Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая включват легло тип "сандвич", голям гардероб и по-малки етажерки, които пестят място. Масичка със столчета е практична, особено ако е по-широка, за по-лесно настаняване на децата. Пластмасовите столчета са популярни за децата. Важно е да изберете обзавеждане, което отговаря на нуждите на децата и пести място.
-
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
-
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
-
Как да се справяте с чувството за вина, че не обръщате достатъчно внимание на двете деца?
-
Какво да правя, ако детето ми е болно и се чувствам изтощен?
, от вчера е на градина. Аз лично имам 2 белега по лицето от карана варицела на нейните години, но суетата изглежда помогна много на моето момиченце да преодолее периода на сърбежа "по мъжки". Сега да видим малкия "мъж" дали ще се зарази 
с лакти си проправям път до компютъра от таткото.Откакто си е вкъщи развали тотално дисциплината на малките
и при нас положението става нетърпимо,малкия особено се преобрази покрай татко си,а дребосъчка само ходи подир батко си и се опитва да прави същите бели като него,че и нови да измисля.Днес обявих бойкот и се паркирах малко,че ще ме уморят.Възглавницата и на мен ми се вижда прекрасна идея благодаря ти от все сърце Egisihora

Чудя се откога може да спи в обикновено легло с преграда от този
.Не знаех,че има и такава тема. Сега я мернах и съм много приятно изненадана. Ще хвърлям по едно око като мама на две двойки породени