях аз, че така е станало. Simple Smile

При нас беше същата причина да подпишем. Иначе не сме никакви фенове с мъжа ми на това мероприятие. Беше един петък 10-ти февруари, само ние тримата (аз, той, Маги) и свидетели. Никакви родители, нито приятели. Е, после седнахме в близкото заведение да се почерпим, а аз си купих една ел. везна на TCM  и я нарекох сватбен подарък.  hahaha Сега понякога ми се иска да вдигнем сватбен купон за някой любилей.

# 78
Спейс/бутонът/ми/нещо/не/работи!
Извинете!
 Sad

Честит/Рожден/Ден/на/Шеметчето!
Жива/и/здрава/да/си/и/много/щастлива!

bouquet

# 79
Честит рожден ден Шеметче newsm67
Много усмивки на днешния празник и здраве и щастие занапред!

# 80
ЧРД Шеметке  bouquet Много да си здрава и творческия ти подем да не стихва Peace Пък и едно бебче да те вдъхновява ти пожелавам baby_neutral Покажи когато можеш истинската торта. Вярвам, че ще е прекрасна  cook

# 81
Шемет,Честит Рожден Ден! Да си много здрава, винаги вдухновена за кулинарни подвизи, обичана всекидневно и да бъдеш слушана ежеминутно   bouquet  bouquet

# 82
Шемет, честит рожден ден Hug
Да ти е сладък животът като тортите, които правиш  bouquet
Наздраве  Gift

# 83
  • Монреал
Честит Рожден Ден, Шемет! Само щастие и сладост в живота ти пожелавам  Hug

# 84
Честит Рожден Ден, Шемет!
Пожелавам ти да си здрава и много щастлива!
Нека късметът винаги ти се усмихва!

Снежи, в предишната тема беше дала рецепта за туршия камби. Направих ги и сега се чудя колко дена трябва да ги чакам да станат за да ги почваме. Много апетитно изглеждат.  Mr. Green

# 85
  • Калгари, Канада
Честит Рожден Ден, Шеметна!    bouquet  Да си здрава, обичана и все такива шеметни торти да правиш  Hug

kaka_dora разплака ме - особено като видях бебето и вече сълзите течаха ли течаха...  Hug
И аз така, на първата снимка от продължението като видях kaka_dora в болницата и веднага очите ми се напълниха. После до края на клипчето си бърсах сълзите. Много хубава булка!

Аз трябва да се оплача от artscow и тази книжка не е на ниво, цветовете са зле, качеството е лошо. Не мога да разбера - когато си поръчвам снимки са страхотни, но книжките - не са.

Другото ново е, че се подстригах. Благодаря отново на Titina  Hug Фризьорката ме направи като от списание, не можах да се позная както се вика - абе подмлади ме поне с 5 години.   Laughing А и е видяла как ми расте нова коса /от бременностите и кърменето бая коса ми опада/, та скоро ще съм с по-гъста. Иеееи..

# 86
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден, Шеметка !
 Да си здрава, щастлива и с много късмет !!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
  • Vaudreuil Canada
Ей цяла страница честитки за мен - много ви благодаря на всичките  Heart Eyes  страхотни пожелания сте ми написали  Hug

mamamia и на мен последните книжки на кравичката не ми харесват - много бият на червено - преди ми се струва че не беше така но .... каквото такова ....

# 88
Mamamia честито ти нова прическа:)
за книжките на кравичката отдавна се говори че червенеят.. аз си поръчах картички да пробвам ама и те червенеят. Китайска си му работа, винаги си имам на ум че може и да не стане като си поръчвам при тях Rolling Eyes

# 89
  • Vaudreuil Canada
Гаргамелчо до скоро имаше единични неща, които бяха добре - ама сега поръчвах и календарчета и книжки и от текстилните им работи и всичко червенее не ми е фатално но не ме кефи както в началото.

Общи условия

Активация на акаунт