Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча - Тема 38

• 36 119
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377

Край на 45 Епизод

# 378

Гласувайте  Peace Peace Peace Peace

Еркан Петеккайа    http://www.whopopular.com/Erkan-Petekkaya 

Айча Варлъер     http://www.whopopular.com/Ayca-Varlier  

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 22:26 от KraLeva66

# 379

ЛЕКА НОЩ, на всички!!! Hug Hug Hug

# 380

Лека нощ  newsm46 newsm46 newsm46

# 381

Много настроение и усмивки през днешния ден  Hug Hug Hug

# 382

Много положителни емоции в днешния ден  Hug Hug Hug

# 383
Приятен обяд на всички!!!!
А от мен е кафето и още нещо....

http://www.youtube.com/watch?v=sPHMnREkLiY

# 384

Благодаря, deya 19........приятен и на теб, хубава и музиката!!! Naughty Naughty Naughty

# 385
Ще си позволя да наруша традицията в темата да се поставят само снимки и музика. Епизод 45 за мен беше най-вълнуващия и въпреки, че знаех как ще свърши сериала го преживях и изстрадах. От снимките се вижда още по-добре преживяванията на героите. Няма режисьор в света, който да накара двама актьори да предадат по толкова естествен и непринуден начин болката, страданието , страха от непоправимото и същевременно голямата любов. Сабиха как молеше Галип да я остави и да бяга да се спаси за да отгледа децата.....Галип не беше убеден, че ще успее да се справи, но за него живота без Сабиха нямаше да има смисъл..... В един момент дори си мисля, че се сбогуваха......и всичко това се случваше за секунди.....Неповторим момент. Вие тук в темата им дадохте Оскари, и феновете в Турция преди това са ги удостоили със същата награда, която според мен е по-ценна от истинските Оскари, защото са оценени от зрителите и тяхни фенове. Еркан Петеккайа и Айча Варлъер неповторимата екранна двойка!!!!
Ето и клипа от този незабравим момент - колко е тъжна песента Naughty

http://www.youtube.com/watch?v=A5cKyIWDiOs&feature=related

# 386
Ще си позволя да наруша традицията в темата да се поставят само снимки и музика. Епизод 45 за мен беше най-вълнуващия и въпреки, че знаех как ще свърши сериала го преживях и изстрадах. От снимките се вижда още по-добре преживяванията на героите. Няма режисьор в света, който да накара двама актьори да предадат по толкова естествен и непринуден начин болката, страданието , страха от непоправимото и същевременно голямата любов. Сабиха как молеше Галип да я остави и да бяга да се спаси за да отгледа децата.....Галип не беше убеден, че ще успее да се справи, но за него живота без Сабиха нямаше да има смисъл..... В един момент дори си мисля, че се сбогуваха......и всичко това се случваше за секунди.....Неповторим момент. Вие тук в темата им дадохте Оскари, и феновете в Турция преди това са ги удостоили със същата награда, която според мен е по-ценна от истинските Оскари, защото са оценени от зрителите и тяхни фенове. Еркан Петеккайа и Айча Варлъер неповторимата екранна двойка!!!!

deya 19, прекрасно е че си решила.........да я нарушиш, тази наша традиция.......тук, в темата! Преди не беше.........така, знаете! Поздравявам ви, за което!
Сега, за епизода.......на мен, също ми е много скъп този 45 епизод! Там, под напора на страха един за друг, пред лицето на опасността......че повече, може би няма да оцелеят, двамата разбраха........че, всъщност всичко е било.......напразно, преди това! Уплашиха се, че може би........дори го приеха, в един момент........както, казвате.......че това е краят им, за тях, за любовта им....за живота им, изобщо! И се преродиха, както съм писала много пъти......Галип, нямаше какво да губи, повече.........а, Сабиха предпочиташе тя да умре........но, Галип да се спаси.........да се погрижи, да има кой да отгледа децата й! Сега, най- после му вярваше........дотолкова, че беше сигурна.......и готова да умре, за това! Спасиха се, дойде началото за тях, за любовта им.........но трябваше да дойде този, символичен край, за да го .....осъзнаят!
Прекрасна игра, наистина.........страхотен тандем, дано ги видим......скоро и отново в някой нов проект, двамата! 
И, накрая .......този страхотен клип, тъжен......носи, заглавието" Тебе, от мен.....те откраднаха.....!". Благодаря, прекрасен поздрав! Hug Hug Hug

# 387

Deya, както е казала и Кралицата преди мен поставянето на снимки и клипове, не беше традиция за тази тема. Тук се пишеше много и имаше много дебати, но вече сериала не се излъчва, и коментарите намаляха и сега се връщаме към това което се случи в сериала със снимки и с клипове. Много се радвам, че се опитваш да нарушиш това мълчание в темата. Може пък този твой коментар да е началото на ново обсъждане....Със снимки, клипове и коментари да изчакаме повторението на сериала......

# 388

Deya, както е казала и Кралицата преди мен поставянето на снимки и клипове, не беше традиция за тази тема. Тук се пишеше много и имаше много дебати, но вече сериала не се излъчва, и коментарите намаляха и сега се връщаме към това което се случи в сериала със снимки и с клипове. Много се радвам, че се опитваш да нарушиш това мълчание в темата. Може пък този твой коментар да е началото на ново обсъждане....Със снимки, клипове и коментари да изчакаме повторението на сериала......
Надеждата, умира последна.......нали, Мамче??? Нищо не ни пречи, да си обсъждаме отново .........не само със снимки и музика, бяхме стигнали до 5 епизод, ми се струва!?? Naughty Naughty Naughty

# 389

Надеждата, умира последна.......нали, Мамче??? Нищо не ни пречи, да си обсъждаме отново .........не само със снимки и музика, бяхме стигнали до 5 епизод, ми се струва!?? Naughty Naughty Naughty
Да така беше - стигнахме до 5 епизод. Но когато имам възможност ще сложа снимките на 46 последен епизод - ще бъде тези дни и след това ще започна от началото от първите епизоди. Предлагам тогава да започнем и коментарите. Снимките ще ни припомнят моментите.

Общи условия

Активация на акаунт