Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая включват легло тип "сандвич", голям гардероб и по-малки етажерки, които пестят място. Масичка със столчета е практична, особено ако е по-широка, за по-лесно настаняване на децата. Пластмасовите столчета са популярни за децата. Важно е да изберете обзавеждане, което отговаря на нуждите на децата и пести място.
-
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
-
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
-
Как да се справяте с чувството за вина, че не обръщате достатъчно внимание на двете деца?
-
Какво да правя, ако детето ми е болно и се чувствам изтощен?
Спяхме в една стая и тримата. Първо приспивах малкия, Ида послушно чакаше и си избираше приказка за лека нощ. После четяхме приказка и заспивахме заедн ос нея. Така - 5 дена. Това беше пътуване номер 1. След това заминахме на почивка извън БГ, пътувахме съ самолет 2.30ч. Беше малко тегаво, защото и в двете посоки бяха нощни полетите. На отиване почти целия го изкарах на крак с дребния в слинга, а Ида пък заспа 30 мин. преди кацането и после цялата галимация около багажи, паспорти и т.н. я проспа в количката. За там си бяхме намерили квартира. Спяхме всички заедно. Имахме кошарка за малкия, каката си спеше на отделно легло. Нямахме проблем нито с аклиматизация към новото място, към самия климат (30 градуса, на фона на тукашните 10 по него време), нито с нищо. Ида беше тооолкова щастлива. По цял ден скачаше, тичаше. Правехме си и доста големи разходки. За целта Ида сядаше в количката, а Йоси в слинга. Така и по два чаша пеш сме вървяли. Спяха навън, на смени в количката или просто каката пропискаше обедната дрямка и се трупясваше в 8 като препарирана! Починахме си страхотно и четиримата, а кърмата ми зашуртя повече от всякога! Това беше почивка номер 2. А номер 3 беше до онзи ден. Бяхме в 5 звезден хотел, в апартамент, но си спяхме всички на огромното кинг сайз легло. Никой от никого не се е будел, само аз ги чувах кой кога хърка, кой кога прохленчва, кой какво бълнува
Имаше басейни, които не пробвахме, от хигиенни съображения, че и двамата са с много чувствителна кожа. Имаше фонтан, с който Ида не спря да си играе, беше й голям кеф! Имаше и люлки с пързалки, и тях ги отразявахме поне по 2-3 часа на ден. Люляхме даже малкия, защото бяха от бебешките, с оградка. На Ида й беше голям кеф да го люшка, така че се забавляваха двамата, докато мама си пиеше кафенцето отстрани
Починах си страхотно! Ида се държа много културно. Йоси се усмихваше на всички. А междувременно и го позахраних по-сериозно с тамошната кухня, като седнем да хапваме му давах нещо да си хапва самичък и да се забавлява и в интерес на истината си се хранихме всички заедно
Само ми беше малко тегаво докато ги изчакам да се наспят на обяд. Заспиваха двамата, аз дремвах с тях, но Ида спеше по 2-3 часа и трябваше да я изчакаме в стаята да се събуди преди пак да хукнем навън, но пък после си наваксвахме. Е, вечер си лягахме към 9-10, но няма как, с деца е така. Само притеснително ми беше ,че хотелът е на брега на езеро, не особено обезопасено, и за това винаги гледах да не оставям Ида без надзор. Но като цяло беше спокойно и приятно и за четиримата!

Много ми е жал за големия ми, че още не посещава.