Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 29 **

• 28 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Бебешондел, добре дошла и тук  Hug

И аз си мислех за тези бордове, ама май баткото ще го кара пеша - и без друго вече не се радва на количката, а и повечето време ще е на ясла.

Иначе добре се адаптира Алек - много му харсва засега на яслата - дано и занапред е така.
Аз лежа и си пия лекарствата и май болките поутихнаха  Peace.

antonia
, супер е двамата да си играят - и аз на това разчитам някой ден Peace.

McKitty,
- уникален пост  Laughing

АААААААААААААА щях да забравя - Честит празник, мили майчета - бъдете здрави, неповторими, желани и магнетични   bouquet. Наздраве!

# 466
Честит празник момичета!Винаги желани,уважавани и обичани!

# 467
Честит 8-ми март на всички  smile3525
Бебешондел добре дошла  welcome
McKitty  hahaha Joy Joy прекрасен пост

# 468
 Hug
Честит празник, усмихнати, непретенциозни, красиви, чорлави, слънчеви, уморени, щастливи мами! Да получавате цялата обич на света от най-обичните ви създания!
Радвам се, че постингът ми ви харесва, но едничката ми цел беше да ви накарам да се усмихнете малко, радвам се, че съм успяла!  Hug
Хубав празник на всички ви!!!

# 469
  • около Варна
McKitty, не само ме усмихна, ами събудих и децата от смях Laughing, поздравление за страхотния стил на писане и целувки на талибанчетата.

При нас всичко си е едно и също. настроенията се менят от бурна любов с прегръдки и целувки до невъздържана ярост, предизвикана от тежки житейски проблеми тип "дай си ми играчката" Laughing
Хубавото е, че все повече започват да се търсят, да се закрилят, да са приятелчета, нали за това се борим все пак. Естествено караниците заемат мнооооого по-голяма част от деня, съответно и в нас е като бойно поле, винаги някой крещи, някой реве, някой хленчи, но да са ми живи и здрави, пък другото ще се нареди. Лошото е, че дойде време каката да тръгва на детска градина, все отлагам, но няма начин. До септември трябва да се е климатизирала, мисля, че ще и хареса там, тя е общителна и не е толкова привързана към мен като малкия, но болестите ме плашат основно. Така ми е хубаво като са здравички.

И за финал да честитя празника на всички вас смели, прекрасни, всеотдайни майки, бъдете здрави и нека всеки ден се събуждаме с усмивка, виждайки любовта грейнала в най-прекрасните  детските очички  bouquet

# 470
Днес малкото буболече има имен ден  Flutter
Да почерпя  Mr. Green

# 471
Да и се свети името на малката Тея и да се споменава само за добро! Hug

# 472
Да не казвам голяма дума, ама май каката почна леко да посвиква с бебето, Поне го търпи в стаята и даже веднъж отиде и сама го пипна Simple Smile

# 473
Бебешондел да ти е жива и здрава малката принцеса   bouquet
brilliantine браво за напредъка.Моя хубавец на тази възраст само прескачаше в кошарата на малката и я разплакваше,че не знаеше как да си играе с нея и това беше единствената реакция,която успяваше да изтръгне от нея.Сега обаче постоянно се закачат и си играят заедно и много се смеят  Peace

# 474

Да Ви почерпя виртуално - днес моето ангелче Алек става на 18 месеца. Да е жив и здрав, много щастлив и добър човек!

# 475
Да ти е жив и здрав Плами!И лятото много грижовен батко!

# 476
Да е живо и здраво детенце!!Щастливо детство и мама и тати много да го слушкат:)

# 477
Днес се замислих, колко от вас гледат сами и двете деца?

# 478
Да кажем аз Simple Smile
Голямата уж ходи на ясла,но откакто се е родила малката е ходила общо месец и половина.може би два    ooooh!

# 479
  • София
Да кажем аз Simple Smile
Голямата уж ходи на ясла,но откакто се е родила малката е ходила общо месец и половина.може би два    ooooh!

и аз, и аз  Peace

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 22:08 от _илка

Общи условия

Активация на акаунт