ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 152
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
..... Ще си по-организирана  Peace

Мислиш ли? Thinking
Аз не Twisted Evil. И то защото Ник ще си е у дома, ние ще го гледаме, няма да го пускаме на ясла засега. А между другото мъжа ми го натиснаха да си вземе стара отпуска сега през декември, пък от вчера чета, че нямало да се губят старите отпуски. Ще ми се да си ходи сега на работа, пък да я ползва другият месец примерно. Не знам дали е възможно да стане Rolling Eyes

# 586

О, да! И аз съм на същото дередже! Сега от вратата се захващам с детето, да го нахраня, да измия чиниите, да оправя къщата и т.н. Всичко мен си ме чака. Докато се обърна и е станало време за лягане. Няма да ви казвам колко пъти съм заспивала преди детето ooooh!  И естествено след 23.00 часа е моето време, да се изкъпя, да се оправя за работа и айде в 5.00 ч. пак на линия. Ще видиш, че приказката за неволята е много истинска. Като няма кой се нагърбваш с всичко... не казвам, че ще е лесно и ще ти е приятно, но това е положението за жалост Tired Единственото, което ме успокоява е, че все пак и това ще мине Laughing

# 587
  • София
Реа, пиши как е Мишо, когато ти остане време!
Поли, а Ник как е след онова повръщане?
Аз вЕрно сготвих един казан леща, а и нещо не ми е вкусна  Confused.
Теди , много си права за ангажиментите и организацията!
Рени сигурно е взела изпита и сега се черпи някъде! Sunglasses

# 588
ВЕрно, Ренката днес й беше изпита! Сутринта минахме покрай техния блок и се сетих за нея, пожелах й успех на ум... дано пише скоро да каже.
Вени, що така? Досложи малко сол, чубричка, джоджен да я доувкусиш.
И аз пък на всяка манджа мерудия... всеки втори пост е мой ooooh!
Зачела съм се за  детоксикацията на др. Михайлов...

# 589
  • София
Ти, пък, сега си ни паднала, така че пиши  Hug.
А за лещата не съм се изказала правилно. Подправки сложих много (де що имаше в шкафа го ръснах в тенджУрата  Mr. Green), обаче самата леща не е вкусна.
Много ми се е прияло картофено пюре. Имам картофи, мляко, масло, обаче седя и се чудя дали ме мързи да си направя, или не съвсем  Joy.

# 590
Скъсаха ме и то не, защото не си знаех по въпросите, а защото не съм научила законите на изуст  Crossing Arms. Не ми се пише, още ме е яд!

# 591
Ренкааа, не се косИ! Следващия път! Не се ядосвай  Hug Hug Hug
А, бре, Вени, кви сме телеПАТКИ, а Laughing Веднага се весна Ренката, нищо, че не го е взела. То пък иначе ще ги загубиш като аудитория, бре, Ренка! Те са те харесали и искат пак да тА видят ама ти другият път шА ги смаеш, чу ли?! На Рейчо звездите й го говорят Peace
Вени, па като е гадна лещата дай я на мъжО за вечеря пък ти си спретни едно пюренце. НаЙш колко бърже става Laughing

# 592
  • София
Пу, Рени ******************************* (на мястото на звездичките си представете как Христо Стоичков любезничи със съдията)!
Нищо, другия път  Hug!

Теди, и на малкия, и на големия мъж ще я пробутам  Mr. Green. Аз си намазах една филия с крема сирене и някакво подобие на пушен врат ли е, кво е, не го знам..., ама се навечерях  Laughing.
Плюс това милото се обади, че двама колеги имат РД и щял да закъснее и да се прибере без колата, сещайте се какво ще правят  Drunk!  КазАх му само да внимава да не си причини пълна промяна и да не ми се прибере като рицар джедай  hahaha, ама пък, като го хване пиянския глад, може и да ни освободи от лещата  Joy.

# 593
Ох, Вениииии,  "рицар джедай"  hahaha Joy  rotfImbo Ай дано да я апне цЕлата леща и да те пита после какъв е бил тоя специалитет hahaha Аз скоро спретнах една супка, ама пълен експеримент и Митко ме пита каква е тази супа, а аз незнайно защо ми се изплъзна от устата, че е френска Shocked Сега само такава искат пък аз не си спомням кво съм бутала вътре ooooh!

# 594
  • София
...........Аз скоро спретнах една супка, ама пълен експеримент и Митко ме пита каква е тази супа, а аз незнайно защо ми се изплъзна от устата, че е френска Shocked Сега само такава искат пък аз не си спомням кво съм бутала вътре ooooh!
Joy Joy Joy

# 595
  • Балчик
Привет и от мен , у дома е тишина и спокойствие , мъжо чете за изпита си утре и ние с детето не вдигаме шум  Mr. Green, че иначе пречим, аз набързо сложих пълнени постни чушки на пара / за първи път правя такова чудо / .
..... Ще си по-организирана  Peace

Мислиш ли? Thinking
Аз не Twisted Evil. И то защото Ник ще си е у дома, ние ще го гледаме, няма да го пускаме на ясла засега. А между другото мъжа ми го натиснаха да си вземе стара отпуска сега през декември, пък от вчера чета, че нямало да се губят старите отпуски. Ще ми се да си ходи сега на работа, пък да я ползва другият месец примерно. Не знам дали е възможно да стане Rolling Eyes
стара отпуска може само 10 дена да прехвърляш за новата година , но още ще се умува след като съда отхвърли минист. решение .

# 596
Ей, веселите си се тук Hug.
Вени, Ник е ок, няма проблем Peace
Не знам що ти е станала безвкусна лещата newsm78. На Марти ок ли му е? Да не те е хванала моята болест, безвкусната Crazy
Тедко, шА ни стане лесно - на дърти години ooooh!....Ко не сме се гътнали до тогаз Twisted Evil.
Люско, гледах новините и го чух това за отпуските. И 10 да са, пак ще ме оправят. Въпросът е, че мъжа ми е попълнил молба и т.н., графикът му се гласи отрано, затова не знам дали ще може да я отложи тая отпуска Thinking. Ще се пробва, пък каквото стане Rolling Eyes.
Рени, много съжалявам Sad. Късмет следващият път Peace. Кога ще бъде?

# 597
  • София
Ти, пък, на Марти!? Той има кратки проблясъци по отношение на храненето  ooooh!. Яде най-вече и най-често, защото аз го карам. Ей кое време е, а още не е вечерял.
И друг път съм готвила леща, просто тази явно е някакъв смотан сорт.

# 598
Венче, накарай го само да близне Crazy. Може в теб и рецепторите ти да е проблема Laughing

# 599
  • София
Може в теб и рецепторите ти да е проблема Laughing

Ааа, не, рецепторите трЕбе да са ми ОК, щото ядох мандарини и бяха доволно кисели  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт