ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 229
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Сори за латиницата значи, ама тоя телефон няма кирилица Sad Теди, на 18 декември е полета [живот и здраве до тогава...и хубаво време]. И много здрави нерви, че почнах много яко да се сдухвам. Трябва ми един як тупаник да се взема в ръце... И не само на мен. Уффф... е на! Оплаках се ...малко

(коригирах си латиницата, че ме дразни  Rolling Eyes )

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 09:04 от wee.jess

# 406
  • София
От вчера нещо не ми е на кеф, Пол, чувствам се зле - боли ме главата и май ми пада кръвното.
Искам да най-сетне да се спрем на нещо твърдо за Коледа, да направя резервация и да знам, че това е отметнато. Обаче още се мотаем... такива ми ти работи.
Джес, тука не вярвам някоя да ти налитне на бой, объркАла си темата  Wink, тука можем да те нагушкаме  Hug!

# 407
Хахах Вени що приказваш бре................виждам филм на ужасите, аз и децата у коша  Mr. Green

Вени, Вий гуш от мен  Hug

За лазанята ще дам обяснение ( аз преди година време бях пускала...).
На някой кутий има подобна рецепта, но аз я побългарих, защото преди 10години незнаех какво е доматени салца Mr. Green

Продукти:
1 кутия лазаня
500гр кайма
500гр кетчуп - класик
кашкавам

За бешамела:
100гр масло
3-4 лъжици брашно
800гр прясно мляко

Каймата я обърквам с кетчупа да стане сочно.
Правя бешемела пак да е редичко. Няма значение дали става на буци, после няма да се вижда нищо.
Редя е тавичка ( видяхте моята е за еднократна употреба.): бешамел, лазаня,бешамел, каймата със кетчупа, кашкавал настърган и пак: бешамел, лазаня, каймата, кашкавала и се завършва с бешамел. От горе се изсипва само бешамел и се пече на 180г и вентилатор ( ако имате ).

Правила съм и още няколко варианта, ама този най много ни хареса.

# 408
Вени, май си се поуморила тези дни и сега си се отпуснала за почивка и - бух - главицата! Оправяй се бързо!  Peace

Реа, супер лесно звучи, ще се пробва по твоя начин! А и вкусно изглежда!   bouquet Ако може някой да я тури отпред в рецептите, че не се оправям  Blush

Вий, стискай зъби - още малко остана, сега е най-трудно накрая. Споделяй, ще ти олекне...

Ние бяхме със свеки (свекъра също е именник) на баш-кръчма. Менюто беше - всякаква скара с една и съща кръчмарска гарнитура (зеле, лютеница и картофи)  и цена на порция. Например порцийте са по 3 кюфтета или кебапчета+гарн. Първо се потресох малко, но после се оказа много вкусно и поднесено с очарование. На масата имаше покривки от... амбалажна хартия и само наливна бира/вино и 1 вид ракия  Simple Smile Ама много мераклийско направено и с вкус, носи име: Скара-бар и е под театър Сфумато. Като свърши представлението се изсипаха тумба артисти. Имаше домашна лимонада с мента  Mr. Green

# 409
Вени, Вийче, гуш и от мен Hug. Приемете го просто като лош период.
Вени, аз днес се бях сетила и щях да те питам какво стана с плановете. Сигурна съм, че ще се организирате Hug
Вийче, ми ти? В работата ли нещо се ядосваш? И стига си му се канила на оня убавец Crazy. Много скоро ще му "платиш" за всичко Blush.
Норче, откъде купуваш лазанята? У наш'то село абсурд да намеря. Казвай някой хипермаркет.
Миленче, сега ще вляза у фейса. Там ли са снимките, че много не можах да вдяна? newsm78
Ние почнахме да гледаме някакъв филм, ама такива ужасииии ooooh! #Crazy. Спрях на средата Sick

# 410
  • Балчик
Дооброоо утроооо , станах рано рано, че моите искали мекици , трябва и косата да си боядисам , до 8.00 трябва да съм готова и после на бачкане , хайде девойки  хубав ден ви желая
кафето от мен , едно хубаво лате

# 411
Добро утро! Hug

Люско, мекици, че и боядисване #Crazy....Всичко това преди работа, браво бе Crazy. Оправна булка Blush.
Аз като ходех на работа, ставах точно в толкова часа, колкото да ми стигне да се облека и напудря. Е, почвах от 7. И бях с едно дете. Сега не знам как ще бъде Thinking. Като цяло трудно си променям навиците Mr. Green.

Миленче, разгледах снимките, супер са! Вас не можах да видя добре. Sunglasses Но пейзажите са екстра Peace

Стеф, да не си се успала? Crazy

# 412
Не, тука съм, Полин. Почесвам се както винаги сутрин. Т.е. туткам се.

# 413
Ами като имаш време за почесване Crazy. Ти и кафе пиеш преди работа. Аз гледах да спя до последно.

# 414
Вениииии, видях те горе и да се възползвам веднага Crazy. Пусни ми пак линк към онова предпазващото косата, че днес може да ходим до Русе и да го потърся.  bouquet

# 415
  • София
Добро утро! Станах рано, както всяка сутрин, обаче мъжът ми се зае с карането на Марти, а аз си направих кафе и се върнах в леглото  Mr. Green.
Ухаа, спондж бобче, вярно си оправна мацка!
Поли, ще си нагодиш режима към децата.
Аз имам навик да взимам бърз душ сутрин и уж слагам шапка за баня, но много често косата ми се начупва или смачква, та после я пооправям със сешоара. Да не говорим, че и косата си миех сутрин, преди работа  ooooh! - ставах мега рано, за да мога да я оправя после. Всъщност косата е нещото, което ми отнема най-много време.

# 416
  • София
Вениииии, видях те горе и да се възползвам веднага Crazy. Пусни ми пак линк към онова предпазващото косата, че днес може да ходим до Русе и да го потърся.  bouquet
Веднага! Ето го http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=101&products_id=560.
Оглеждай се и в салони за красота, не само в магазини  Wink.

# 417
Мерсииииии Hug!
Тъкмо щях да ти ровя в публикациите Crazy
Дано го намеря. Ако не, ми казаха за едно друго, което със сигурност го има в Метро.
Ей това

# 418
  • София
Еее, значи на време се явих! bowuu

# 419
Еее, значи на време се явих! bowuu

Абсолютно Crazy Hug
Редактирах си предният пост. Една приятелка е много доволна от това, та ще ми бъде резервен вариант. Но първо ще потърся по-скъпото Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт