Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 29 **

• 28 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
wiwi много ти е добро момиченцето. Моето преди 3-4 месеца на възрастта на твоята госпожица, като се усети, че мама все стои до бебчо докато заспи в неговата стая, а нея я оставям сама да заспива в нейната, каза НЕ и толкова .... сега четиримата спим в една стая  Mr. Green Нито него успях да преместя в детската 3-4 опита, нито нея да завърна да спи обратно там .... сега детската си е стая само за игра.  Едно време с такова постоянство я научих да спи сама в стая още на 7-8 месеца и така беше 2 години, но като станахме "големи" ... КРАЙ.

# 316
  • около Варна
Egisihora, точно от това се опасявам и аз, че ще нанесат и двамата трайно в леглото ми и затова бързам да го преместя малкия, но той не се поддава на дресировка и това си е ooooh!

# 317
  • София
здравейте. не мисля, че децата ми са породени - все пак имат точно 2год и половина разлика, но искам да се запиша във вашата тема, защото имам много чудения за това как да се справя с две малки деца, ревността на по-голямото и др.  Blush

# 318
Оная сутрин взех малкия при нас в леглото, защото не искаше да заспива, тя като се събуди и ни видя тримата да се излежаваме  явно го е приела тежко. Вечерта чак, в колата, я чувам как нарежда от столчето си "вие мен ме оставихте самичка......дрън, дрън" и отначало не схващам за какво говори, но после ми обясни. Почуствала се е изоставена, тя сама в нейната стая, а пък ние тримата да се гушкаме заедно и си е право детето. Искам да местя Жоро при нея, но той още не заспива сам, буди се по цяла нощ и все изчаквам да се очовечи малко.
wiwi, ние преди 2 дни преместихме "баткото" в отделна стая и имаме по-малко от месец докато се роди сестричката...Първият ден беше драма, на втория вече се прие по-добре и засега на обяд заспива сам, вечер иска компания обаче...лягам на съседното легло докато заспи, но наистина съм притеснена как ще реагира като види, че бебето е при нас в спалнята...Мислим за вариант по-скоро таткото да се премести при него докато свикне, за да не се чувства изолиран. Че иначе и аз не си представям после как ще ги отделим и двамата...

# 319
При мен на спалнята НЕ се спи. Всеки си има креват, ако отпусна края с единия как, ще дойде и втория, а как ще си направим трето бебе  Mr. Green От новородени всеки си е в  кревата, но .. си е уморително нощното ставане, кърмене, приспиване пак ... но сега траябва да измисля как да ги плени детската им стая, та да ги преместя и двете там  newsm78

# 320
Минавам само да се похваля,че на 02.02 в 00:03 мин. се роди бебе Борис,тежи 2,000 кг. и е 44 см.Мен ме изписаха днес,а той е в кувиоз,но диша сам,добре е.Ще го извадят от кувиоза в неделя,а аз ще го видя в понеделник.Той доста подрани,роди се в края на 32-рата седмица,но важното е,че е добре.
Ивон и Бела видяха негови снимки,но...някак си не могат да разберат още какво се случва,ще видим какво ще стане и как ще реагират като го изпишат.

# 321
Sweet_monii, да ви е живо и здраво момченцето! Да порастне голям и силен мъж! Нека това е първата и последна седмица в която ще се притеснявате за него, от сега нататък да ви носи само радост!

# 322
  • около Варна
sweet_monii, честито бебче, да ви е жив и здрав, бързо да натрупа грамчета и килограмчета!

# 323
Sweet_monii, честито бебче и от мен! Да ти е жив и здрав Борис!
но сега траябва да измисля как да ги плени детската им стая, та да ги преместя и двете там  newsm78
Egisihora, успех в начинанието. Нашия "батко" четвърти ден вече спи сам в новата си стая  Simple Smile Първия ден на обяд беше кошмар, направо се бях отчаяла, но след това изненадващо бързо свикна. Вечер обаче иска компания докато заспи, а преди си го оставяхме в леглото и заспиваше сам. Днес пък сложихме вече и пердето, само то не беше станало и като го видя на обяд постоянно ставаше и го сочеше, та се наложи пак да легна в стаята при него, че да се успокои. Явно всяка промяна му идва в повече...

# 324
sweet_monii, честито бебче. Честито на малките какички Ивон и Бела. Дано скоро и без повече притеснения се съберете всички заедно   bouquet

# 325
sweet_monii честито бебче, да расте здрав и много да ви радва, бързо да се прибира в къщи

# 326
  • София
Честито бебе на sweet_monii   bouquet

# 327
  • София - Дианабад
sweet_monii , честито и тук  Hug! Да расте здрав и силен Борис, а каките да бъдат много грижовни с него!  Много хубаво име сте му избрали bouquet.

# 328
  • София
Минавам само да се похваля,че на 02.02 в 00:03 мин. се роди бебе Борис,тежи 2,000 кг. и е 44 см.Мен ме изписаха днес,а той е в кувиоз,но диша сам,добре е.Ще го извадят от кувиоза в неделя,а аз ще го видя в понеделник.Той доста подрани,роди се в края на 32-рата седмица,но важното е,че е добре.
Ивон и Бела видяха негови снимки,но...някак си не могат да разберат още какво се случва,ще видим какво ще стане и как ще реагират като го изпишат.
Ехее, кога писа, че си бременна, ей го и роди! Grinning Честито, да порасне силен и голям юнак!  bouquet След 2 моми, сега мъж, значи има надежда и за нас за 3тото да е момиче (някога  Mr. Green).

Аз нещо изгубих темата, та реших да я потърся. Ние бяхме болни, изкарахме свинския грип аз и децата, много зле го прекарах аз, но мина вече! Вече 3ти месец съм си в къщи, нали ме съкратиха, но нещо хич не се виждам свободна, а и толкова бързо минава времето... Другия месец са ми изпитите и чакам с нетърпение от утре да са си на градина и аз да си сядам на дъ-то да чета.

# 329
  • София
Честито на малката рожденичка!Да ти е жива и здрава!
Благодаря на всички за отговорите относно количките.А Грако къде мога да видя на живо или поне кой ги доставя за българия?Видях че мога да си поръчам през интернет,но ми се ще да я видя на живо.
Грако за породени продава пак една мама от нашите, но не е влизала скоро, гледам обявата й още стои.

Отивам да се пробвам да почета още малко назад. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт