ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 205
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Пол, тъкмо ще ти видим и ботушите, и пижамата (нали помниш, че имаме един комплект еднакво спално бельо)  Joy  Hug!

Кофти случка, но добре си се оплакала! Много малко му трябва на един клиент, за да е доволен!
Вече два пъти ми се случвам, когато зареждам бензин, момчетата от бензиностанцията да ми отварят вратата и на излизане, и на влизане. Поздравяват много усмихнато и любезно. Наистина ми направиха много добро впечатление, нищо, че това им влиза в задълженията!

# 466
Вече два пъти ми се случвам, когато зареждам бензин, момчетата от бензиностанцията да ми отварят вратата и на излизане, и на влизане. Поздравяват много усмихнато и любезно. Наистина ми направиха много добро впечатление, нищо, че това им влиза в задълженията!
Ами, любезности, hahaha видели са готино маце с буркан компот в багажника и зат'ва. Я да спре някой мазен, мустакат тираджия да видим дали така ще любезничат.   Joy Joy Joy

# 467
Аааааа, пижамата ми е просто едно долнище Crazy. Ползвам го като домашна дреха, не спя с такова чудо Wink Из къщи почти само с пижами ходим newsm78.
Качих снимките. Не са много читави, но ботите се виждат.
Вени, права си - много малко му трябва на един клиент. Нали и аз това работя. Но ако се държа така, както описах, най-малкото ще ми отрежат заплатата, а може и да ме уволнят. Вярно, задължение, но и отвътре трябва да ти идва. То като си начукатен и ти е крив света ooooh!...................

# 468
Пол, видях ти ботите. Много са сладки, със здраве да си ги носиш.  Hug

# 469
Мерси, Кам Hug!

От цялата си дребосъчеста фигура най-харесвам, че са ми малки краката Crazy. Ботите са 36 номер и стоят много спретнато, пък и са две в едно - кеф ми дълги, кеф ми къси Mr. Green. Освен това понеже взехме още едни и за Даянка, на моите, понеже по-скъпи, ми направиха отстъпка 10% Crazy. А вече имам талонче и при следващо пазаруване, директно ще ми свалят 10% Flutter. Та ще ми трябва и чанта към тях newsm78

# 470
  • София
Ха ха ха  Joy, Кам, викаш може заради храната в багажника да са така любезни  hahaha!

Поли, и аз си ползвам пижамите за домашни анцузи. И нощница не употребявам. Честити ти ботуши, хубавки са много.

# 471
Хай, бандитки  Mr. Green
Уж ви изчетох, ама нищо не запомних  CrazyАма сега ми е простено Joy
Пол, и аз се карам и се оплаквам, като трябва  Crazy
Пускам ви една тема за базара, може да хвърлите по едно оче, а защо не и да дойдете  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532626.0

# 472
Ей, ужасен е форума Twisted Evil. Като натисна "ново", ми излиза не първият непрочетен пост, а вторият такъв #Cussing out Ми изпускам постове така Crossing Arms....
Мерси, Венче Hug!
Помня за бельото, а имахме и още доста общи неща, но вече взех да ги забравям newsm78
Гудзи, едва ли ще дойда, но мога да разгледам Crazy

# 473
  • София

Помня за бельото, а имахме и още доста общи неща, но вече взех да ги забравям newsm78

Да не те е навестила на Джули кукувицата и теб Mr. Green  Hug!? Питам, щото и аз почнах да позабравям.... ама твойта майка на беше ли и тя Нина  newsm78?

Гудзи, мижавата ми елха се снабдява с играчки от вашите базари през последните две години (ако не се лъжа). Имам и един интересен венец, който от едната страна минава за Коледен, а от другата - за Великденски.
Иначе кажи ти как си? Добре ли ти понася да си отново бременна  Hug?

# 474
Николинка е Peace. Но помня, че и двете бяха водолейки Crazy. Имаше още доста съвпадения, но май наистина нечии кукувици са ме споходили Twisted Evil. Я да си ги прибира бързо, дан' ги натирвам аз Naughty Mr. Green

# 475
  • София
Даа! И моята е Николина, но се подвизава като Нина за по-кратко; и за зодията си права, бях забравила!

# 476
Пол, не четеш внимателно и в Русе има базар  Mr. Green
Вени, радвам се че ти харесват нещата и идеята, дай снимки да няма нещо мое  Crazy
Иначе съм добре, от както съм с градински сополи хич не ми става лошо, щото на нищо не ми мирише  Joy Joy Joy Вече и шкембе заформих  Mr. Green

# 477
Добро утро Hug!

Пак ветрилник навън Whistling

Пол, не четеш внимателно и в Русе има базар  Mr. Green....

Чета аз Laughing. Ама ако се сещаш, не съм от Русе. Не ходя през ден, дет' се вика Crazy. Надявам се до Коледа да мръдна поне веднъж, но кой знае. Иначе го знам базара. Даже видях, че вчера го строят.
Вени, ще се напъна да се сетя още нещо, че ми стана лИбопитно hahaha

# 478
И при нас духа като за световно. Ужас!!!
И моята мама  водолей.  Flutter

# 479
Добро утро  Hug Hug Hug

Аз пак набързо, че днес от 4 ма, останахме 2.

Да кажа, че и мойта мам е водолей  ooooh!

Пол, пак преживявания си имала, ама ти поне имаш нерви да се оплакваш, аз наскоро в кауфланд откачих много и аха да се оплача, но бързахме и се отказах. Втурнах се да пазарувам и ми минА  Mr. Green А къде го тоз бутон "ново", аз не го откривам. Аз си слагам темата във фейвъритс и ако стане, при всяко отваряне ми дава последното непрочетено, обаче и при мен напоследък ми пропуска една публикация. О и да не забравя, честити ботички, след малко ще ида да ги видя.

Гудзи, я напиши какви материали използвате, че аз редовно изхвърлям май неща, които биха могли да влязат в употреба, така ще си принтна един списък и ще ти пращам. Мъж ми работи в Младост и него мога да ползвам за куриер.

Реа, хубаво ли е с мам вкъщи?

Малката снощи ме побърка, така се е отегчила вече от играчките си, от седенето вкъщи, от нас и т.н., че се чуди каква глупост да сътвори.

Хубав ден, тук също духа здраво, обаче напече слънце и е топло.

Общи условия

Активация на акаунт