ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 234
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Здравейте, мацки!  Hug

Честит Имен Ден на Именниците!

Реа, Честит имен ден на Малкия! Да ви е жив и здрав!  Hug

Миленка
, честит имен ден и на теб!  Heart Eyes

Стеф
, пак шъ си напраим пловдивска срещичка. Мнооо добре си прекарахме оня път.   Wink

На работа още сме в ремонт. Днес "работихме" пак на открито и като почна да пръска следобед и шефа ни пусна да си ходим. Mr. Green..В офиса всичко е на "кълбета", нямаме нет и телефони, а и всичката техника е разкачена и събрана на купчина по ъглите... ooooh!

И ние пием редовно от мурсалския чай. Много го харесвам, а и децата...
Казват, че засилва имунитета, та е добре при болест да се набляга на него.

Уффф че сте...Досега четоф ситните букви.... Whistling

# 391

Така ли?!
Аз не знаех, че и Камчето е палавница...[/size]  Whistling  Joy
И аз, Mr. Green ама Полка ме е наредила сред първите.  Joy

Рейчо, хайде пожелавам ти скоро да се сдобиеш с ново готино возило.  travel Искам аз Мини, ама няма кой да ми купи. Всъщност Вики ми е обащал като порасне да ми вземе едно.  Whistling
Стеф, наистина не съм ходила отдавна във Варна.  Thinking Просто не съм имала път натам.  Blush
Синеочке, как сте с малката красавица?
Деси, що така пиле?  spoko

# 392
Привет! Hug

Бяхме досега навън в тъмниците Crazy. Духа вятър, но е топло. Дано се задържи така още.......много време Twisted Evil

Уф newsm78, ко щях да пиша? Thinking
Гледам, поотчели сте се. Само Джуджи, а и Кипрето ми се загубиха днес Thinking.
Не моА да мисля сега Crossing Arms. Чакам да ми стане манджата, да вечеряме. Гладна съм и бягам оттук, да не изям някой Crazy.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 18:32 от polin_a

# 393
АААААА Тедко благодаря за пояснението, явно съм пропущила днес за коя коса по-точно е ставало дума  Laughing

Оффф май никъде няма да излизаме, че всички ги мързи  newsm78 даже и на спорт нямам сили да ида  Mr. Green пък и без кола.........

Браво Вени много сте редовни за спорта  Hug

Добре, че Бенджи ми купи и изпрати мурсалски чай , че всяка вечер се наливам с него  Crazy

Аз пък нямам нерви да чета ситните букви  Mr. Green

# 394
Норче, отдай се на мързела и разкажи за разходката в събота.

# 395
  • София
Реа, така е, редовно ходим на тренировките. Много съм доволна!
А пък какво се случи днес! До терена има балон за тенис и силния вятър обърна конструкцията му  ooooh!. Явно не е бил много стабилен. Всички много се изплашиха, даже имаше по-големи момчета футболистчета, веднага изтичаха да помогнат, както и родителите, които чакахме. Добре, че се размина без пострадали.

Реа, пожелавам ти по-нова, по-хубава и по-зелена нова кола!  Hug

# 396
Реа, пожелавам ти по-нова, по-хубава и по-зелена нова кола!  Hug

И аз, и аз.
Да се уредиш с една зелена лимузина, та да можеш 'сички да ни накатериш в нея, Рейче.
  Mr. Green Hug

# 397
Банда здрасти  Laughing

Пол нИ тЪ послушах. Стегна мЪ шапката и реших да ида на спорт: до центъра и обратно с градският транспорт  Mr. Green Обаче сега съм свежа като репичка и много ми е готино  Crazy

Благодаря момичета за пожеланията , но няма да е зелено, а сиво с гооолееемиии Очи  Flutter

Брей Вени ми то си е било страшничко.

Камче доде чаках автобса смятах да ти звънна да си побъбрим, ама той дойде  и се метнах в него Mr. Green
Камче, кво е туй МИНИ бре?  Rolling Eyes

Пол кво готви?  eat Ми кво да разказвам.........аз пуснах малко снимки  Flutter

# 398
Вени, гледах и аз по новините за инцидента. Ужас! Добре, че не е станало нищо лошо Praynig.
Норче, верно те е стегнала шапката. Crazy Спри се малко бе, жена! Изведнъж ще рухнеш ooooh! Хубаво, че си се освежила, обаче, моля те, намали малко темпото Rolling Eyes
Готвих гювеч. Имах малко свинско месо, а днес купих разни зеленчуци и стана много шаренко Crazy
Де има снимки бре? Twisted Evil

# 399
Епа как де бре..........у албума, ама аз видях , че си коментирала  Flutter

# 400
Епа как де бре..........у албума, ама аз видях , че си коментирала  Flutter

Mr. Green
Ама кажи де. На друго място ходихте ли?

# 401
  • София
Момичета, супер са снимките  Hug! Ама то с хубави хора няма как да станат смотани снимки  Wink.
Реа, ти не спомена ли, че ще ходите с мАтора  newsm78!

# 402
Реа, ти не спомена ли, че ще ходите с мАтора  newsm78!

Дааааааааааа така и беше. Пол ми е свидетелката  Laughing Аз с колата от зад, а той отпред с мотора. Като си направихме среща, Пол вика: нали сте с мотор ще се намерим  Joy и ти със зеленото, ееее не бях със зелената барака, ама бях пак със зелено ( служебно на мъжа ).

След малко ще сложа от мъфините, лазанята и питката. Не са кой знае кво на външен вид, ама много вкусно.

Гудзи ще ти пиша някой ден за лазанята, много е лесно и вкусно.  chef

# 403
  • София
Ха ха, аз си ви представях в мотор с кош, даже с няколко коша, щот на снимките гледам и децата  hahaha.

# 404
И аз ще чакам обясненията за лазанята. Wink

Така си беше. Викам по мотора ще ги позная hahaha. Обаче истината е, че в зелената кола нямаше как да сбъркам една супер позната сладурана Crazy.

Вени, имам чувството, че нещо те морИ Confused

Общи условия

Активация на акаунт