Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая включват легло тип "сандвич", голям гардероб и по-малки етажерки, които пестят място. Масичка със столчета е практична, особено ако е по-широка, за по-лесно настаняване на децата. Пластмасовите столчета са популярни за децата. Важно е да изберете обзавеждане, което отговаря на нуждите на децата и пести място.
-
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
-
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
-
Как да се справяте с чувството за вина, че не обръщате достатъчно внимание на двете деца?
-
Какво да правя, ако детето ми е болно и се чувствам изтощен?
) ?
беше си много дълго време вкъщи,пуснах я и за 3 дни резултата беше сополи и последвала кашлица,а от снощи и дребното с нея
засега само сополи,дано успеем да ги пресечем.Та така...тя ходи в самостоятелна ДЯ,а на есен е приета на градина и се чудя дали да не я отпиша и да си я гледам до тогава,но ми е ужасно трудно (вие знаете най-добре).Не съм някоя лигла или нещо подобно,но понякога физически и психически издъхвам.Голямата ми е свободен радикал...много самостоятелна,с твърд характер,абе оправна е,но ме прави луда,луда....та така ...това е ....
ти си знаеш положението, ама на мен ми се струва, че е по-добре на есен да си тръгне на градина. И аз се бях засилила да записвам баткото на ясла, но после точно от страх от болести се отказах. Макар, че тази зима сигурно ще видя голям зор, и нашия "голям" е бяс и половина. 

и основно се движим 2 колички + баба