ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 105
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Добриутру! Как сме днес? Жу, радвам се да те видя отново в групичката. Гледам чушки си готвила  Mr. Green. Явно няма да имаш нужда от моите услуги тази зима  Mr. Green.
 На мен вече ми мина или по-скоро гледам да не се замислям, че пак ме хваща яд. В събота с едни приятели и децата покорихма, Миленче, от раз водопад Скакля  Twisted Evil. Много е красиво там, обаче ще е още по-красиво на пролет, та сме решили да си направим още една разходка до там като се раззелени.
За протокола да кажа, че и аз не съм от месоядните лъвове, ама и аз като Бенджи трудно живея без млечни. Двете години кърмене без млечни обаче ми се отразиха добре на талийката. Много бях отслабнала тогава, но пък ядях месо, за да набавям белтъчини. Сега се чудя, ако се откажа от мръвката за следващия месец дали ще ми се отрази благоприятно  newsm78. Доколкото помня Коледните пости не бяха толкова строги колкото Великденските, а и ако организмът не е свикнал не мож му резна квитанцийките за всичко животинско отведнъж!
До после прекрасни, че сега имам малко работа. Хубав ден!

П.П. Чоч, нещо се отказа да пише в темата.

# 676
  • Балчик
Добър ден ,  Hug
хайде и аз де се наредя днес  Hug
понеделник е , всичко друго ми се прави но не и да ми се работи  Mr. Green
четох една статийка за Кремена Халваджиян , и видях че е бременна , а е на 40 години ,
та и аз мнооого се замислям , след 3 години като навърша 40 години да взема да се обебя .
та такива работи ме вълнуват , а не да работя  Mr. Green
Хубав ден желая на всички лъвици - умници  Hug

# 677
  • София
Здравейте!
Снощи ми спря интернета и чак сега го оправиха! Леле, толкова съм станала зависима от него, че чак се плаша  ooooh!.
Марти кашля много грозно. Чудя се дали да не го заведа до педиатърката да го преслуша. Сутринта споменаха, че заради топлото време има много пневмонии.

# 678
Добро утро дружки  Hug

Мишо вчера нямаше Т или поне не висока. Надявам се днес да е свежарка  Praynig
Мен нещо ми е болнава, ама смятам да не му се давам на вируса.
Купих 2 билета да ходим с мама на театър в четвъртък.

Вчера гледахме "Карипски пирати" щото "Индиана Джоунс" беше със суптитри  Crossing Arms

Лек и успешен ден.  Peace

# 679
Добро утро!
Отиваме на разходка, после шА пиша...
Брей, колко съм кратка Laughing

# 680
Днес май всички са по разходки или работа!  Party

Реа, бързо възстановяване на Мишето и ти не се предавай!  Peace

Браво, Бени, хубава разходка сте направили!  Peace Всъщност на коя от Скаклите сте били? Има Бовска, Добравишка и Врачанска, а май и други... Ние сме ходили на Бов и Добравица, а тази на Враца за пролетта я оставихме.
Вчера бяхме на Разбоишки скален манастир, до Годеч. Много хубава разходка и компания. Туй хубаво време те кара да хвърчиш.

За протокола: И аз като Бенджи месо мога въобще да не ям, даже като има мръвка и постничко, хич не се и замислям. Бях дълго време вегетарианка, без яйца, но и аз млечните, по-скоро сирене/кашкавал не мога да не ям. За съжаление мъжете вкъщи държат в манджата винаги да има месо, или поне шунка за гарнитура. Та си готвя задължително с мръвка, а на 2-3 дена постно - за мен, ако хапне някои - добре, ако не - сама си го ям по-дълго.

# 681
До Бов ходихме, Миленка, по Вазовата екопътека. Не знаех, че са толкова много Скаклите  Mr. Green. Вие, до коя се опитвахте да стигнете 3-4 пъти ?

# 682
Eй, ме нА  Laughing
Рейски, дано днес вече Мишо да е ОК  Praynig  Hug
Гудзи, какво ще рече това?

Забраната за говорене за манджи отпада официално  hahaha вече не съм приритваща за квото видя Crazy
И защо да слабееш, бре, моме? Сега трЕбе да пухкавееш Crazy Да внимаваш в картинката да не те опердашим, че я гледай що сме лели тук Mr. Green
Стефи, и аз се надявам от един път нищо да не се получи, но все пак му е рано на младежа Twisted Evil А и е генетично предразположен към много буйна разстителност Crazy затова по-добре да зачака маминия мустакатко... само го бъзикам, а той беснее Mr. Green
Леле, момичета, нещо ми закъснява Shocked Баси случая Tired

# 683
Тедиииии, момичеееее ще еееее.  newsm18

# 684
  • Балчик
Теди хич не се тормози , моето и то се беше пипнало с бръснача , нищо му няма от първият път . Пак си излезна мъхче .

# 685
Ооооо, Ками, там е мойта болка Tired Не мога да го задържа... дано да не е така Praynig Tired Tired Tired

# 686
Ооооо, Ками, там е мойта болка Tired Не мога да го задържа... дано да не е така Praynig Tired Tired Tired
Дано Теди, пошегувах се.  Hug Hug Hug

# 687
Брейййй, издирвам една рецепта за сусамени бисквити мисля бяха... някой тук я беше дал, но не я намирам на първа страница Thinking
Някой да помогне Whistling Crazy
То пък от сто часа нЕма никой тука smile3516

Викам ви силнооооооо   smile3514  ruporuu

# 688
Теди, тези ли са?

# 689
Ауууууу, Ками, точно те са!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  love001 Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт