ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 208
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
А я, че карам ей таквоз  Mr. Green
При мен стана " няма не искам - туй ще е" ама на мен ми харесва пък  Laughing

Всички коли дето показахте ми Аресват Crazy

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 11:52 от Реа

# 436
Че 'убавко, бре Рейче  Peace  Hug

# 437
Че 'убавко, бре Рейче  Peace  Hug

АхЪ   Flutter

Тук духа като и в Бургас зверски много бре. Излязах в обедна почивка , уж да се разходя, а ме издуга жегав вЕтър  Crossing Arms

# 438
K'ва жега..тука щеше да ни удави! Такъв дъжд се изля, че вече мислех да си резервирам билет за някой ферибот  smile3549! Сега УЖ се опитва да покаже тук-там синьо парцалче от небето. ooooh!

'Айде пак запука  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 12:36 от wee.jess

# 439
Вижте новата придобивка на нашето семейство: http://www.album.bg/lionsgate/images/25788093/140201/
Предполагам, че е порода Манкс. Намерих го пред блока. Или е изхвърлено или е избягало. Голям е търтей. Само спи, гушка се и мърка като дъскорезница Simple Smile.
Мацки, утре да ми стискате палци! Не сте забравили, нали!

И на патеричка: Честит имен ден на всички празнували вчера! Да си носят името със здраве!
Джулка, честит рожден ден и на твойто майче! Да ти е жива и здрава и дълги години още да ти помага!

# 440
Ренка   Hug

А придобивката нещо с кривнато опашле - много чаровно  Mr. Green

# 441
Придобивката е с 2-3 санта опашка. Не е отрязана, а си е такава. За това имам съмнения, че е Манкс. А и като му гледам формата на тялото, ушите и окраската... Само очите му не са толкова кръгли като на манкс-овете от снимките в нетЯ : .
 Ето тук има описание и снимка /моето и котето от тази снимка си приличат повече отколкото с горната/: http://www.cat-city.ru/static,manx,1,print.htm

# 442
Рени, много сладичко котенце. Как се казва?

Джу кво стана с твоят гълъб бре?

Вий днес май си малко айляк  Crazy
Чакам дъжда да дойде , то нали така става от вас иде към нас  Mr. Green

Малеееееее да ви кажа под секрет - петъчно ми е 16ч  Mr. Green

Пол спиш ли или си още у Русе - град  Simple Smile

Стеф, имаш ли бач? Аз от 1 час съм малко айляк  newsm68

# 443
На мен ми дръпнаха шалтера и чаках тока до преди малко.  Mr. Green
Голям сладур е мацкото. Аз съм голям фен на котките.  Heart Eyes
Сутринта си говорихме с колежката, че не ни се работи пък е само вторник, а не както в онзи виц дето казват "ако трети ден не ви се работи, значи е сряда". Ама ние сме като в рекламата на шоколад Своге, не работим в сряда, ама може и вторник.  hahaha
Джулс гълъб ли е имала? newsm78
Ние гледахме едно време гугутки. Даже и малко имаха.  Flutter
Аз какви ли животинки не съм гледала до сега. Само змия никой не може да ме накара да взема.  Naughty

# 444
Ренко, голям сладур котенцето.  Heart Eyes
Едва се прибрах, такъв вятър духа, че как не ме издуха не знам, хем съм тежичка.  Flutter Калоян плаче от вятъра, аз го нося и изобщо цирк от всякъде.  Twisted Evil
Реа, страхотна кола. Айде чакам те.  newsm01
Печа тиква, че баща ми ми донесе 2 броя, а в къщи май само аз си я ям.  Mr. Green
Синеочке, дано сте по добре.  Praynig

# 445
  • София
Синеочке, оздравявайте бързо-бързо с детето  Hug!
Рени, а дано котето ти е на късмет! Много е сладко.
Реа, честита нова кола! Със здраве да я караш, леко и безаварийно шофиране   bouquet. Няма ли да ти е малка след джипката?
Ками, внимавайте с малкия, че може да ви отвее към Варна, ама поне ще видиш Реа  Joy  Hug.

# 446
Ками, внимавайте с малкия, че може да ви отвее към Варна, ама поне ще видиш Реа  Joy  Hug.
Joy А, Вени, най много до Сл. Бряг да ме издуха, каквото съм кюфтенце ще му взема силичките...  hahaha

# 447
 Joy Joy Joy

Камче и аз днес викам на мама да нареже тиква, че мъжа вчера донесе една цигулка ли е кво е.............

# 448
Реа, честита количка! Със здраве да я караш!

Аз съм фен на тези: http://autoblog.bg/Vazrodeniyat-Trabant-sabra-pogledite-vav-Frankfurt-id5017.html
Имахме на времето като малка такава и колко километри съм проспала на задната седалка... Нашите също много обичаха да пътуват.

Ренка, всички палци!  Peace Хубаво маче!

# 449
Joy Joy Joy
Камче и аз днес викам на мама да нареже тиква, че мъжа вчера донесе една цигулка ли е кво е.............

Реа, с теб все се уцелваме за манджите.  Laughing

Рени, забравих да ти кажа че ще стискаме всички възможни палци утре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт