Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 29 **

• 28 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Аз продавах Грако,но го продадох..железни колички!Много маневрени и удобни за децата..
sweet_monii   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Честито пеленаче,много да не плаче и каките да помагат:)Да сте живи и здрави всички  bouquet

# 331
Моята Грако стои вече няколко месеца в спалнята и само ми пречи, но все не остава време да я снимам и да я пусна в продавалника. Ако някой има интерес може да ми пише на лични.

# 332
Благодаря ви за пожеланията!!! Hug Hug Hug
Аз ви четох малко на диагонал,чезапочнахме един бърз ремонт и  покрай него хич не остава време,но утре най-накрая ще приключим и след като изчистим всичко основно,ще съм по-свободна,ще се включвам и по-честичко.
Само да кажа,че днес пак ходих да видя Борис.Той е много по-добре,усмихва се,мята с ръчички,енергичен е....Качил е 40 грама от вчера до днес,вече е 2,020кг.Утре пак ще ходя и се надявам пак да е качил,но малко повече.Утре ще дават 20 мл. мляко,пак ще редуват адаптирано мляко с кърма,а и освен това щ започнат да дават и с биберон,ще го редуват със сонда,едното хранене със сонда,другото с биберон,а като свикне ще дават само с биберон...До края на месеца казаха,че най-вероятно ще го изпишат!
Иначе от кувиоза го извадиха вчера сутринта,тогава тежеше 1,980 кг. и така в общи линии,расте и се надявам скоро да го изпишаг...

# 333
Здравейте мили мами,

Отдавна ви чета, но чак сега се включвам. Надявам се да приемате нови попълнения  Hug.

Казвам се Плами и съм мама на Алек - на година и 5 месеца.

Очаквам през юни второто си момченце.

Ще се радвам да съм част от вас  Peace

sweet_monii  - много се развълнувах с твоята история. Дано съвсем скоро бебчо излезе от кувиоза  Praynig

# 334
Винаги съм си мислила, че моите деца не са породени, по простата причина, че са през 1 година родени, но де факто имат само 20 месеца разлика...все пак те доста порастнаха и мисля, че най-трудния период отмина, оттук нататък единствено и само се радвам, че имам деца с малка разлика, по простата причина, че започват плюсовете от това - играят заедно, разбират се, заедно ходят на градина и т.н....

# 335
Винаги съм си мислила, че моите деца не са породени, по простата причина, че са през 1 година родени, но де факто имат само 20 месеца разлика...все пак те доста порастнаха и мисля, че най-трудния период отмина, оттук нататък единствено и само се радвам, че имам деца с малка разлика, по простата причина, че започват плюсовете от това - играят заедно, разбират се, заедно ходят на градина и т.н....
Мечтая за този момент...

# 336
Мечтая за този момент...
И аз,и аз.... Laughing
sweet_monii да ти е жив и здрав малкия Борис и много скоро всички да сте си заедно  Hug

# 337
Plamito, добре дошла и в тази темичка  Hug

# 338
Честито на sweet monii, дано скоро да може да се хвали и със снимки на Борис   bouquet

Ние сме ок, малко понастинаха, поболедуваха, ама слаба работа, не се оплаквам Simple Smile Още влачат по някой сопол и покашлят, но се надявам да се справят окончателно с бацилите съвсем скоро!
Ние се подготвяме да се местим в София (обратно там) и сега тъкмо умуваме как да наредим стаите... тъй като едната спалня е доста миниатюрна, не е подходяща за детска, става си за мама и тате, но... както каза хазяйката - Става за двама възрастни, не-скарани, които се гушкат и нямат деца в леглото  Joy Митко тук си има стая, макар че тя е като част от спалнята, отделена е със стъкло; заспива там в своето легло. От сега се гласи да си има собствена стая в София, да си има легло и прочие... надявам се да продължи да си ляга сам, защото няма да имаме възможност да го слагаме до нас. Малкият също се опитвам да държа в коша му колкото е възможно, след първото нощно кърмене успявам да го върна обратно, но след това ми става много тежко и обикновено към 2 часа идва окончателно в голямото легло  Tired Ако почнат и двамата да се намърдват все при нас, ще трябва по-голямо легло...

И аз чакам да стане Крум на 3, после май по-лесно би трябвало да е, поне откъм ежедневни грижи... но знае ли се  Crazy

# 339
  • София
момичета, малко телеграфно се вклювам, но съм сама с мишоците.
вие как успявате да  "обезопасите" дома? с Ида беше лесно, но сега тя е на вълна дребни играчки и на всичкото отгоре все до малкия иска да си игртае и се чудя кога ще му набута някоя обувка на Барби в устата  ooooh!

# 340
При нас нямаше малки играчки. При тези възрасти на нито едно от децата нямах доверие, едва след като малката стана на 3 у нас можеха да се намерят дребни играчки Peace

# 341
Много е трудно с играчките, винаги всичко трябва да е съобразено с най-малкото дете Sad Аз давах на нашата кака да си играе с каквото поискаше, защото беше много внимателна и така до деня в който малкия не изака едно малко червено топче, голямо колкото грахче  Crazy Откъде го беше докопал е мистерия. Но всички неща, които бяха по-малки от яйце се вдигнаха на недостъпно място. Голям зор беше, защото малкият пухчо беше като прахосмукачка, всичко се опитваше да натика в устата, а нашата добра кака редовно му се караше. То и сега е така, веднага известява, когато той прави нещо нередно. Спомням си един ужасен момент, когато аз търча да ги оправя двамата за разходка, а малкия ядеше бисквита и целият се беше омазал и аз в пристъп на безсилие се карам "Гледай на какво прасе си заприличал!" Последни приготовления, вече и аз съм облечена и заставам до приготвената количка с децата до вратата и гледам как той си е прегърнал крака и си е налапал обувката, а кака му креши "Това прасе пак си лапа кракът!"  ooooh!

Ама и аз от къде тръгнах и до къде стигнах  Blush Едва ли ще се намери рецепта за "обезопасяване" на дома, но аз пожелавам много здрави нерви и търпение   Hug

# 342
  • София
Цитат
"Това прасе пак си лапа кракът!"   

hahaha

ох, колко смях ме чака и мене с мойте двамата  Crazy

ще трябва да почна да прибирам и аз дребните играчки.  Thinking На Ида й имам вяра, тя никога не си е пъхала нищо в устата. Но пък вчера я видях как предлага едни топчета на Йоси вместо "бисквитка" към чая, който очевидно "пиеха" двамата.  Mr. Green

# 343
Момичета исках да ви попитам - възможно ли е още от раждането да сме в една стая аз, Алек и новото бебе нощем. Разликата им ще е година и 9 месеца?  Алек спи по цяла нощ, 1-2 пъти се буди за вода. Май е по-добре Алек и татко му да са в дру га стая. Сега се чудя как да редя леглата Thinking

# 344
при мен малкия е по-боен, прави повече щуротии и бели и дава тон за дивотийки.Много се катери, много пипа, много вади.Позакопчала съм някои шкафове, различни закопчалки, на някои им хвана цаката вече и си ги отваря.В един момент се отказах да закопчавам някои шкафове, а и не мога навсякъде всичо да извадя, та се следим повечко и така.
Добре че баткото малко повече "слуша".

Общи условия

Активация на акаунт