Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 29 **

• 28 459
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Нека Новата 2011 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. И не забравяйте точно с настъпването на Новата година да целунете любимите си хора!С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 241
За много години момичета!

Имаме си варицела на каката от 1 ян. 10 часа сутринта  Mr. Green, питанката ми е как се спраята в такава ситуация? Дали и дребен ще се разболее, как са се справя с обостреното "Не ме гледай, не ме докосвай" ... не ми дишай въздуха  Mr. Green За сега съм ги разелила, дребен е с една баба в къщи, а аз с ней пир нашите???

# 242
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, УСПЕХИ, КЪСМЕТ, ДОБРОТА, ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ!!!     bouquet

Не съм писала отдавна  Embarassed.
Разболявахме се по няколко пъти, дори и аз сега съм с маска, че нещо ме боли гърлото. При последното боледуване си купихме инхалатор и за 2 дни инхалации гърдите на най-малкото бяха съвсем чисти /а от антибиотика за 5 дни не се забелязваше подобрение  Cry/.
Сега каките са на детска, а ние с Ели сме си вкъщи. Исках да я пращам и нея на детска с предишния набор /понеже е родена през януари/, но от електронната система за детските градини отговориха, че не можело. През пролетта ще разберем дали ще се класираме.
Egisihora, нямам опит с варицела, но ще следя коментарите, че и мен вероятно ме чака. Бързо и леко оздравяване  Peace!

Hug

# 243
Egisihora, дреб досега два пъти беше контактен с варицела и не се разболя. В момента имат варицела в групата, той не беше контактен, защото беше болен от друго междувременно и сега ми е едно свито дали да го пускам. Варицелата е най-силно заразна от няколко дни преди обрива, до няколко дни след обрива. Когато всички пъпки се покрият с коричка, вече се смята, че не е заразно, т.е. няма новопоявили се пъпки. Карантината е 21 дни и моята красавица се опъпчи съвсем накрая на периода, тогава бях бременна в съвсем първите седмици с малкото, дни след зачеването.

# 244
За много години момичета!

Имаме си варицела на каката от 1 ян. 10 часа сутринта  Mr. Green, питанката ми е как се спраята в такава ситуация? Дали и дребен ще се разболее, как са се справя с обостреното "Не ме гледай, не ме докосвай" ... не ми дишай въздуха  Mr. Green За сега съм ги разелила, дребен е с една баба в къщи, а аз с ней пир нашите???

Охх,ние го имахме този проблем през декември....Ами,каката не можахме да я опазим,пък уж е по-голяма,надявах се да разбере,ама...Гледах да ги разделям двете,каката я взимах да спи при нас,а малката да спи самичка,обаче и това нямаше ефект....Дано вие се опазите някак обаче!

# 245
  • София
Egisihora не знам кое е по-добре - да се разболее или да пропусне. Все пак нали е по-добре по-рано да се изкарат шарките?  Thinking Освен това, както ти е писала Иви - варицелата е заразна още преди да се "хване", така че малкия най-вероятно вече е бил изложен на вируса и е възможно съвсем скоро и той да се опъпчи. Лятото докато бях бременна наши приятели си "разнасяха" варицелата сигурно поне месец и нещо, защото имат 5 хлапета и всички я изкараха, едно след друго, въпреки че бяха направили всичко възможно да ги разделят, вкл. 2 бяха извън страната, поотделно, но и те я изкараха ooooh!

# 246
За много години момичета! Живи и здрави!
Ники изкара варицелата на година и 7-8 месеца, бях бременна 6 месец с малкия.Той я хвана от баща си, който уж е карал и не се знае от къде точно я лепна.Ники я изкара много леко, за разлика от баща си, без темп. и с 20-тина пъпки, които за 1 седмица минаха.В яслата никой друг не се опъпчиви покрай него.Сега ще видим дали малкия ще прилепи от батко си покрай градината-аз мисля, че е добре да я изкарват като са малки.
за справка -Рада на egisihora  и моя Ники са в една група Laughing

# 247
Около нас има няколко случая с повторена варицела (не херпес зостер, ами точно варицела), а позната лекарка ни спомена, че има случай на татко, който я е карал три пъти. Та вече хич не знам има ли смисъл и колко да я карат.  Rolling Eyes Племенника ми като се разболя, брат му оцеля, но когато малкия се разболя и сестра ми я изкара. А не е като да не бяха контактни и първия път. Като изключим тези два случая, всички други познати независимо от старанието да се отделят, се заразяваха и си я караха съвсем, както си му е реда. Определено възрастните ни познати я изкараха много по-тежко от децата. Аз реших да изчакам края на седмицата и тайно се надявам да няма новозаболели в градината.  Whistling

# 248
Честита Нова Година!!!   bouquet

Да сте живи здрави и щастливи!

Две коледни момченца от мен  Mr. Green

За болестите нищо не мога да кажа, освен да пожелая да минава възможно най-леко и бързо и да няма неприятни остатъци след тях!

Ние вкъщи растем и хубавеем  Mr. Green 
Митюбой напоследък проявява голям интерес към бебето, вероятно защото вече вижда ответна реакция у него. Онзи ден, след като не се бяха виждали 3 дни, седна при него и попита "Бебе к'во прайш?"  Joy Прозвуча като Hey what's up!
Също и доста по-рядко го удря и дере нарочно, което е напредък. Опитва се по-скоро да привлече вниманието на малкия с играчки и приказки, отколкото да го тормози, за да реве.  Почуква го с едно пластмасово прасенце по челото и му обяснява "Бебе, п'асето Г'ух п'ави!"  Mr. Green

Радвам се, че все пак записах Митко на ясла, въпреки че сме вкъщи, често и двамата с мъжа ми. Доста по-леко ми е на мен, успявам донякъде да наваксам недоспиването, и доста важно - на Митко му харесва; ако не ходи 3-4 дни, започва да пита за децата; има си приятелчета, трупа впечатления и изразходва доста от енергията си.

Хайде поздрави и приятна вечер!

# 249
Ох тежка вечер се очерта, уморена и с  адско главоболие от работа, вкъщи идиотчетат ме довършиха с половинчасово реване на Яна, ей така реши ли да реве за нещо напоследък, няма измъкване, после баткото с изблиците на агресия ме изнерви и после се чух с моето маме и се ядосах на това, че идея си няма за какво иде реч- всяка вечер да ти се изсипва една торба "мамо искам това, мамо тя ме удари, мама той ми взе куклата, реване и тупане" Незнам..от желязо тр да съм...ех знам, че тук напълно ще ме разберете Hug Лека вечер!

# 250
Добре те разбирам, моите са на обратното голямо момиче, малко момче ... но агресията си е в двете посоки. Ако не се разделим за малко през деня в някакви конфигурации ... просто нервите ми не издържам и си пия валериан, мента глог на д-р Тошков, накрештявам се в банята с една възглавница дишам дълбоко и пак продължавам да укротявам и възпитавам зверилника.  Mr. Green

# 251
Добре те разбирам, моите са на обратното голямо момиче, малко момче ... но агресията си е в двете посоки. Ако не се разделим за малко през деня в някакви конфигурации ... просто нервите ми не издържам и си пия валериан, мента глог на д-р Тошков, накрештявам се в банята с една възглавница дишам дълбоко и пак продължавам да укротявам и възпитавам зверилника.  Mr. Green
rotfImao rotfImbo newsm62
Ще взема да тествам това с възглавницата,че целия декември сме 3-те вкъщи сега почваме януари и мисля,че вече имам  нужда от пистолет,за да се застрелям !!! #2gunfire Уж спокойно го давах,ама от няколко дни откачаммм и все викам  Crossing Arms ooooh!

# 252
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения   bouquet
Аз съм Гери имам син на 4 и дъщеричка на 2.Във нас е една постоянна лудница, но надали ви казвам нещо ново  Laughing
Сега баткото ни е с варицела и всички сме си в къщи по цял ден и положението вече е критично  Laughing Laughing Laughing
Разбират се уж и не се карат много, но има моменти в които направо нз какво да ги правя.Малката бие батко си, а той иска да си играе сам.Номера с възглавницата ще го пробвам и аз  Grinning

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 08:22 от gery_roz

# 253
Честита Нова Година и от мен! Ние по празниците пътувахме доста, така че не е като да съм си починала. Но пък полека се отърваваме от метрите сняг, които ни бяха затрупали, и от студа, така че ми е пролетно и оптимистично... Нека наистина бъде една хубава година за всички ни!

# 254
. Карантината е 21 дни и моята красавица се опъпчи съвсем накрая на периода, тогава бях бременна в съвсем първите седмици с малкото, дни след зачеването.
Карантината е 9 дни, а инкубационния период е 21 дни  Peace Не се и мъча да ги разделям просто няма как Peace

Общи условия

Активация на акаунт