ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 098
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, лъвички!  Hug Искам да попитам, дали има някоя от вас избрала козирог за партньор в живота и е щастлива с него?  Flutter

bowuu

Аха и каквооооо?  Laughing Малко ми е странен тоя господин, пък и нямаме никакво време заедно, защото той работи супер много  Tired . Не че това е лошо, пък и е типично за тях, но ми е малко трудно да го опозная. Говори ми някакви мили неща, ама малко така ми ги декламира, все едно му ги диктуват в блутуут, което може да се приеме и като сладко, стига да са от сърце.  Flutter И въобще доста бавно се развиват нещата. Не мога да се ориентирам, дали са му сериозни намеренията, зщото аз по несериозни не си падам. И такива ми ти работи  Rolling Eyes

wee.jess, доста козирогска е тая сериозност към училище и работа  Wink

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 12:57 от coldasice

# 121
Аз пък нещо не се справих със снощната тиква, не ми харесва печена, знаех си, че трябваше да я сваря.  ooooh! Нищо другата половина.

# 122
Честит рожден ден на милото и от мен Поли. Важно е само да сте живи и здрави. Останалото ще се нареди.  Hug
Не забравяйте да ми палцестискате днес следобяд.  Flutter
Успех на студентката с изпита.  Peace
coldasice няма как ние да те ориентираме, защото не познаваме нито теб, нито него, нито обстоятелствата около вас.  Thinking
Отивам да гледам снимки.  Party

# 123
  • Балчик
Чакайте да ви разправям какво правих!Майка ми събота и неделя прави бухти на Марти и му слага в чантето, когато го прибираме, че да си яде. Е, реших и аз да направя и станаха по-пухкави от мамините  Flutter! Сега ще й се обадя да й се поФаля, тя и курабийки прави като мини-тухли четворки (в смисъл толкова твърди)  hahaha.
Joyтака са по - полезни , като са твърдички
може ли да питам , къде всички ходите да гледате снимки , разгледах първата страница но не видях албумче  newsm78

# 124
Джулс, четох ти за мусаката - и аз запържвам всичко предварително в по-дълбок тиган или тенджера, после с повечко вода да поври, след това БУХ в тавата, леко запичане във фурната - заливката (даже не слагам брашно) и за има няма 40 мин съм готова с мусаката. Ама си я и обииичам  Mr. Green

Точно, Вийче, и аз запържвам и оставям да поври в тенджера.  Peace

Ами, това е най- добрия човек в живота ми.  Peace
Не знам как по- добре да го обясня.

# 125
Честит Рожден Ден на мъжа на Пол, много да те слуша и обичка и глезка и помага!    bouquet

Оффф много работа имаме, аз не мога ни да чета, ни да вляза в разговор, ама да ви кажа, че ми липсвате  Hug

Чао

# 126
Хей ме на Crazy. Излизахме на покупки, купихме за миУото едни нови дънки за подарък и сега ще почвам да кулинарствам.

Благодаря на всички за пожеланията Hug! Предадени са освен това Flutter.

.....Сега аз ли да те уча как да се оправдаваш. Няма да казваш, че си забравила, а че си искала да го изненадаш като се правиш, че си забравила  Mr. Green ...

Джуджи, не можах да реагирам Crazy. Бях супер изненадана ooooh!

Норче, важното е, че си добре Hug!

Ама вие да не сте си помислили, че мъжо ми е сърдит нещо, нееее. Само ние, жените, можем да бъдем дребнави за такива неща Twisted Evil. Явно му е такъв периода, това е. Ш' сЪ оправи Peace.

Венче, рецептатааааа Crazy! Пускай у списъка на първа страница. Flutter

Руми, палцестискам Hug!

Синеоч, що не ти хареса тиквата? Аз последно преди няколко дни я пекох само с много захар на дъното на тавата и отгоре, и малко вода. Ми супер си стана.

Кипре, малката на екскурзия ли е била?

Вийче, голям мерак твойто за училище бре Crazy. Че и болно пак иска да ходи #Crazy.

Рени, учи, ние после ще се гордеем с тебе много Hug!

Люско, имаме албум със снимки. Ти реши да поостанеш в темичката, и затова ако някой вече не ме е изпреварил, ще ти пусна паролата на ЛС. Там гледаш снимки и качваш твои Wink.

# 127
  • Пловдив
На спа  Joy. С майка ми и баба ми.

# 128
На спа  Joy. С майка ми и баба ми.

Е браво бе Crazy. Ей, хубаво е като бабите обичат да ходят на СПА, та и децата да намазват Crazy

Имам да правя сто неща, така че по-късно ще се включа пак.
Пропуснах Синеоч в предният си пост, неумишлено Hug. Благодаря и на теб за поздравите! Hug

# 129
  • София
Бухтите ги направих по тази рецепта:
1 ч.ч. кисело мляко с 1 ч.л. сода
2 яйца
щипка сол и щипка захар
около 500 гр. брашно
Киселото мляко, содата и яйцата се разбъркват и към тях се прибавя постепенно брашното, докато се получи меко тесто. Разточва се около половин милиметър и с чашка се правят кръгчета за бухтичките, които се пържат в повечко мазнина, която задължително да е много гореща.
Понеже не умея да точа много добре, разделих тестото на две топки. Едната половина разточих и оформих с чашка, а остатъчните криви форми изпържих както си бяха криви. Другата половина разрязах на ромбчета с ножа, щото олиото гореше на тигана и нямах нерви за чашката  Mr. Green.
Още едно уточнение! Естествено, оказа се, че нямам една чаша кисело мляко, беше останало по-малко, та го разредих с вода  Laughing и пак станаха.

Нещо ми се бъзика интернета и не мога да заредя линка с рецептите, за това пиша тук, пък след малко ще пробвам пак да я пусна и там.

# 130
  • София
Значи продължаваме да стискаме палци на Рени (кога беше изпита? май средата на ноември, нали  Blush); следобяд за Чеб и да не забравяме и Ками, трябва да е в София днес за изслушването в онази комисия  Hug.

# 131
Значи продължаваме да стискаме палци на Рени (кога беше изпита? май средата на ноември, нали  Blush); следобяд за Чеб и да не забравяме и Ками, трябва да е в София днес за изслушването в онази комисия  Hug.

Рени май беше на 11.11, ако не се лъжа. Ама тя ще ги вземе тия изпити от раз, знам си аз. Стискам палци и на останалите.

Вени, ставаш виртуоз в кухнята, даваш съвети из готварския, изоставам.

# 132
Вени, много обичам бухти и непременно ще пробвам тази рецепта. Иначе правя по една от години, тя е от една малка книжка. Много са сполучливи. Мислех да пиша още нещо, даже го написах, но го изтрих Rolling Eyes. Просто спомени.......
Питата ми се меси, аз форумствам Crazy. Кой кат'мен Joy

# 133
Венииии и аз ще ги пробвам. Peace Hug

Поли ужасна е тиквата, няма никакъв вкус  Confused ooooh! Другата част ще я сваря с многоооооо захар. Crossing Arms

# 134
  • София
Хаяси, докато имате стол, не се давай  hahaha  Hug! Просто сега имам време, пък и желание понякога.. когато не надвива мързела  Mr. Green!

Поли, станаха ми любопитни спомените ти  Hug. Ако ти се говори, сподели.
Твоята рецепта по-различна ли е? Тези бухтички не поеха мазнина при пърженето и за това ги харесах. Да не говорим, че с месенето и пърженето бях готова за по-малко от час! Изядох доста натюр, без да им слагам абсолютно нищо (нито сладко, нито сирене) и ми се струват много сполучливи, така че наистина ги пробвайте!

Общи условия

Активация на акаунт