Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая включват легло тип "сандвич", голям гардероб и по-малки етажерки, които пестят място. Масичка със столчета е практична, особено ако е по-широка, за по-лесно настаняване на децата. Пластмасовите столчета са популярни за децата. Важно е да изберете обзавеждане, което отговаря на нуждите на децата и пести място.
-
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
-
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
-
Как да се справяте с чувството за вина, че не обръщате достатъчно внимание на двете деца?
-
Какво да правя, ако детето ми е болно и се чувствам изтощен?
.Някой да знае как се трият оценки на артикули в Продавалника?
.
. Следващия вариант който опитахме е да ги нося двамата в двете ръце... Изкарахме 2 етажа така, после 2 етажа за ръчичка и стигнахме до долу. Натоварих ги в колата и потеглихме. На Тея уж и хареса в колата и помълча около 5 мин, след това разбира се трябваше да пея
Радвам се че вече ти е забавно, а тогава какво ти е било не искам да мисля (на мен поне по улицата не ми е бягал, сигурно щях да полудея!)
Сега дребното е 10кг не си и помислям да излизам така. Скоро установих, че без проблеми можем да се разхождаме с две колички. Аз бутам бебешката, а баткото - детска, с някоя кукла на кака си вътре. Така поне върви по край мен и лесно стигаме до близката детска площадка.

а проходи преди месец и половина.Бях питала май вече,но и аз се замислям за слинг шал като вариант за разходки.Удобни ли са за лятото?
/ - когато 'покривът' бе полу-вдигнат, ставаше като люлка и там преспокойно возех баткото /и снимки съм пускала в по-първите теми/, даже си поспиваше там. Бях улична атракция, но ми беше тоооолкова лесно да излизам сама с децата, а и благодарение на големите гуми въобще не се притеснявах по какъв терен се движим. Понеже обожавам да ходя пеш, сме обикаляли града надлъж и нашир така тримцата, не сме имали проблеми. Манджата в багажника, бебето в количката, баткото седнал над него, пеем песни и се разхождаме. Ееееххх, спомени, милата ми количка, невероятна беше!