Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча - Тема 38

• 36 140
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
# 496

Здравейте, добър ден! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose     food010 kaffeetrmker_2 Coffee 55 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Мамче, достигна финала ......46 епизод, браво....  
Благодарности, че ни даваш тази възможност, по този начин да се порадваме.....и
 преживеем, любовта на любимците ни!
Моите почитания, към труда ти.......и желанието ти, да правиш всичко това.....за нас! И, аз да допринеса ....за почерпката, за финала.........който достигнахме, празнично ми е едно такова!!!   smile3521 smile3521 smile3521 Заповядайте, да ви е сладко....а, червената роза е за всички ФЕНКИ на Галип, специално от него........за тях!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

До, после.........отивам да разлеждам....!!! bowuu bowuu bowuu

# 497

Нека е топло и златно в сърцата ви........като, тази есен! Като "SON BAHAR".....        
                                                            Hug Hug  

Hug Hug

Hug Hug Hug Hug    

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 14:55 от KraLeva66

# 498

НАШИТЕ любимци.......!  bouquet  bouquet  bouquet

Еркан Петеккайа     http://www.whopopular.com/Erkan-Petekkaya

Айча Варлъер   http://www.whopopular.com/Ayca-Varlier

# 499
  • София
Добър ден,скъпи дами.Прекрасен есенен ден е навън

# 500
Разгледах снимките на целия 46 финален епизод. Не съм ги броила, но числото наближава 1000  Naughty. Мамче, отново ти благодаря за този огромен труд, който си направила за да ни доставиш удоволствието отново да бъдем толкова близко до нашите любимци. Целия 46 Епизод ми доставя много добро настроение, едни хубави незабравими спомени, едни нови Галип и Сабиха поучили се от грешките и тръгнали по пътя на любовта - безоблачната истинска любов. Думите тук са излишни. Всичко, което преживяват героите се вижда на снимките. Много пъти ще се връщам към този финален епизод. Още веднъж ти благодаря   love001 txtloves  love001 txtloves  love001 txtloves  love001

# 501

Радвам се че с поставянето на снимките съм ви доставила удоволствие и спомените за сериала и за Галип и Сабиха не избледняват. Благодаря ви!!! Пожелавам и на вас много любов и много щастие в живота.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 502
# 503

Радвам се че с поставянето на снимките съм ви доставила удоволствие и спомените за сериала и за Галип и Сабиха не избледняват. Благодаря ви!!! Пожелавам и на вас много любов и много щастие в живота.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много красиви теменужки Мамче, браво!  bouquet  bouquet  bouquet

# 504
  • София
Мамче,отново си била във вихъра си,епизод 46 е невероятен   bouquet  bouquet Момичета,кога започваме обсъждането на филма отначало  newsm78 newsm78

# 505
Мамче,отново си била във вихъра си,епизод 46 е невероятен   bouquet  bouquet Момичета,кога започваме обсъждането на филма отначало  newsm78 newsm78
Привет, Рекси........незнам, джанъм Мамчето ще каже! Като започне да слага снимките от ..........първите серии, такава уговорка беше направила, но като се появи ще уточни, предполагам! Дотогава ще учим...........турски, ще го доусъвършенстваме.......!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 506
Привет, Рекси........незнам, джанъм Мамчето ще каже! Като започне да слага снимките от ..........първите серии, такава уговорка беше направила, но като се появи ще уточни, предполагам! Дотогава ще учим...........турски, ще го доусъвършенстваме.......!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Здравейте. За снимките ще се постарая от утре вечер да слагам по малко, но няма да става много бързо. И ще започна от първи епизод каквото намеря. Ние обаче с обсъждането сме свършили 4 епизод и едва ли ще ви се иска да се повтаряме. Така че струва ми се че се доуточняваме в движение. Но нищо не пречи като се слагат снимките от първите епизоди да се пише нещо по спомени на кой какво му е направило впечатление и е останало като траен спомен. Така отново ще си припомним най-интересните моменти. Но вие ще решите - аз ще бъда по снимките. Като от най-първите епизоди снимките няма да бъдат така последователни както стана с последните епизоди. Но само да има здраве и живот всичко ще се нареди.
А сега ви пожелавам лека нощ - започвам да уча турски  hahaha hahaha hahaha hahahaняма да ми вържете кусур, ако греша - многоооо начинаеща съм  hahaha hahaha hahaha

# 507
      ЛЕКА НОЩ, ПРИЯТНИ СЪНИЩА......НА ВСИЧКИ!!!       

# 508
# 509
       ЛЕКА НОЩ, ПРИЯТНИ СЪНИЩА......НА ВСИЧКИ!!!

Лека и спокойна и на теб  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт