Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 29 **

• 27 011
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Ние имаме близнашка количка и такава за породени + една стандартна единична. И на мен вече ми натежа да бутам голяма количка и сега излизаме само с малката и баткото ходи пеш, но сме все около нас. Сега съм си поръчала бъгиборд за да може да се раздвижваме малко повече. А големите само се чудя къде да ги наместя. Но зимата си ги ползвах защото и двамата си седяха завити на топличко или под дъждобран ако завали.

# 676
Антония случайно да продаваш някоя от двойните колички ?   bouquet

# 677
Здравейте, мами. Обмисляме с таткото море през септември, че баткото още не го е виждал. Мислихме да вземем бабата с нас да помага там, но тя би отбой. Правихме си планове да спят отделно децата, че да не се будят един друг, но явно няма да ни се получи. Ясно е, че отпадат развлеченията като заспят децата, като няма на кой да ги оставим и да излезнем, но сега се чудя дали ще можем да се оправяме четиримата в една хотелска стая или по цяла нощ ще се приспиваме с някое дете  newsm78

# 678
  • София
Лъки, ние наскоро ходихме на Етъра. И нашите деца попринцип спят отделно, но се справихме там. Наехме уж апартамент, но то едно малко нещо се оказа.. Малкат априспивах на разтегателния диван, баткото баща му го приспива на спалнята, после го пренасяме при нея.. Абе не беше лесно, но моят големият поне има здрав сън и трудно се буди. Може да потърсите ходел с детски кът, където да оставяте поне едното детенце за малко от време на време да го гледат.

# 679
  • Видин
Не мога да дам съвет, защото аз моите ги приспивам в една стая. Първо бебето, а после и баткото. Все пак съм абсолютно сама вечер и няма друг вариант. Габи нощем не се буди от бебето. Е, понякога става с него в 6.30 и купонът е пълен, но е по-скоро изключение  Laughing

# 680
Записвам се да ви следя. Малко подготовка няма да ми е излишна. Simple Smile

# 681
Лъки, мисля, че ще се справите с двете деца и в една стая. Аз наскоро си направих експеримент да спим всички в спалнята. Ами добре си спаха децата, май само майка им не спа добре, от притеснение да не ревне някое и да събуди другото  Laughing И така от чисто егоистични причини си се пренесох пак с каката в хола. но сега в края на юни ще сме на море и тогаз ще видим как ще е.

# 682
  • София
Днес спахме всички в спалнят аи през нощта половин час само дърпах малкат аобратно, защото изгаряше от желание да бърка в очите на батко си и да го дере, докато спи Mr. Green

# 683
Здравейте, мами. Обмисляме с таткото море през септември, че баткото още не го е виждал. Мислихме да вземем бабата с нас да помага там, но тя би отбой. Правихме си планове да спят отделно децата, че да не се будят един друг, но явно няма да ни се получи. Ясно е, че отпадат развлеченията като заспят децата, като няма на кой да ги оставим и да излезнем, но сега се чудя дали ще можем да се оправяме четиримата в една хотелска стая или по цяла нощ ще се приспиваме с някое дете  newsm78
Миналото лято на морето децата ни бяха на 2г4м баткото и на 7м бебка. Бяхме с приятелско семейство с момченце на 2г. Мога да ти кажа, че не само, че не си починахме, но и доста се изморихме. Когато избирахме къде да почиваме условията ни бяха доста: да няма басеини и шадраванчета, да сме на първи етаж,за да няма балкони и стълби, близо до плажа, близо до центъра... Лишихме се от лукса на хубавите хотели, но си намерихме самостоятелно бунгало за две семейства с по две стаи за всяко. Така аз приспивах бебето в едната стая, а съпругът ми баткото в другата. Двора се заключваше и така бяхме спокойни, че децата няма да избягат. Мъжете се забавляваха вечер около барбекюто. След обяд ни домързяваше да ходиме пак на плаж и пълнехме надуваемите басеинчета. Най-големия проблем ни  беше, че малкото трябваше да го носиме от сутрин до вечер на ръце, дори и на плажа. Разходките ни бяха пълен провал - децата ревяха, а мъжете се сърдеха... Последната вечер приятелката ми имаше рожден ден и решихме да преспиме в голям хубав хотел в Хисаря. Избрахме ресторант с люлки за вечеря, но така и не седнахме едновременно на масата. Дори в един момент сервитьора излезна да ни търси, защото един беше на люлката, друг дундуркаше ревящото бебе, а ние със съпруга ми се чудехме, къде да смениме  наакания памперс и омазаните дрехи... Във фоаието на хотела тичаше върху кожените дивани, лягаше и ги облизваше. В стаята с влизането грабна телефона и го тресна в земята, изтича в банята и пусна душа, понесе стъклените чаши и ред други такива.  Да слезнеме на басеина не посмяхме. Сутринта на закуската аз стоях с малкото в кенгурото и насилствено  удържаща Мартин на масата. Така се убедихме, че хотелите не са за нас.

# 684
  • около Варна
salzichkata, направо аз се изморих като четох преживяванията ви Simple Smile Ние с децата за повече от две нощувки не отиваме, но живеем до морето и можем да ходим на плаж цяло лято.

До тук имаме две почивки семейни с двамата. Първата когато малкия беше на три месеца, каката на година и половина, оревахме целия Созопол, вечерта единия се размрънка, събужда другия и така до сутринта, ходех като сомнамбул, ужасно изнервяща "почивка", нямах търпение да се прибирам. Миналата година една идея по-добре, но си носех две колички и като се изморят много ги приспивах там, вечерта пак в количките заспиваха и ги местех в леглото. Жорж обаче беше в поредния си кофти период с много реване и тръшкане, та в заведенията докато се нахраним си беше истинско изпитание. Тази година моя мъж предлага да ходим на бунгало някъде в гората, сред големи поляни, да дивеят колкото искат и да не пречат на останалите хора да си почиват Mr. Green, на мен не ми се нрави идеята, искам да съм сред цивилизацията.

Другата седмица Ева тръгва на градина, на ясла ще е два месеца всъщност, докато я изместят в първа група, така ми е притеснено и свидно, не ми се дава, а пък и една майка такива неща днес ми наговори за яслата, та да видим как ще я караме....

# 685
Момичета, как заспиват вечер по-големите ви дечица? Баткото тази вечер го приспивах 2 часа  Shocked То не беше въртене, не беше чудо. Верно, че му е запушено нослето в момента и сигурно му е некомфортно, но вече се чудя приказки ли да му пускам да слуша да се унася...това си е направо изгубено време...Пробвахме да му четем, но светнем ли лампата и съвсем се разсънва и става да си играе, дайте идеи  Praynig
bebZz Kiryakova, хотелът, който сме харесали, за съжаление няма детски кът, а само детска площадка. Има анимация на басейните, но само за по-големи дечица, доколкото разбрах от сайта на хотела. Поне на баткото може да му е интересно да гледа какво правят децата  Grinning Аз основно държах да е близо до плажа, защото идеята ми е да види морето, а не си представям как ще се понесем с две деца и куп чудесии към плажа  Crazy
salzichkata, след положителните отзиви на другите мами тъкмо бях започнала да си вярвам, че може и да си починем  Laughing След твоя разказ се връщам към първоначалната си настройка, че отиваме заради децата, пък нас кучета ни яли  ooooh!
Аз не съм имала някакви специални изисквания за етаж, басейни и т.н. Даже не знам на кой етаж ще сме  Party А за басейна още се чудя да го пускам ли вътре или да не рискувам. Дали, ако е с памперс-гащички предпазват от евентуални замърсявания от водата  newsm78
wiwi, ние и сега като ходим на кафе пак не сядаме заедно на масата с мъжа ми, единият все обикаля след баткото. Вечер вкъщи също вечеряме на смени, така че с това сме свикнали вече  Mr. Green Резервирали сме 7 нощувки, да видим колко ще издържим  hahaha

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 23:43 от Лъки

# 686
лъки, има памперси за плуване. питай в детските магазини.

# 687
den 17, точно тях имам предвид, но се чудех дали като задържат съдържанието им да не излиза навън, задържат и водата от басейна или морето да прониква в тях.

# 688
Ne знам дали добре задържат "нещата"  Grinning Миналата година бяхме на море, когато дребното беше на 1 год. Махахме изцяло памперса на плажа. Е, събрах няколко бурбонки...Най - голямото изпълнение беше на брега на басейна - клекна за голяма нужда и аз едва успях да подложа шепи Mr. Green Не знам дали хората наоколо разбраха каква я свършихме...

# 689
Не знам за почивка, но нашите пътувания винаги са кошмарни  Tired При все че баткото слуша, но малката спи много леко, и само леко да се шумне и се буди и се започва купона  Tired Вчера софия д-град го взехме за 7 часа, а обикновено го взимаме за 2,5 часа. Преди месец Варна д-град го взехме за 10 часа, като нормално го взимаме за 5. Тъй че се подгответе за почивки по пътя...

Миналата година бяхме на планина само с явор, той беше на 1г. Не успяхме нито веднъж да се нахраним като хората....

Общи условия

Активация на акаунт