Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая включват легло тип "сандвич", голям гардероб и по-малки етажерки, които пестят място. Масичка със столчета е практична, особено ако е по-широка, за по-лесно настаняване на децата. Пластмасовите столчета са популярни за децата. Важно е да изберете обзавеждане, което отговаря на нуждите на децата и пести място.
-
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
-
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
-
Как да се справяте с чувството за вина, че не обръщате достатъчно внимание на двете деца?
-
Какво да правя, ако детето ми е болно и се чувствам изтощен?
Никой не вярва че сме искали
/без коментар/, нооо оцелява се и още как, да не говорим, че това си е един огромен житейски опит, който ние мамите на породени придобиваме на бързи обороти за 1-2-3 годинки само, направо не могат и да ни стигнат другите
Усещам се как стоически издържам повече на нерви в социалния живот-работа, градски транспорт и пр./ е, не винаги де, всичко си има граници/, но по-отгоре вече на нещата, по философски вече, не се вталясвам в детайлите-важното е да сме здрави, да има повече усмихнати моменти и да се разбираме с половинката!
За напред би ми се искало да инвестирам повече от времето си в пътешествия с децата, да организирам повече занимания на семейството-музеи, театри, плуване и др. такива мечти
. Но истината е повече пердета, щори за малките неща, отсяване на важното и да не забравяме колко бързо порастват/аз още не съм разбрала де/ и че е добре да се наслаждаваме на всеки един хубав, ревящ, тръшкащ се, смеещ се момент, доколкото можем! и СТАВА НАИСТИНА ПО-ЛЕКО СЛЕД 2,5-3 ГОДИНКИ НА ВТОРОТО ДЕТЕНЦЕ!

Вчера както имах планове докато спят следобед да си почина, да се изкъпя като бял човек без да бързам и като ревнаха и двамата - Ади от колики, Дени заради зъбите и запушено носле...Такова стерео ми спретнаха, добре че майка ми беше тук, че как да реша кое детенце първо да успокоя
Иначе "одъртелия" направи невероятно признание - много било по-трудно с децата, отколкото на неговата работа
Днес наобяд например се прибра да хапне и да си почине, докато аз тичам с децата в парка, след като не съм седнала от сутринта

Как се справихте едновременно с бебе и с махане на памперс??
.
ама нещо май се инати