Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 29 **

• 27 928
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Гига, Лъки, напоследък нямам много време да чета, но със сълзи се смях на вашите приключения.  Hug

# 646
Страхотни историйки, чудесно изкарване на празниците.
Добре дошли на новите мами, да са здрави всички мъници!
При нас лека лудница, моите сега много се карат за играчки, но пък има моменти, когато ходят хванати за ръчичка и е много мила картинка.Надявам се скоро да се заиграват все повече.

# 647
gigamiga, като те чета и разбирам, че има още много да се "подготвям" психически за очакващото ни  Laughing Баткото най-много обича да пишка след като съм го измила, но просто си лежи и си пишка на чистичко  Mr. Green Още не съм го заварила в позата, описана от теб  Stop
Иначе наистина ни е весело, като се сетя за боядисването на яйцата и се смея самичка. Правим много неща, които изненадват майките, с които се виждам, че даже и таткото. Все ми казват, че съм го третирала като голям човек, само защото му разрешавам да пипа неща, които може да счупи или с които да се изцапа. Но нали така се развиват децата  Heart Eyes

# 648
antonia благодаря, непременно ще отидем   bouquet
bebZz Kiryakova по-страшно звучи отколкото е  Blush
_илка  , tbanks благодаря  Blush Споделете някоя ваша история  Flutter
Лъки очакват ви много хубави и забавни моменти, макар че в повечето случаи забавлението ще го усещат само малчовците  Mr. Green Аз също съм прежалила чупливи и важни вещи, и давам да се "видят" с пръстчета (защото ние гледаме с пръстчетата си  Laughing ). Мен повече ме притеснява до колко ще си навредят един на друг с нещо което не е за тях, а не толкова какви поразии ще свършат, и гледам предимно да стоя по-встрани, и да преценявам риска, и само да напътствам, за да могат и те да се научат да преценяват до къде се простират възможностите им.

То хубаво звучи, обаче мънците винаги могат да измислят ново предизвикателство, а новото при нас е, че малкия смята, че може всичко, което може и кака му  ooooh! което за беда не е така ... и ето ме мен търчаща от единия към другия, покатерили се възможно най-високо, на възможно най-страшните (поне за мен) катерушки. Кого да спасявам по-напред - по-смелата, качила се по-нависоко или по-тромавия, дето може да се изръси и от първото стъпало  Crazy Трансформирам се в многоръката Шива и "обезопасявам" всичките четири карака, които са тръгнали да се подхлъзват  Mr. Green

Мъжът ми ми се смее, че съм огласяла целия квартал, като давам нареждания на децата  Joy Ама какво да се прави, трябва да пазим потомството, че при нас коли от всякъде, а те като хукнат в различни посоки и ставам разногледа  Crazy

Преди време си се караме двамцата с мъжо и всеки мята по другия дежурните обиди, но когато чух от него, че "му писнало да живее в казарма", и аз да "раздавам команди като генерал" забравих и спор и всичко, и прихнах да се смея.  Joy  Само не знам защо на "генерала" все се падат нощните дежурства  Twisted Evil

Та така да не решите, че съм света вода ненапита  Joy

Мен сега ме тресе треска за детската градина  ooooh! Има ли и други, дето са на тази тема?

Искам специално да поздравя sweet_monii  Hug Не знам дали ни четеш, мила, но много се радвам, че си сред януарките  Heart Eyes Стискам палци всичко да бъде наред при вас и януари да зарадваш каките с едно пухкаво сладко бебенце  Hug  Пиши по-често тук, да ни казваш как си  Hug

То стана цял ферман  Blush Хубав ден ви желая мили мами, да дадете много усмивки на своите слънца  Hug

# 649
привет, момичета, и от мен. аз май от месец на месец пиша тук, а newsm78 ами така е - децата порасват и вече не се вайкам и тюхкам писмено толкова хехехеее

добре дошли на новите (бъдещи) майчета! да знаете, че тая тема е най-спокойното, благодатно и мирно място в целия форум. тук никой не съска на другия и никой не си мери оная работа с ближния, защото всички сме в едно и също положение; пишете, оплаквайте се, споделяйте на воля - тук всички са с вас, разбират ви, съчувстват ви в трудните моменти и се радват искрено в хубавинките Hug

ние сме здрави, усмихнати и спокойни тия седмици. аз имах огромен цикъл поръчки, считано от края на март, та до сега (УРА!), и се позагубих от света. стигнах до там, че се прибрах в русе за седмица, за да може мама да гледа децата, а аз да имам 4 дневни работни часа повече. сколасах де. още не са ми платили, но и това ще стане тия дни. вече е ясно откъде ще дойде финансирането за едното море и част от парите за (поредния Simple Smile) ремонт. филков каза, че нямал проблеми да организирам колкото си искам ремонти и подобрения, стига да се оправям с финансирането както намеря за добре и да не го занимавам с глупости. ето, че май ще стане моята. ако сколасам, през август вече ще имаме 4 (малки) спални - с една повече, с което може и да реша проблема с гостуванията на бабите. (майка ми все казва, че не й било комфортно да идва у нас, защото спяла на дивана в хола, преобличала се в банята, а чантата й се търкаляла в дневната. а да видим сега, като ще си има стая за гости, какво извинение ще намира, за да не идва  Mr. Green  hahaha)
какво друго да кажа за нас - камен задълбочава тенденцията към артистизъм. наистина есента трябва да го запишем на някаква театрална школа, защото детето твърдо има талант. лудо влюбен е във всичко момичешко (не го е видял от сестра си обаче) - феи, русалки, барбира, рапунцели - всичко това му е тъй близко до сърцето, както нищо друго. а ние така не можем да свикнем с тия му извявания, че за рождения му ден не можахме да му измислим никакъв подарък и го заведохме в джъмбо сам да си избере. той разбира се, се лепна за една Рапунцел (39.90лв!) и коплект 3 русалки, та подаръкът за 4я му Рд бяха точно тия боклуци. ама да е здрав де, пък другото ще отмине, надявам се. само се приеснявам един ден да не ми каже: 'аз още от малък знаех, че съм различен'; е, и да каже, ние какво можем да направим - наше си е, ще си го обичаме всякакво  bowuu по същия начин искаше тортата за рождения му ден да има рапунцел, русалки и феи. оправихме 2/3ти от желанията му и спестихме едната - твърде много ми идва това.

пипа е все такъв пич - тиха, спокойна, концентрирана, голяма. много ме кефи! подмолна и манипулативна е, но честно казано, много, много ме кефи и че е проклетия. никак не искам дъщеря ми да е безмозъчно вечно-изпълняващо-и-съгласяващо-се-мекотело, защото това след време ще й изиграе лоша шега. а и аз много добре знам как да я подхвана, за да стане каквото аз съм рекла. тя позабрави вече умножението (нали лятото на 4.8г. се научи да умножава), но пък сега преоткри пак буквите и започнахме да правим диктовки на кратки текстчета. много ми се искаше да позабавим учебния процес, но щом на детето това му е интересно, то е добре да се водим по неговите темпове и да използваме инетереса му, докато го има.

друго ново не се сещам за сега. престои ни море в началото на юни, но още не знаем къде ще ходим - хем ми се ходи на юг (мечта ми е да видя нестинарите, които танцуват в нощта на 3ти), хем ми се иска пак да сме в гранда. сигурно накрая ще се поведем по цената - където е по-евтино, там ще идем, пък ако тябва и тая година ще пропусна нестинарите, и ще ида да ги гледам другата година. таман децата ще са по-големички тогава...
снимки моля:
от РД на камен (и ние навяно като вас празнуваме х 3 пъти с 3 торти): https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1852070313306.103384.1587231376
от великденскитя пътувания, ама тук са омешени - приятели, роднини, съученици, деца: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1856550905318.103633.1587231376

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 14:43 от маик

# 650
antonia честита рожденичка  newsm59 Да ти е жива и здрава и да е най-добрата кака на света  Hug

# 651
  • София
Много обичам да ви чета разказите Hug

Маик, а откъде идва името на дъщеря ти? Интересно ми е защото много го харесвам, но от определено любимо място Flutter

# 652
от petros = камък, сила, твърдост; затова и казваме, че камен е кръстен на сестра си  bowuu

# 653
  • София
 Peace
В поредицата романи за Ендър на Орсън Скот Кард главната героиня се казва Петра Арканян. Много ми харесва и персонажът й.
Много интересна игра с имената сте направили Simple Smile

# 654
постовете на маик винаги довеждат една усмивка и след прочитането ми става някак приятно и обнадеждаващо и както винаги-страхотно парти Grinning

честита рожденичка на антониа на патерици Grinning

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 10:26 от tbanks

# 655
Хора, откъде в БГ човек може да си купи бъгипод?

# 656
Маик ей сега разгледах снимките във фейса,страхотни сте!Всички сте много готини,цветни и си личи,че много сте се забавлявали  smile3525

Моите напоследък само се съюзяват и за кратко време къщата заприличва на токущо оцеляла от някой ураган  Laughing Вече започнах да свиквам,важното е,че много се обичат и спогаждат.

# 657
  • Варна
Гига, благодаря за поздравленията.  Hug Тия дни бяхме много ангажирани. На 02.05. бяхме на пролетна танцова фиеста в спортна зала. А предната вечер дъщеря ми направи алергична реакция незнайно към какво. Добре, че имах подходящите лекарства и веднага се справихме със ситуацията. На следващия ден баткото си разби носа и челото, падайки на тротоара. И вчера вечерта вече отразихме и празника.
Сега ще кача снимки.
brilliantine, бъгипод имаше преди в Премаман.

# 658
В Премама има само степенки, а не допълнителна седалка...

# 659
  • Варна
Ако няма налични, могат да ти поръчат. На мен лично ми се видя твърде скъпо, защото към седалката е добре да си купиш и сенник, и дъждобран, и... и цената излизаше като на една двойна количка.

Ето и малкоснимки от вчерашния ни празник https://www.facebook.com/media/set/?set=a.207452155956371.54918.100000747631773&l=473b34c231
и от фиестата https://www.facebook.com/media/set/?set=a.207444725957114.54909.100000747631773&l=e078b30dac

Общи условия

Активация на акаунт